By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!golden stick ήταν, και εγώ έτσι το πήρα αλλά το ξανά πήρα σε GOTY γιατί πρέζα είναι αφού.Το V το έχω τζάμπα από κάτι παλαιά green man gaming awards, εν τω μεταξύ.
πλέρωσα ρε πλεμπέοTην γκότι πότε την έδωσαν τζάμπα;
Αντε καλέ υπερβολές.Βάσια να τη βάλεις στο πρόγραμμα. Βέβαια αν πας και σε completionist mode παίζει και να μη τη τελειώσεις και πότε.
Αντε καλέ υπερβολές.
Επειδή δλδ είμαι στις 98 ώρες ήδη και χρειάζεται και δεύτερο Playthrough για το 100% το λές;
χρειάζεται και δεύτερο Playthrough για το 100%
χρειαζετε 2 αν θελεις να βγαλεις τα achievement 100%. οταν τελειωσεις μια φορα το game ξεκλειδωνεις το επιπεδο δυσκολιας legend και εχει και achievement να το τελειωσεις σε αυτο το επιπεδο δυσκολιας.Γιατι θελει 2ο; Αλλο τελος;
σου έχω νέα για τα όρια συνταξιοδότησηςΣαν 64χρονος που περιμένει τη σύνταξη το περίμενα να το δώσει κάποιος τσάμπα!
![]()
Free Game on Epic Games Store: Verdun - Indie Game Bundles
One of free games this week at Epic is Verdun. Get this game for free at Epic Games Store until 5 PM CET Thursday, July 29th 2021www.indiegamebundles.com