Το ξέρω, είναι ντροπή, αλλά δεν έχω ολοκληρώσει.....

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Σειρές που δεν ολοκλήρωσα την πρώτη season είναι τεράστια λίστα και δεν τις μετράω καν στις ξεκινημένες, για να πω πως τις άφησα στη μέση. Γενικά αν μου κάνει κάτι αρκετό κλικ για να δω την πρώτη season ολόκληρη, σπάνια δεν θα μείνω ως το τέλος.

Στις εξαιρέσεις:

True Blood δεν έχω δει το τελευταίο επεισόδιο, επειδή πέρασε ένα ρακούν από μπροστά μου και ξεχάστηκα. Δεν είμαι σίγουρος ότι μετράει ως το άφησα "στη μέση". Μπορεί και να βάλω να το δω, αν και ανάθεμα κι αν θυμάμαι τι γίνεται και ποιος είναι ποιος.

Δεν θυμάμαι πού άφησα CSI και CSI Miami, είδα κάμποσες season αλλά κάποια στιγμή έγκωσα.

Happy! Η πρώτη season αριστούργημα, στη δεύτερη το παράκαναν για τα γούστα μου, παράτημα χωρίς σκοπό επιστροφής.

The Wire, ίσως επιστρέψω αν βγάλουν μετάφραση στα αγγλικά.
To the wire με αγγλικους υποτιτλους το ειδα. Χρονια πισω. Να επιστρεψεις....

Final Space: Το παράτησα στο 4ο-5ο της δεύτερης σεζόν και δεν κοίταξα πίσω, Απλώς δεν ταιριάζουμε.

Τσούκιτι.

Βασικα οσες πω ισως τις συνεχισω καποια στιγμη. Ειναι paused αρκετους μηνες

Walking Dead: Καπου στη 5η σεζον το παρατησα. Με ειχε χαλασει πολυ η τροπη της ιστορίας. Λυπηρό όσο σκέφτομαι πόσο πολύ μου άρεσε κάποτε.

Αrrow: Ειδα τη πρωτη σεζον, μου αρεσε πολυ αλλα δεν εχω συνεχισει ανευ λογου και αιτιας

Supernatural: Πριν 2-3 χρονια επιασα να το δω απο την αρχη μου αρεσε πολυ, το εχω αφησει λιγο πριν το τελος της 1ης σεζον

Αgents of Shield, Daredevil: Καπου στη 1η σεζον τα εκανα pause και τα 2 ενω επισης μου αρεσαν αρκετα

Prison Break: Δεν εχω δει τη τελευταια συντομη σεζον που βγηκε προσφατα ακομα ενω εχω δει 2 φορες ολη τη σειρα και ειναι απο τις αγαπημένες μου.

Υugioh GX: Ειδα τη 1η σεζον που ηταν και στα ελληνικα, μετά χαλάστηκα που έπαψε να έχει μεταγλώττιση I guess

Guardians of the galaxy, Avengers Assemble: Χρωστάω να δω κάποιες σεζόν σε αυτά τα animations

Το The Wire είναι εξαιρετικά βραδυφλεγές και θέλει να σε πετύχει σε πολύ κατάλληλη φάση, προκειμένου να το ερωτευτείς. Νομίζω μέχρι την δεύτερη σαιζόν προσπαθούσα ακόμη να στοιχειοθετήσω στο κεφάλι μου 'καλούς και κακούς' με παιδιάστικη αφέλεια. Πραγματεύεται διαφορετικές πλευρές του αστικού καπιταλισμού ουσιαστικά, που είναι και ο μέγιστος των κακών. Και δεν κερδίζει κανείς, ποτέ.

#ShowSaved.

Υugioh GX: Ειδα τη 1η σεζον που ηταν και στα ελληνικα, μετά χαλάστηκα που έπαψε να έχει μεταγλώττιση I guess
Που τα βλέπεις αλήθεια; Εγώ έχω ολόκληρη την πρώτη σειρά πειρατική από το Γυμνάσιο, στα εγγλέζικα και χωρίς υπότιτλους. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις τι λένε.

ναι μωρε δεν εχω θεμα και γω να καταλαβω. απλα ηταν τοσο γαματη η μεταγλωτισση που δεν ενιωθα τον ιδιο ενθουσιασμο. Oπως ηταν και του original Yugioh με το Φαραώ. Τα ειχα κατεβασμενα τα επεισοδια στα ελληνικα απο το φορουμ Yu-Gi-Oh! GR
Απο κει και περα online τα εχει το crunchyroll

Last edited:
Οκ, είδα το Cowboy Bepop. Εξαιρετικό ανιμε και ας μην είμαι φαν του ζανρ. Δεν θα πω τίποτες περισσότερο, απλά δείτε το.
I felt like I was watching a dream I could never wake up from. Before I knew it, the dream was over

meanwhile το είχα δει πριν κοψω το κάπνισμα, οπότε το είχα πιάσει με τσιγάρα και ουίσκια φουλ για το ιμέρσιο

Back