OK yes, OK yes, Πάει η Ελλάδα για Εκλογές...

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

ba64d0bbe0f64b98a232089bc7702283.jpg

αντε, επιτελους.
ο κυρ μητσος το χει πιασει το νοημα της εποχης με τα memes κλπ. μπραβο του.
δεν ειμαι σιγουρος οτι ολοι οι συντροφοι του συμφωνουν μ αυτη την "εξωστρεφεια", αλλά δεν μου πεφτει και λογος.

View attachment 5744

αντε, επιτελους.
ο κυρ μητσος το χει πιασει το νοημα της εποχης με τα memes κλπ. μπραβο του.
δεν ειμαι σιγουρος οτι ολοι οι συντροφοι του συμφωνουν μ αυτη την "εξωστρεφεια", αλλά δεν μου πεφτει και λογος.

Αρκεί να μην μετατραπεί σε σεξοστρέφεια. :Ρ

^H Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων. Lol get rekt nub.

Εγώ πάντως βλέποντας το βίντεο αισθάνθηκα σαν να βρισκόμουν σε κάποια μικρή αμερικανική κοινότητα όπου αν δεν ακολουθίσεις τον Τζίζους σε παλουκώνουν μέχρι να στρώσεις.

Δεν ξέρω τι θα σωθεί μετά τον πυρηνικό όλεθρο. Ένας ιστορικός τού μέλλοντος όμως θα είναι μάταιο να προσπαθεί να καταλάβει το μεγαλείο τού Κούλη.

Εν τω μεταξύ ανέβασε σήμερα η κοπέλα σε story ένα video από την ομιλία που ακούγονται ξεκάθαρα οι τύποι να της λένε ότι απαγορεύεται να λέει τη λέξη "τρένα" σε προεκλογική ομιλία.

Πολυ χαλαρά τα πράματς στο εκλογικό κέντρο, όπως φτάσαμε έτσι μπήκαμε κατευθείαν στο παραβάν και έτσι φύγαμε, οι μισοί με μαγιό κιόλας. Θα εκπλαγώ αν ξεπεράσει το 50% η συμμετοχή.

Εν τω μεταξύ αναρωτιόμουν που βάζουν πρώτο στη στίβα με τα ψηφοδέλτια αυτό της ΝΔ, και βλέπω τώρα πως στο πριγκιπάτο της Ηλείας έπεσε και ξύλο για αυτό το λόγο.

ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΡΙΞΩ ΣΠΕΝΤΖΑ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟ ΑΣΥΡΜΑΤΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΠΟΘΥΤΗ 1978- ΤΡΙΓΩΝΟ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ - ΠΕΙΡΑΜΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ -UFO- USO - EXTRATERRESTIALS- ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ - EINSTEIN - MIND CONTROL - ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΠΑΥΛΟΣ - ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΑ ΚΟΥΛΗ

Παραδόξως σε εμάς έβαζαν νίκη πρώτο πρώτο πάνω.

Πάρτε το με μια πρέζα αλάτι, μπορεί να είναι καραμουφιές. Θα μάθουμε σε λίγο υποθέτω.

καλά εδώ έπιασε και μια μπόρα κατά τις 3 και δεν έχει σταματήσει να ρίχνει τρελή βροχή (Μητσοτάκης round 2...) οπότε πήγαμε με τον πατέρα μου, μόνο η δικηγόρος και ο γραμματέας ήταν, άδειο εντελώς το μέρος, ούτε στο παραβάν δεν μπήκαμε...

Βόλτ ελπίζω βγεις :love:

Back