Πέθανε ο σπουδαίος συνθέτης Βαγγέλης Παπαθανασίου
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών ο παγκοσμίου φήμης συνθέτης Βαγγέλης Παπαθανασίου.

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Τι γινεται με τους ντραμερ;
Ίσως επειδή κάνουν καθιστική ζωήΤι γινεται με τους ντραμερ;
εμένα η μάνα μου πάντως μου έβαζε να δω Star Wars που έγραφε στο βίντεο από το mega channel. Πόσο γέρος είσαι ρε;Ίσως είναι που γερνάμε κι εμείς και όλα μας τα είδωλα, όλοι οι παλιοί ήρωες, είναι σε ηλικίες που χαιρετάνε ανά πάσα στιγμή.
Καλοτάξιδος ο Ρέι, από τα τελευταία σοβαρά και ανδροπρεπή πρότυπα που ανέδειξε ο κινηματογράφος.
Σιγά σιγά, γινόμαστε οι γονείς μας. Όλα ασπρόμαυρα και αναμνήσεις. Όταν πάνε οκτώ-δέκα χρονών τα παιδιά μας και τους βάλουμε να δουν Ιντιάνα Τζόουνς, θα είναι όπως μας έβαζαν οι δικοί μας πειρατικά με τον Έρολ Φλύν. Όλοι επί της οθόνης νεκροί και αέρας περασμένου αιώνα.
@Grotenfrod Έλα στην αγκαλιά μου Γοδεφρείγο. Μόνο θάνατος.
εμένα η μάνα μου πάντως μου έβαζε να δω Star Wars που έγραφε στο βίντεο από το mega channel. Πόσο γέρος είσαι ρε;![]()
Σιγά σιγά, γινόμαστε οι γονείς μας. Όλα ασπρόμαυρα και αναμνήσεις. Όταν πάνε οκτώ-δέκα χρονών τα παιδιά μας και τους βάλουμε να δουν Ιντιάνα Τζόουνς, θα είναι όπως μας έβαζαν οι δικοί μας πειρατικά με τον Έρολ Φλύν. Όλοι επί της οθόνης νεκροί και αέρας περασμένου αιώνα.