Football is life...

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Μοιάζει καλούτσικη επιλογή πάντως, αν και ο ένας χρόνος συμβολαίου δεν φανερώνει μεγάλη εμπιστοσύνη μεταξύ των δύο πλευρών.

Μοιάζει καλούτσικη επιλογή πάντως, αν και ο ένας χρόνος συμβολαίου δεν φανερώνει μεγάλη εμπιστοσύνη μεταξύ των δύο πλευρών.

Είναι κάτι σαν τις εγγυήσεις των ηλεκτρικών συσκευών. Ένας χρόνος εγγύηση κατασκευαστή και μετά το πέρας του έτους αρχίζεις και κάνεις τον σταυρό σου.

Οι πιθανότητες λένε ότι θα απασχοληθεί μόνο μέχρι τα φιλικά. Στην πρώτη ήττα, έφυγε.

Καλό κουράγιο στους Ηρακλειδείς, έχουν τραβήξει πολλά. Τουλάχιστον να καταφέρει να επανέλθει η ομάδα στην πρώτη κατηγορία και ας είναι και με τον Κούγια.

Τι σου είναι μια ρημάδα στιγμή. Κυνήγησε μια φάση για να βάλει γκολ, έπεσε με το γόνατο στο δοκάρι από την υπερένταση, και από το πουθενά ο καλύτερος παίκτης της αεκ παθαίνει μηνίσκο και χιαστό και μένει 4-5 μήνες έξω στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.

Πολύ κρίμα να συμβαίνει αυτό για οποιοδήποτε παίχτη οποιασδήποτε ομάδας. Εμάς μας πόνεσε πολύ περισσότερο ο τραυματισμός του Αιτόρ πάντως. Η ΑΕΚ έχει τουλάχιστον βάθος στο πάγκο

ειδαμε και τον αδικημενο παοκ. βεβαια για να ειμαι δικαιος δεν εχω ξεκαθαρη αποψη για το πεναλτι που δεν δοθηκε υπερ του παοκ. αλλα σε ολο τον αγωνα η μονη ξεκαθαρη φαση που μπορει να γκρινιαζει ειναι το χερι του κουρμπελη (που ηταν και 2η κιτρινη). απο κει και περα πεντακαθαρο το πεναλτι υπερ του βαζελου. και προσωπικα θεωρω οτι κακος δεν δοθηκε ενα ακομα υπερ του πιο πριν.

εντιτ: ειναι αλλιως να εισαι αεκ.

I am personally happy cause AEK beat AEK 3-1

1682282744921.png

The Duality of Man.

FB_IMG_1682322092819.jpg

SportDay για Πούλιτζερ.

Τελικα η ΑΕΚ το πηρε δικαια η αδικα; Δεν εχω καταλαβει ακομη... Πληρωσε ο Τσατσος ο Μελισσανιδης να κερδισει το Τσατσο το Χοντρο η οχι;

Back