By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Spoiler alert. Δεν θα μπορείς. Loading screen σε κάθε κτήριο που θα επιτρέπεται η πρόσβαση.Συμφώνω με τον Hellion ότι κατά πάσα πιθανότητα είναι engine limitation. Αν μπορούμε να μπούμε σε κτήριο χωρίς loading screen θα είμαι ευχαριστημένος.
Spoiler alert. Δεν θα μπορείς. Loading screen σε κάθε κτήριο που θα επιτρέπεται η πρόσβαση.
^Και σκάφος
Starfield ship combat is MechWarrior meets FTL, says Todd Howard
Ερώτηση.
Έκανε ο Τοντ Χαουαρντ κάνα μποτοξάκι;
μικρό μας έγινε, το καλάθι, από την ώρα που είπαν ότι δεν υπάρχει δυνατότητα space to planet, planet to space χωρίς κάποιο μεταβατικό loading... εγώ το ξέγραψα σε εκείνο ακριβώς το σημείο.Χμ, μικρό καλάθι για την ώρα. Θυμάμαι τι έλεγε για το persuasion του Oblivion.
μικρό μας έγινε, το καλάθι, από την ώρα που είπαν ότι δεν υπάρχει δυνατότητα space to planet, planet to space χωρίς κάποιο μεταβατικό loading... εγώ το ξέγραψα σε εκείνο ακριβώς το σημείο.
θα μπορούσα και εγώ, πριν το no mans sky, τώρα που γλυκάθηκα θέλω την ελευθερία μου.Εμένα δεν με ενοχλεί αυτό για να πω την αλήθεια. Θα ήταν ωραίο για το immersion αλλά εάν το παιχνίδι με καλύψει σε όλα τα άλλα μπορώ άνετα να το παραβλέψω.
![]()
Todd Howard reveals Starfield's persuasion system: 'It feels like it's part of the dialog'
The Starfield director says the new persuasion system is his favorite.www.pcgamer.com