Videogames που σας πήραν πολλά χρόνια να τα τερματίσετε;

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ήδη από πριν το νηπιαγωγείο είχα μάθει τη σημασία των ρημάτων/εντολών στο Indiana Jones and the Last Crusade, πριν καλά-καλά μάθω να γράφω ή να διαβάζω Ελληνικά.

Εγώ είχα μάθει τις sinclair basic εντολές πριν μάθω να γράφω/διαβάζω ελληνικά.

Νομίζεις ότι τα είχες εύκολα, αλλά εγώ με τα αδέρφια σπερματοζωάρια επικοινωνούσαμε σε Fortran για να δούμε πού θα πάμε.

οπως το εχετε θεσει, εγω μολις γεννηθηκα και ενω το πρωτο κλαμα ηταν ακομα running service, υπεγραψα το πιστοποιητικο γεννησης και την παραλαβη του lower, αφου εδωσα εξετασεις ενω ημουν ακομα στην κοιλια. Με το ενα χερι παρακαλω, με το αλλο προσπαθουσα να ξεμπλεξω τον ομφαλιο λωρο απο τον καινουργιο αστραγαλο μου.

οπως το εχετε θεσει, εγω μολις γεννηθηκα
Θύμισέ μου κάποια στιγμή να γράψω για sinclair basic, για κώδικα μηχανής σε zilog z80 και για κυνήγι δεινοσαύρων με ρόπαλο.

Το θέμα του thread αναφέρεται σε παιχνίδια που παίξαμε κάποτε, τα παρατήσαμε για πολλά χρόνια και μετά τα ξαναπαίξαμε μέχρι τον τερματισμό ή παιχνίδια που απαίτησαν χρόνια συνεχόμενου και αδιάλειπτου παιξίματος;
Στην πρώτη περίπτωση τα Wec Le Mans και Target Renegade για amstrad cpc και το Motorhead για Amiga τα τελείωσα πέρυσι εν μέσω lockdown (Η λειτουργία save snapshot των emulators βοηθάει). Επίσης το Indiana Jones and the fate of Atlantis μου είχε πάρει ένα χρόνο περίπου να τελειώσω τα team και wits path σε Amiga, λόγω των 11 δισκετών και της έλλειψης σκληρού δίσκου. Το fists path το τελείωσα στην έκδοση του gog καμια 20αριά χρόνια.

Στην δεύτερη περίπτωση το Skyrim μου πήρε 2 χρόνια μαζί με τα expansions, όχι τόσο λόγω δυσκολίας, όσο λόγω έλλειψης gaming χρόνου που επέτρεπε περίπου μισή ώρα την ημέρα.

Στο "videogames που σας πήραν πολλά χρόνια να τα τερματίσετε vol 2" σε πέντε χρόνια από σήμερα θα γράψω για το Witcher 3...

Πλάκα πλάκα και το Indiana Jones and the Fate Of Atlantis, το έχω μια 4ετια εγκατεστημένο και το έχω παρατήσει απο τότε σε ένα γρίφο στην Κνωσσό επειδή είναι randomized δεν κατάφερα να τον περάσω ούτε με walkthrough. Κρίμα γιατί πραγματικά το παιχνίδι είναι ο ορισμός του όρου adventure! Τώρα πια μάλλον θα το παίξω κάποτε από την αρχή.

σε ένα γρίφο στην Κνωσσό επειδή είναι randomized
Λες για τις θέσεις που πρέπει να έχουν moonstone και sunstone για να καταφέρεις να μπεις στο λαβύρινθο;
Ναι, είναι randomized και υποτίθεται το βιβλίο του Πλάτωνα σου δίνει τις οδηγίες για το πως να τα τοποθετήσεις. Το πρόβλημα είναι ότι στην έκδοση του gog που έπαιξα πιο πρόσφατα οι οδηγίες αυτές δεν φαίνεται να ανταποκρίνονται στο πραγματικό ζητούμενο, όπως επισημαίνουν και άλλοι χρήστες στα σχόλια τους. Έτσι μένει να δοκιμάζεις στην τύχη συνδυασμούς μέχρι να πετύχεις το σωστό. Είναι 8Χ8=64 συνδυασμοί αν δεν κάνω λάθος, δεν πέρνουν και πολύ χρόνο.

Back