By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Αλήθεια, τί έχει μείνει στην αποθήκη από bundles που δεν παρέλαβαν οι νικητές;@Dim Gian Bot κρατάς το Humble Choice του Ιούνη ?
Κρατάω ό,τι θέλω, Τόνυ; Θύμισέ μου.@Dim Gian Bot κρατάς το Humble Choice του Ιούνη ?
![]()
Άπαξ και κάνεις σκιπ. Τότες πάει random το τι κρατάς...
εδιτ: Αν αποφασίσεις να κρατήσεις το Τσοης του Ιουνίου. Τότες τα κρατάς όλα και τα κάνεις ότι θες.
Αν πεις ΝΕ, τσιμπάς όλο το πακέτο. Αν πεις όχι, τσιμπάς ραντομ κεημς και τσιμπάς το επόμενο bundle (μέχρι να πεις ΝΕ στο choice που θες)Σόρρυ για την αργοπορημένη απάντηση, Τόνυ!
Ποια παίγνια περιλαμβάνει το Τσόις του Ιούνη; Μόνο του Μαΐου βλέπω στο σίτε τους...
EDIT 1: Ώπα, γράψε λάθος... Στραβομάρα.
EDIT 2: Δηλαδή άμα πω ότι το θέλω, παίρνω όλο το πακέτο, ενώ αν πω ότι δεν το θέλω, παίρνω ένα μόνο παίγνιο ράντομ; Αν πω όχι, ανεβαίνω κάποιο λέβελ και πάω για επόμενο μπαντλ ή παίρνω τα φρύδια μου;
Αν πεις ΝΕ, τσιμπάς όλο το πακέτο. Αν πεις όχι, τσιμπάς ραντομ κεημς και τσιμπάς το επόμενο bundle (μέχρι να πεις ΝΕ στο choice που θες)
Ωραιος ρε! Φανηκε χρησιμη αυτη η ειδοποιηση!Μόνο για σήμερα 0,01€ το skroutz plus!
![]()
Skroutz Plus: Νέα Υπηρεσία
Το Skroutz Plus είναι εδώ! Γίνε μέλος τώρα και ζήσε την απόλυτη εμπειρία αγορών με δωρεάν μεταφορικά για αποστολές άνω των 25€!www.skroutz.gr