Tony Corvus
Ancient Red Dragon
Ναι, είναι αλήθεια. Δεν έχω τελειώσει το Cowboy Bepop!
Εσείς ποια σειρά/ταινία αφήσατε στην μέση;
Εσείς ποια σειρά/ταινία αφήσατε στην μέση;
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!αργά ή γρήγορα όλοι μπορατσίζονταιStar Trek Discovery, Picard και Lower Decks. Ακολουθώντας το δόγμα ότι οι περισσότερες σειρές Star Trek βρίσκουν τα πατήματά τους μετά την δεύτερη σεζόν, έσφιξα τα δόντια και είδα ολόκληρες τις πρώτες δύο σεζόν του Discovery, είδα και 4-5 επεισόδια της τρίτης σεζόν και εκεί έριξα λευκή πετσέτα γιατί δεν άντεχα άλλο. Είδα και την πρώτη σεζόν του Picard και τα παράτησα εκεί, δεν έχω κανένα ενδιαφέρον για τη δεύτερη. Είδα δύο επεισόδια του lower Decks, το παράτησα κι αυτό. Το σύγχρονο Star Trek είναι πολύ μακριά από αυτό που εγώ θα ήθελα.
αργά ή γρήγορα όλοι μπορατσίζονται![]()
Αυτο ακριβως. Αυτο το λουκι της ζωη που τον καθενα μας τον σεταρει καπως. Anyway, παω να "μαγειρεψω"Βασικά λυπήθηκα τον Walter τόσο πολύ που δεν άντεξε η πσυχουλαμ να τον βλέπω να περνάει αυτό το λούκι.
Δε διαφωνω καθολου. Επειδη ομως ο walter θα σου "μιλησει", θα σε κανει να νιωσεις οτι οσες σφαλιαρες και να φας, μπορεις να επιβιωσεις στο πιο σκληρο επαγγελμα, οχι. να διαπρεψεις, βρες τη καταλληλη χρονικη στιγμη και δες.Ρε μην την ψάχνετε, τα γούστα είναι γούστα. Όσο αντικειμενικά τέλεια και να είναι μια σειρά ή ταινιά, μπορεί απλά να μην είσαι σε φάση να σου 'μιλήσει'. Στο τέλος θα δεις αυτό που έχει ανάγκη η ψυχή σου την εκάστοτε χρονική στιγμή. Αυτή η μανία που διαδώσανε στο ίντερνετ πέντε αζώητοι που πληρώνονταν για να προωθούν σειρές/ταινίες πως πρέπει ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ και ΓΙΑ ΟΛΑ ΝΑ 'ΧΕΙΣ ΑΠΟΨΟΥΛΑ, είναι τουλάχιστον γελοία.
#ΝοσταλγόςTwinPeaksΣτηνΕΤ2
είμαι σε φάση αρκετά προβλήματα έχω, δεν χρειάζομαι να φορτωθώ και τα φανταστικά άλλων, οπότε αν κάτι με χαλάει γιατί για οποιονδήποτε λόγο και με κάποιον τρόπο μπορεί να ταυτιστώ με τα αρνητικά, τελείωσε για μένα.Αυτο ακριβως. Αυτο το λουκι της ζωη που τον καθενα μας τον σεταρει καπως. Anyway, παω να "μαγειρεψω"
Ενας απο τους λογους που μου αρεσe το Supernatural ηταν και αυτος. οτι ξεγλυστρουσαν απο την επαναληψη που προσφερει μια απλη ιδεα, δυο τυποι σκοτωνουν τερατα. Το θεωρω κατορθωμα για μια σειρα να σε βαζει στην μπριζα για το πως θα ξεφυγουν απο το repeat της ρουτινας των ηρωων.Bates Motel: Το άφησα μετά από 3 σεζόν, αν θυμάμαι καλά, γιατί μου φάνηκε ότι άρχισε να γίνεται δακρύβρεχτο και με επαναλαμβανόμενα plot points. Δεν νομίζω να επιστρέψω αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Εχει δικαιο. Ουτε εγω δεν ξερω ποσες φορες ξεκινησα να δω μια σειρα η οποια ειναι VIP θεμα συζητησης και την σταματησα με facepalm.Αυτή η μανία που διαδώσανε στο ίντερνετ πέντε αζώητοι που πληρώνονταν για να προωθούν σειρές/ταινίες πως πρέπει ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ και ΓΙΑ ΟΛΑ ΝΑ 'ΧΕΙΣ ΑΠΟΨΟΥΛΑ, είναι τουλάχιστον γελοία.