Τι ακούτε αυτή τη στιγμή ΙΙ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!


EDIT: Μιλάει περισσότερο από όσο θα έπρεπε, με κούρασε.
 
Last edited:


Eιδικά στο κλείσιμο που το γυρνάει σε Βασιλιά των Λιονταριών ανατρίχιασα πραγματικά.
 
Ο,τι παιζει εκεινη τη στιγμη για συντροφια καθως δινω εντολες στο terminal
 
@Χειρομαλάχτης γνωριζεις πολυ καλα, το κουνελι εχει απλο μυαλουδακι. Βλεπει Joey Ramone και κανει κλικ σε like, καρδουλες και φιλαει πεταλουδες.
Οχι οτι με ενοχλησε κατι. Τιποτα δεν με ενοχλησε στην τραγουδαρα που μοιραστηκες με εμας, τους μπατονετους των αυτιων.
Μια παρατηρηση μονο, που ειναι ο Joey μαναμου; Εχει το range και την χροια να το τραγουδησει. Υπαρχει και μια ομοιοτητα στην φωνη αλλα που ειναι το ψηλο αγορι; Εννοει συνεργασια;

Εδω και αρκετες μερες, δεν ξερω το γιατι και ειναι ματαιο να το ψαχνω. Δεν υπαρχει λογος για αυτοψυχαναλυση.
Θα το βαλω να παιξει 5 με 10 φορες. Με την σειρα, στουντιο, official video, λαιβ και λαιβ με το Χριστινακι, των υποκριτων. Ενταξει, η Pierson το τερματιζει ανετα,σαν οργασμος πρωταρη. Για αυτην το εραψε το τραγουδι ο ιγκις.



σημειωση κουνελου. Εχει διαρκεια 4.04. ο αριθμος που βλεπω καθημερινα και παντου.
 
αχχχχ, μαλλον δεν το ακουσες ολοκληρο λελο μου. ο τζοης εκτος που προφανως παιζει κιθαρα εμφανιζεται λιιιγο στα ρεφρεν και πιο εντονα στο outro (εκει ακουγεται καπως η φωνουλα του, ενω η ρονι κανει τα γνωστα υπεροχα whoa whoa της). κι εγω θα προτιμουσα να μοιραζονται τις στροφες, αλλά δεν συνεβη. η ρονι πηγε για μια πιο αισθησιακη, χαμηλοφωνη και απ την γυναικεια σκοπια ερμηνεια, αν και ολοι ξερωμε οτι ο υμνος του τζωνυ ειναι καθαρα αντρικο βιωματικα τραγουδι.

η ιστορια: ο τζόης εκαμε παραγωγη στο EP she talks to rainbows της ρονης, ως μεγαλος θαυμαστης. την αφηκε να πει και ραμονς τραγουδια, το ομωνυμο και το bye bye baby. εκει καμανε το λαθος. αντι να πουν μαζι το γιου κεντ πουτ γιορ αρμς κλπ του τζωνη θαντερς που ειναι καρφι στην καρδια, και θα το απογειωναν, ειπαν το bye bye baby. οχι οτι ειναι κακο τραγουδι, αλλά το αλλο οργωνει. ευκαιρια να ποσταρω και το μπαι μπαι μπειμπι, αφου θες ν ακουσεις τζοη (και αψογο σπεκτορικο be my baby intro). χοχοχο.

 
@Northlander αυτά έχουν ξεπεραστεί. Πλέον οι Βαλκυρίες σε βάζουν να ακούς πράματα σαν το παρακάτω. Δεν τα βγάζω από το μυαλό μου, η Μάρβελ τα λέει.

 
Ξέχασα να παρκάρω το μπίλζεμπος.

 
Οτι έχω καταφέρει να βρω πως το λένε από τις κασέτες που είχα γράψει 25 χρόνια πριν από το ραδιόφωνο του Jeronimo Groovy τα έχω μοιραστεί μαζί σας το τελευταίο καιρό, ωστόσο υπάρχουν κάποια που ούτε το shazaam, ούτε το soundhound, ούτε με αναζήτηση στοίχων έχω καταφέρει να τα βρω. Μάλιστα μέχρι θέματα στο Reddit έκανα μπας και...
Τα παραθέτω και εδώ μπας και καταλάθος κάποιος κάπου κάποτε άκουσε κάτι από αυτά







Κλάψτε ελεύθερα με το στοίχο στο τελευταίο!:ROFLMAO:
 
Back
Top