Τι ακούτε αυτή τη στιγμή ΙΙ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Εχω την αισθηση οτι αν τον γνωριζα προσωπικα θα ειχε γινει ενας πολυ καλος μου φιλος.
Επειδη εχω πει χειροτερα, ειναι πραγματα που θα μπορουσα να εχω πει ο ιδιος.

O Φρανκ Γουάτκινσον σε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Επιτυχία σε σημείο που μέχρι και ο τραγουδιστής των Σλίπνοτ το διασκεύασε σε μία από τις εμφανίσεις του.

Symptom of the universe αλλα ελληνικο και καλυτερο. Απο το 1:48 και μετα, παιρνουν φωτια τα γλυκα νερα.

Όταν βλέπεις το καβουροπερπάτημα από Σακίρα καταλαβαίνεις τι έχασε ο Πικέ.

το καβουροπερπάτημα από Σακίρα καταλαβαίνεις τι έχασε ο Πικέ
Από την άλλη, όταν βλέπεις το OG καβουροπερπάτημα, καταλαβαίνεις τι λαϊβάρα έχασες.

[

@Adhan.... Ρε φιλε, το ιδιο πραγμα σκεφτηκα κι εγω αλλα βαρεθηκα να το ψαξω. Λες να εχουμε φαει πλυση εγκεφαλου με το μεταλ;
Σακιρα λενε, I\m/\m/ortal ερχεται στο μυαλο μας.

ξεκιναει απο το σωστο σημειο, οχι το γκομενακι... ισως και ναι. γουστα ειναι αυτα.

Παίζει να μην έκατσα ποτέ να ακούσω Ιμόρταλ. Γενικά με τους μπλακάδες είχα ένα ελαφρύ θέμα, αυτές οι επιτηδευμένες φάτσες μου έβγαζαν κάτι σε τρολάρισμα/καρτούν και δεν μπορούσα να τους πάρω εύκολα σοβαρά. Κάτι σαν το ντάκφεης που κάνουν τα κοριτσάκια αλλά στο πιο νταρκ.

ντάκφεης + νταρκ = ντάρκφεης (κάψιμο ασφάλειας και πάμε παρακάτω)

Να τον τραγουδιστή των Ιμόρταλ όταν τον βλέπω, κάτι σαν το παρακάτω σκέφτομαι.

bfc9e5cf2aac041bfe54f8b9f4356e41--mad-face-meme-faces.jpg

Ξεχωριστό ποστ γιατί κρίμα είναι να γίνει αναφορά στα παλικάρια στα κρέντιτς του από πάνω ποστ. Παίζει να είναι η πρώτη φορά που βρήκα κόβερ του Μπιλίβ από Σάβατατζ και το έβαλα στην μόνιμη πλέηλιστ του σόδα. Λίγο το μαγαζί που είναι μια τρύπα, σωλήνας για την ακρίβεια. Λίγο η τρασίλα στον ήχο, αυτοί που δεν χωράνε και μαζί με το κοινό είναι σε μια ευθεία όλοι. Λίγο η συμμετοχή του κοινού. Γενικά με άγγιξε κι αισθάνθηκα πράματα, οπότε.. αυτό.

Δεν είχα καμία πρόθεση να προσθέσω εξτραδάκι σε σπόιλερ, αλλά αφού το ζητήσατε.. Τώρα αν σας φέρει στο μυαλό τίποτα Μπέχεριτ, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Back