Die With Your Boots On

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Τεράστιος, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

τελικα δυστυχως ειναι αληθεια, γιατι στην αρχη εγραφαν μηπως ειναι ραδιο αρβυλα
πολυ καλος ηθοποιος. και νεος επισης, ειχε ακομα να δωσει.
μεγαλο σοκ.
ριπ.

Γενικα. Αυτο το θεμα κοντευει να γινει το μνημειο του γνωστου ντραμερ.
Πριν λιγες μερες πεθανε ο ντραμερ των spinal tap και σημερα πηραμε πακετο 1+1
Ακυρο
Μπερδεψα τον Fletcher, γεραματα, οχι δικα μου αλλα δικα τους.

Είναι που είναι δύσκολο να βρεις drummer για την μπάντα σου.

Ίσως είναι από τα συνεχή κοπανήματα. Οι κραδασμοί μεταφέρονται στο σώμα και το καταπονούν (λέω γω τώρα...).

Ίσως είναι που γερνάμε κι εμείς και όλα μας τα είδωλα, όλοι οι παλιοί ήρωες, είναι σε ηλικίες που χαιρετάνε ανά πάσα στιγμή.

Καλοτάξιδος ο Ρέι, από τα τελευταία σοβαρά και ανδροπρεπή πρότυπα που ανέδειξε ο κινηματογράφος.

Σιγά σιγά, γινόμαστε οι γονείς μας. Όλα ασπρόμαυρα και αναμνήσεις. Όταν πάνε οκτώ-δέκα χρονών τα παιδιά μας και τους βάλουμε να δουν Ιντιάνα Τζόουνς, θα είναι όπως μας έβαζαν οι δικοί μας πειρατικά με τον Έρολ Φλύν. Όλοι επί της οθόνης νεκροί και αέρας περασμένου αιώνα.

@Grotenfrod Έλα στην αγκαλιά μου Γοδεφρείγο. Μόνο θάνατος.

Ίσως είναι που γερνάμε κι εμείς και όλα μας τα είδωλα, όλοι οι παλιοί ήρωες, είναι σε ηλικίες που χαιρετάνε ανά πάσα στιγμή.

Καλοτάξιδος ο Ρέι, από τα τελευταία σοβαρά και ανδροπρεπή πρότυπα που ανέδειξε ο κινηματογράφος.

Σιγά σιγά, γινόμαστε οι γονείς μας. Όλα ασπρόμαυρα και αναμνήσεις. Όταν πάνε οκτώ-δέκα χρονών τα παιδιά μας και τους βάλουμε να δουν Ιντιάνα Τζόουνς, θα είναι όπως μας έβαζαν οι δικοί μας πειρατικά με τον Έρολ Φλύν. Όλοι επί της οθόνης νεκροί και αέρας περασμένου αιώνα.

@Grotenfrod Έλα στην αγκαλιά μου Γοδεφρείγο. Μόνο θάνατος.
εμένα η μάνα μου πάντως μου έβαζε να δω Star Wars που έγραφε στο βίντεο από το mega channel. Πόσο γέρος είσαι ρε; 😅

εμένα η μάνα μου πάντως μου έβαζε να δω Star Wars που έγραφε στο βίντεο από το mega channel. Πόσο γέρος είσαι ρε; 😅

Τόσο ώστε να το προλάβει, πρώτη προβολή στους κινηματογράφους σαν εμένα!!!

But I can still kick your ass in fencing!!!!!!! :p:p:p:p:p

Σοβαρέψου και βάλε στα παιδιά να δούνε Marvel. Και εσύ θα ξεμουχλιάσεις και αυτά θα αποκτήσουν ευχάριστες αναμνήσεις ώστε να αντισταθούν στην παρόρμηση να σε παρκάρουν σε γηροκομείο όταν ξεκουτιάνεις.

Μαλλον θα τον πεταξουν σε κανενα γηροκομειο. Οι σουπερ ηρωες δεν εχουν αναγκη απο οικογενειακη θαλπωρη και θα εχουν πολλα reboot και prequel για να παρακολουθησουν. Τα απλα μυαλα θελουν και απλη τροφη οπως ειναι οι νεροβραστες πατατες.

Back