Πρόβλημα με το Φόρουμ; Pull the other one!

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
δε μας λετε ρε μαγκες το ινσάι τζόου με το σομπρερο να γελασωμε κι εμεις?

Add-on του xenforo που περάστηκε για την πρωταπριλιά για άλλους λόγους έχει περασμένες κάμποσες γιορτές και δίνει εορταστικό flair αναλόγως την εποχή. Χαρούμενο cinco de mayo.

ελα παναζία μου, τοσο πολίται του κοσμου πια?
μεξικο - γαλλία: χ ημιχρονο - 1 τελικό.
ιδεα δεν ειχα.

ειναι και της αγιας ειρηνης.
λετς γκιβ πής έι τσένς. ☮️

Add-on του xenforo που περάστηκε για την πρωταπριλιά για άλλους λόγους έχει περασμένες κάμποσες γιορτές και δίνει εορταστικό flair αναλόγως την εποχή. Χαρούμενο cinco de mayo.

Ωραίο! 19 Ιανουαρίου τι flair θα έχει?
😜

Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα με το φόρουμ, αλλά μόλις συνειδητοποίησα ότι έπαψαν να εμφανίζονται τα badges μου κάτω από το avatar μου... Τι παίζει;

Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα με το φόρουμ, αλλά μόλις συνειδητοποίησα ότι έπαψαν να εμφανίζονται τα badges μου κάτω από το avatar μου... Τι παίζει;
Ο admiral δεν θα θέλει να φαίνονται πόσους γενναίους του RQ θυσίασε στον αγώνα κατά της εξωγήινης κατοχής :p
( sorry admiral, το "επιζών" είναι το μόνο badge που θυμάμαι να έχω 😅 )

Του χειρομαλακτη βλέπω εμφανίζονται, δες μήπως στις επιλογές του account σου έχει απενεργοποιηθεί το show badges για κάποιο λόγο.

Mε ούλτρεξ λούστηκες;

ούτε εγώ βλέπω κάτι αν και τα έχω "featured"

edit, τα έκλεισα και τα ξανά άνοιξα και οκ τώρα

Close one!
What a save!

Ρε πόσο καιρό δεν είχαμε μπάτζς; Δεν μπορώ τέτοια αβεβαιότητα, να μη ξέρεις τι θα σου ξημερώσει με το φόρουμ να πούμε.

ΕDIT:
Οκ τα εμφανίσαμε ξανά, τι καταλάβαμε τώρα;

Ωραίο κορίτσι έχεις στο banner σου soad, αλλά δεν το βλέπω να κατεβαίνει παραλία με τέτοιο μαγιώ.

Την προσέβαλες κι έφυγε, συγχαρητήρια.

Του χειρομαλαχτη βλέπω εμφανίζονται

κατι θα συνεβη σε καποιο απντειτ ισως (αν και δεν θυμαμαι να ειχε γινει λογος για απντειτ) και ητανε οφ και τα δικα μου.
ωστοσο επειδη αποτελουν τιτλο τιμης ειδικα οι συμμετοχες μου στον "διαλογο" με τον πωςτονελεγανε (ουτε που θυμαμαι πλεον) ειχα μπει στο προφιλ μου και τα ενεργοποιησα παλι.

Last edited:
ΟΚ, τα έσβησα και τα ξανάναψα και τώρα φαίνονται! :Ρ

Δεν φαντάστηκα ότι και αυτό ήταν της λογικής:
download.jpg

@soad667 : Θα διαφωνήσω! Εγώ τώρα νιώθω άπειρη περηφάνια που τα βλέπω σε παράταξη κάτω από το αβατάρι μου! Αν τα είχα σε φυσική μορφή, θα τα γυάλιζα όλη μέρα (τα μπάτζες ε; :Ρ).

Το βάζω εδώ καθώς αφορά την εύρυθμη λειτουργία του forum.
Εκείνη η ψυχή ο @lelos kounelos που χάθηκε? Επέστρεψε στην μαύρη ήπειρο και μας ξέχασε? Τόσο μεγάλη πέτρα έριξε πίσω του δηλαδή? Ούτε ένα τηλέφωνο, ένα email, ένα ταχυδρομικό περιστέρι ρε αδελφέ

μην τον φοβασαι τον λελο, θα εμφανιστει όποτε εχει αρκετο ελευθερο χρονο ή αρκετα γκιγκα για το νετ (δεν ειναι δεδομενο αυτο στα μερη που βιοποριζεται απ οτι εχω καταλαβει...)
εδω εμφανιστηκε ο καραβοτσακισμενος μπαμπακουλης :p, δεν θα ξεμυτισει ο κουνέλος?

Last edited:
Τον είχα ψάξει παλιότερα μέσω ιντερπόλ, έβαλα και την φώτο του σε γάλατα σε 16 διαφορετικές χώρες, καμία τύχη. Μέχρι και στο αρκιού ρώτησα, μήπως τον έκαναν μπαν κατά λάθος. Ή τον κρατάει κανένας στο υπόγειο μετά τα πολιτίκαλι ινκορέκτ σχόλια που έκανε για τις παχουλές. Τζίφος. Με την ευκαιρία να επαναλάβω ότι αν είναι να γυρίσει, παίρνω πίσω ότι είπα για τον Κιάνου Ρηβς, είναι ηθοποιάρα και τέρας εκφραστικότητας.

Back