Πρόβλημα με το Φόρουμ; Pull the other one!

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ποιόοοοοο παιδάκι θα φκιάσει το πλαγκίν της μόστρας να δείχνει ΑΞΟΥΑΛΙ τα τελευταία φορουμικά θέματα αντί για προπέρσινα;

Ή είναι εσκεμμένο κομμαντιλίκι για να περνάμε απαρατήρητοι από τα σεσημασμένα woke-bots του Διαδικτύου;

Screenshot_2023-03-15-16-00-15-503_com.android.chrome.jpg

Το νήμα για το πουλάκι που δεν κάνει κούκου είναι πρώτο-πρώτο. Αν τα woke-bots δεν μας γουστάρουν στα καλύτερά μας, τότε δεν τους αξίζουμε στα χειρότερα.

Νέα γέφυρα σε ορισμένα plugins έχουν δημιουργήσει ζήτημα κυρίως στο cache refreshing.

Τι έγινε ρε παιδιά; γιατί έγιναν όλα ροζ;

Δεν κρίνουμε εδώ μέσα, έτσι αισθάνθηκε σήμερα ο Χέλιον και είπε να εκφραστεί ανάλογα.

Ωραίο το μωβάκι

Capture.jpg

Πωω και η επιλογή κειμένου αλλάζει χρώμα, ανατρίχιασα και δεν κάνω καθόλου πλάκα.

τέτοιες μαλακίες κάνεις @Hellion και θα ψάχνεις τον Ινδό μετά :p

Εγώ λέω να το κρατήσουμε το χρωματακι

ΜΑΛΑΚΕΣ ΒΡΕΧΕΙ ΝΙΤΕΝΤΟ ΣΟΥΙΤΣ, ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ

hint: κεντρική σελίδα, εκεί που δεν πάει ποτέ κανείς

Προσπάθησε να κλικάρει κανένας άλλος στα σουίτς ή μόνο εγώ το έκανα; Μπας και κερδίσουμε τίποτα, ποτέ δεν ξέρεις. Κανά σουίτς, στημ ντεκ, 2 κιλά κιμά, οτιδήποτε.

Το είπα εγώ θα το χαλάσει... μια μου δείχνει ότι πρέπει να κάνω login, μια μου λέει ότι δεν μπορώ να κάνω login γιατί είμαι login αλλά με δείχνει logoff, μετά πάω να κάνω Logoff αλλά λέει δεν είμαι login αλλά εμείς είπαμε ότι αυτοί συμφώνησαν ότι είπαν και ξέρω εγώ ναι, αλλά όχι.

nitro να γυρνάει ρε φίλος. Να γυρνάει.

Τα σπαει το φλουο ροζακι, οτι πρεπει για κινητο μεσα στη νυχτα με 0% φωτεινοτητα για να βλεπεις που να πατας.

Back