Τσάμπα παιχνίδια

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ρετροπιξελούμπα ντάουν, θενκς μαν.

Θέλει κανείς το Civ VI Platinum Edition?

Hidden content
You need -1 more posts to view this content

για να καταλάβετε τι παπαριά είναι, το δίνουν δώρο, κανένας δεν θα έδινε το V :p

Το V το έχω τζάμπα από κάτι παλαιά green man gaming awards, εν τω μεταξύ.

Το V το έχω τζάμπα από κάτι παλαιά green man gaming awards, εν τω μεταξύ.
golden stick ήταν, και εγώ έτσι το πήρα αλλά το ξανά πήρα σε GOTY γιατί πρέζα είναι αφού.

Tην γκότι πότε την έδωσαν τζάμπα;

Άφησα να περάσει 1 μέρα και κάτι ψιλά και αφού δεν είδα κάποιον να ενδιαφέρεται περισσότερο πήρα το Yakuza 3 από πάνω.
Σε ευχαριστώ Γιώργο! (@Sephir). Πρέπει και αυτή η σειρά να μπει στο πρόγραμμα.

ρε μην ξεχνάτε κάθε εβδομάδα έχει τζάμπα στου σουίνι

Βάσια να τη βάλεις στο πρόγραμμα. Βέβαια αν πας και σε completionist mode παίζει και να μη τη τελειώσεις και πότε.

Βάσια να τη βάλεις στο πρόγραμμα. Βέβαια αν πας και σε completionist mode παίζει και να μη τη τελειώσεις και πότε.
Αντε καλέ υπερβολές.
Επειδή δλδ είμαι στις 98 ώρες ήδη και χρειάζεται και δεύτερο Playthrough για το 100% το λές;

Αντε καλέ υπερβολές.
Επειδή δλδ είμαι στις 98 ώρες ήδη και χρειάζεται και δεύτερο Playthrough για το 100% το λές;

Επειδή ο αγαπητός Λύγκας το αφήνει λίγο απροσδιόριστο σε μια προσπάθεια να μην προκαλέσει εγκεφαλικά, εγώ που είμαι κακός άνθρωπος το ξεκαθαρίζω - αναφέρεται μόνο στο πρώτο παιχνίδι της εφταλογίας.

Και ξεσκονίζω τα πράματα με έναν χαρακτήρα.... Δεν έχω πάει παρακάτω για να δω αν πάει πιο εύκολα το ζήτημα.
Yakuza 0 και cyberpunk. Kλείσαμε για φέτος.

Γιατι θελει 2ο; Αλλο τελος;
χρειαζετε 2 αν θελεις να βγαλεις τα achievement 100%. οταν τελειωσεις μια φορα το game ξεκλειδωνεις το επιπεδο δυσκολιας legend και εχει και achievement να το τελειωσεις σε αυτο το επιπεδο δυσκολιας.

Τελεια πες ετσι. Οταν με το καλο το πιασω θα τα παιξω "completionist".

Στο Sekiro μου πηρε καπου 90 ωρες ενας τερματισμος και ηθελε 4 playthrough για να δεις ολα τα τελη. Και NG+ για ενα αλλο ach. Ξερεις τι ωραια τα εκαναν αυτοι στο youtube; Ακομα κι αν ειχα ολο τον χρονο του κοσμου θα πρεπει να μου αρεσει υπερβολικα πολυ κατι για να το παιξω ολο απο την αρχη ξανα.

defense grid τσαμπέ σου σουίνι, πάρτε το και λιώστε το, ότι καλύτερο έχει δει το σύμπαν σε tower defense.

Back