By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!-Επίγεια Μάχη
-Εναέρια Μάχη με σκάφη
-Exploration
-Story
-RPG
Sold![]()
To gameplay του γιατί φαίνεται να είναι βγαλμένο προ δεκαετίας; Μπορεί να φταίει η ώρα, μπορεί να φταίει ο προσωπικός κορεσμός αλλά έβγαλε ένα χασμουρητό το starfield. Δηλαδή εκεί στα πρώτα λεπτά που γυρνάει τη κάμερα στην οπτική πάνω από τον ώμο, είναι σαν να γυρίσα στο Whiterun.
Πιστεύω όλα θα κριθούν στο σχεδιασμό των quest, τη γραφή, το rp και την απόκριση στο χειρισμό μιας και η συνταγή δε φαίνεται να έχει πολλή έμπνευση. Θα φανεί στην εκτέλεση η ποιότητα.
Το βασικό μου ερωτηματικό είναι αν αυτοί οι 1000+ πλανήτες θα έχουν ενδιαφέρον περιεχόμενο.
Πιστεύω όλα θα κριθούν στο σχεδιασμό των quest, τη γραφή, το rp και την απόκριση στο χειρισμό μιας και η συνταγή δε φαίνεται να έχει πολλή έμπνευση. Θα φανεί στην εκτέλεση η ποιότητα.
Θα σου ρίξω τρελό spoiler από τώρα: Δεν θα έχουν.
Και δεν πειράζει. Οι 20 να έχουν "ενδιαφέρον περιεχόμενο" (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό), πάλι θα είναι περισσότερο από το "ενδιαφέρον περιεχόμενο" του 90% των παιχνιδιών που κυκλοφορούν,
Το θέμα είναι αν θα πετύχουν έστω αυτό. Τα hubs πιθανότατα θα έχουν ψωμί, αλλά το υπόλοιπο trailer μου έβγαλε κάτι σε "No Man's Sky χωρίς τα χρώματα".
100%. Ένα τέτοιο παιχνίδι ήθελα από μικρό παιδί, μακάρι να δικαιώσει τις προσδοκίες.
Χωρίς να θέλω να σας απογοητεύσω κ. Ναύαρχε και εγώ από μικρός ήθελα μια Ferrari, αλλά ακόμα δεν την έχω δει παρκαρισμένη κάτω από το σπίτι μου!!
Δεν είμαι άπληστος, συμβιβάζομαι και με το αντίστοιχο της μεταχειρισμένης Φεράρι. Δεν περιμένω κανένα αριστούργημα, απλά να είναι τουλάχιστον καλούτσικο.
Προσωπικά εμένα μου φαίνεται "περισσότερο NMS" και φυσικά "YES PLEASE MOAR!"![]()
Για να πω την αλήθεια, ακόμα και αυτό θα με κάλυπτε. Όπως είπα και νωρίτερα, από μικρό παιδί περιμένω ένα παιχνίδι που θα ήταν σαν το Star Trek, δηλαδή να διασχίζεις το σύμπαν, να προσγειώνεσαι σε πλανήτες, να εξερευνείς, να κάνεις problem solving και να μάχεσαι. Το Mass Effect έφτασε κοντά αλλά δεν είχε καθόλου space travel και space combat. Το No Man's Sky έμοιαζε ότι θα πραγματοποιήσει το όνειρο αλλά το βασικό του gameplay (τότε που το έπαιξα, δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι μετά) ήταν survival και resource gathering που βαριέμαι απίστευτα. Το Star Citizen είναι ακριβώς αυτό που ψάχνω αλλά ένας θεός ξέρει πότε και αν θα ολοκληρωθεί. Οπότε ακόμη κι αν μόνο το 10% του κόσμου του Starfield έχει κανονικό περιεχόμενο και το υπόλοιπο αποτελείται από τα γνωστά radiant quests, νομίζω πως θα μου αρκεί για να ρίξω καμιά 100αριά ώρες μέχρι οι modders να αρχίσουν να γεμίζουν περισσότερο τον χάρτη.
Απλά το θέμα είναι ακριβώς αυτό που αναφέρεις, να είναι έστω και μερικά από αυτά τα questlines της προκοπής. Έπαιξα πρόσφατα το Fallout 4 και με το ζόρι θυμάμαι 2-3 quests, τα υπόλοιπα ήταν εντελώς generic.