Steam Replay: Ανασκόπηση της χρονιάς

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
με παιχνίδια που θα θυμάμαι για πάντα
Αν και θυμαμαι ειχες αναφερει ανα καιρους, θες να κανεις μια σουμα να τα εχουμε μαζεμενα; (Εκτος απο τη τζαπανιλα το περσονα οπου το θυμαμαι)

Ragequiters: "Φετος δεν είχα πολύ χρόνο για gaming"

Steam Replay:
1CpsXBQ.png

steam.PNG

genre.PNG

Μου αρέσει που θεωρεί το W40K είδος

Arthur.png

Εδώ τώρα να εξηγήσω τι έγινε. Άρχισα να παίζω 10/21 και τερμάτισα την ιστορία 1/22. Μου πήρε δυο μήνες να συνέλθω από την ιστορία (συγκλονιστική αρχή-μέση-τέλος) και να αρχίσω να παίζω στο Online.

Τελικα αυτο με τον αρθρουρο ελεγε τιποτα; Στην αρχη ειχα προσδοκιες, οταν βγηκε απο ΕΑ ηταν απογοητευση, ενω παλι τωρα βλεπω να εχει καλες κριτικες (κοντευει το 90%)

Τελικα αυτο με τον αρθρουρο ελεγε τιποτα; Στην αρχη ειχα προσδοκιες, οταν βγηκε απο ΕΑ ηταν απογοητευση, ενω παλι τωρα βλεπω να εχει καλες κριτικες (κοντευει το 90%)
Θα παραπέμψω στο thread που έχει φτιαχτεί για το preview και είχε το μεγαλύτερο αριθμό replies (λογικά μπορεί να μη το έχεις διαβάσει), ενώ στο αντίστοιχο του review τα replies ήταν λίγα:

Προσωπικά το βρήκα πολύ καλό (ειδικά άμα σου αρέσει ο αρθουριανός κύκλος) αλλά σαν TBS θα προτιμούσα τα άλλα 2 του top 5 μου, Expeditions Rome και Triangle Strategy.

Ναι ρε συ, το ειχα τσεκαρει το θρεντ, οπως και το review.

Πανω σε αυτο

In hindsight, το παιχνίδι θέλει λίγο ακόμα να ωριμάσει με περιεχόμενο και βελτιώσεις για στην άποδοση και αν κάποιος δε ψάχνεται τι να παίξει άμεσα θα μπορούσε να περιμένει λίγο.
επανεφερα την ερωτηση μπας και το ξαναδοκιμασες μετα απο τοσους μηνες

Αν και θυμαμαι ειχες αναφερει ανα καιρους, θες να κανεις μια σουμα να τα εχουμε μαζεμενα; (Εκτος απο τη τζαπανιλα το περσονα οπου το θυμαμαι)
Βασικά, τώρα που το βλέπω, ό,τι παίζει ο Tommas παίζω κι εγώ. Ίσως είμαστε το ίδιο άτομο, ποιος ξέρει.

Aυτά ολοκλήρωσα φέτος:
Capture.jpg

Από αυτά, τα Expeditions: Rome, God of War, RDR2 και Persona 5 Royal (και Strikers ίσως) με άφησαν 😱
Δεν θυμάμαι προσωπικά άλλη gaming χρονιά που να παίζω 4-5 αριστουργήματα.

τα Expeditions: Rome,
γμτ θελω να το τελειωσω αλλα πρεπει να το ξαναπιασω απο την αρχη και βαριεμαι, καθως εκανα καποια μλκια και τα saves μου ειχαν γινει corrupt μετα απο την μετακινηση μου στα linux :(

θυμαμαι οτι ηταν κλασσεις ανωτερο απο τα προηγουμενα expeditions και μπραβο τους

View attachment 4677

View attachment 4675

Μου αρέσει που θεωρεί το W40K είδος

View attachment 4676

Εδώ τώρα να εξηγήσω τι έγινε. Άρχισα να παίζω 10/21 και τερμάτισα την ιστορία 1/22. Μου πήρε δυο μήνες να συνέλθω από την ιστορία (συγκλονιστική αρχή-μέση-τέλος) και να αρχίσω να παίζω στο Online.

Κάρα με απογοητεύεις. Μόνο 16% του πλεϊχρόνου σου σου πήρε το Ρετ Τετ Ριτέψιο μετά από τόσες αναλύσεις και λαβ λέττερς; Περίμενα να είσαι σχεδόν μόνιμα πάνω σε μια σέλα. :Ρ

Back