Great0ldOne
Kraken
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!
Succubuses love CREAMPIE
Αν και θυμαμαι ειχες αναφερει ανα καιρους, θες να κανεις μια σουμα να τα εχουμε μαζεμενα; (Εκτος απο τη τζαπανιλα το περσονα οπου το θυμαμαι)με παιχνίδια που θα θυμάμαι για πάντα
Έπαιξες αλήθεια τόσα παιχνίδια ρε θηρίο;
χμ σίγουρα έχει ενδιαφέρον αυτή η λίστα![]()
THE PLANET BROKE BEFORE THE GUARD DID!

Θα παραπέμψω στο thread που έχει φτιαχτεί για το preview και είχε το μεγαλύτερο αριθμό replies (λογικά μπορεί να μη το έχεις διαβάσει), ενώ στο αντίστοιχο του review τα replies ήταν λίγα:Τελικα αυτο με τον αρθρουρο ελεγε τιποτα; Στην αρχη ειχα προσδοκιες, οταν βγηκε απο ΕΑ ηταν απογοητευση, ενω παλι τωρα βλεπω να εχει καλες κριτικες (κοντευει το 90%)
ragequit.gr
επανεφερα την ερωτηση μπας και το ξαναδοκιμασες μετα απο τοσους μηνεςIn hindsight, το παιχνίδι θέλει λίγο ακόμα να ωριμάσει με περιεχόμενο και βελτιώσεις για στην άποδοση και αν κάποιος δε ψάχνεται τι να παίξει άμεσα θα μπορούσε να περιμένει λίγο.
Βασικά, τώρα που το βλέπω, ό,τι παίζει ο Tommas παίζω κι εγώ. Ίσως είμαστε το ίδιο άτομο, ποιος ξέρει.Αν και θυμαμαι ειχες αναφερει ανα καιρους, θες να κανεις μια σουμα να τα εχουμε μαζεμενα; (Εκτος απο τη τζαπανιλα το περσονα οπου το θυμαμαι)
γμτ θελω να το τελειωσω αλλα πρεπει να το ξαναπιασω απο την αρχη και βαριεμαι, καθως εκανα καποια μλκια και τα saves μου ειχαν γινει corrupt μετα απο την μετακινηση μου στα linuxτα Expeditions: Rome,
![]()
View attachment 4677
View attachment 4675
Μου αρέσει που θεωρεί το W40K είδος
View attachment 4676
Εδώ τώρα να εξηγήσω τι έγινε. Άρχισα να παίζω 10/21 και τερμάτισα την ιστορία 1/22. Μου πήρε δυο μήνες να συνέλθω από την ιστορία (συγκλονιστική αρχή-μέση-τέλος) και να αρχίσω να παίζω στο Online.