bald_killer
Death Knight
@manofsorrows
Συμφωνώ πολύ με τα μακροσκελή checkpoints.
Στα δικά μου.
Pokemon Blue
Πρέπει να μου πήρε κάτι πάνω από χρόνο για την τερματίσω. Δεν γνώριζα αγγλικά τότε και απλά έκοβαν βόλτες και σπαμαρα το A button. Είχα κολλήσει τότε στην Vermillion city που έπρεπε να χρησιμοποιήσεις Cut για να εισελθεις στο gym. Μετά ήταν εκεί που δεν είχα πρόσβαση στην Saffron City διότι δεν με άφηναν οι μπάτσοι.
Deus Ex.
Από το PC master. Εγκατάσταση. Μπαίνω στην πρώτη περιοχή, πυροβολω, οι σφαίρες στο θεό. "Τιρετροπιξελουμα μαλακια λέω είναι αυτή." Uninstall.
Μετά από τέσσερα χρόνια το ξανά έπιασα γρ λέω δεν μπορεί. Σε όλους άρεσε. Μόνο σε μένα δεν;
Συμφωνώ πολύ με τα μακροσκελή checkpoints.
Στα δικά μου.
Pokemon Blue
Πρέπει να μου πήρε κάτι πάνω από χρόνο για την τερματίσω. Δεν γνώριζα αγγλικά τότε και απλά έκοβαν βόλτες και σπαμαρα το A button. Είχα κολλήσει τότε στην Vermillion city που έπρεπε να χρησιμοποιήσεις Cut για να εισελθεις στο gym. Μετά ήταν εκεί που δεν είχα πρόσβαση στην Saffron City διότι δεν με άφηναν οι μπάτσοι.
Deus Ex.
Από το PC master. Εγκατάσταση. Μπαίνω στην πρώτη περιοχή, πυροβολω, οι σφαίρες στο θεό. "Τι
Μετά από τέσσερα χρόνια το ξανά έπιασα γρ λέω δεν μπορεί. Σε όλους άρεσε. Μόνο σε μένα δεν;