Gaming Industry Drama thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
γιατί ρε; αυτός θα σε έκανε άνετα.

χαχα, δεν ξέρω. Δεν έχω διαβάσει, ούτε ακούσει τις θέσεις του σε διάφορα θέματα. Πριν κρίνω έναν άνθρωπο, πρέπει να ακούσω ενδελεχώς τις απόψεις του και τα τελευταία πράγματα που έχω ακούσει από γκετ ε γριπ είναι μια συνέντευξη που χε κάνει με κοράκη (ένα κομμάτι αυτής βασικά), το λάπτοπ που του χαν κλέψει και εκείνο με τον Τσουρινάκη που ήταν σε 5 μέρη.
Η φάτσα του οκ μου τη σπάει, αλλά συγκρατούμαι προς το υπόλοιπο πακέτο. Αν έχω χρόνο ίσως βάλω κάνα βιντεάκι του να ακούσω τι λέει.

358378643_826617549036811_3062461703478526986_n.jpg

south-park-and-its-gone.gif

χαχα, δεν ξέρω. Δεν έχω διαβάσει, ούτε ακούσει τις θέσεις του σε διάφορα θέματα. Πριν κρίνω έναν άνθρωπο, πρέπει να ακούσω ενδελεχώς τις απόψεις του και τα τελευταία πράγματα που έχω ακούσει από γκετ ε γριπ είναι μια συνέντευξη που χε κάνει με κοράκη (ένα κομμάτι αυτής βασικά), το λάπτοπ που του χαν κλέψει και εκείνο με τον Τσουρινάκη που ήταν σε 5 μέρη.
Η φάτσα του οκ μου τη σπάει, αλλά συγκρατούμαι προς το υπόλοιπο πακέτο. Αν έχω χρόνο ίσως βάλω κάνα βιντεάκι του να ακούσω τι λέει.
αν δεν τον γνωρίσεις από κοντά δεν μπορείς να καταλάβεις το μεγαλείο ψυχής αυτού του ανθρώπου, σκέψου με ξέχεσε γιατί του είπα δεν μπορούσα να συνεχίσω την αμισθί, εντελώς εθελοντική εκπομπή που έκανα στο κωλοράδιο του... με ξέχεσε λες και του έβρισα την μάνα, φίλε δεν μπορείς να το χωρέσεις στο μυαλό σου, έχω έρθει στα χέρια με ανθρώπους, έχω βρεθεί σε τροχαία, έχω τσακωθεί με αληθινά αφεντικά που με πλήρωναν, τίποτα, ΤΙΠΟΤΑ δεν φτάνει το ξέχεσμα που έφαγα από αυτόν τον τύπο γιατί του ανακοίνωσα ότι δεν μπορώ να συνεχίσω μετά το πέρας Χ ακόμα εκπομπών!

Δυστυχώς μόλις είχα πάει στην Αθήνα τότε και όταν με κάλεσε να με ξεχέσει ήμουν για φαγητό με τον πατέρα μου έξω και δεν μπορούσα να χώσω πίσω, βασικά αυτά που ήθελα να πω εκείνη την στιγμή μπορεί να έκαναν τον γέρο μου να νομίζει ότι έχω μπλέξει με τίποτα συμμορίες ξέρω εγώ... οπότε το άφησα να περάσει. Σκέφτηκα αργότερα ότι και πολύ αξία του έδωσα.

Αυτό πρέπει να πόνεσε περισσότερο κι από χυλόπιτα που του έριξαν Κυπριακά μαναράκια.

Οι Κύπριοι είναι αδέρφχια μας
μα διεξαγΩταν ρε φίλε;;

edit - Round 3

Clipboard01.jpg

Last edited:
H Γρίππη είναι απερίγραπτα διασκεδαστική με τις μαλακίες της.

Το μόνο έτσι πραγματικά ανησυχητικό, είναι πως λογικά, κάποιοι τον στηρίζουν. Πληρώνουν. Του δίνουν πλατφόρμα και πάτημα. Ο λογικός άνθρωπος μέσα μου χαώνεται λιγάκι μ'αυτό. Κοιτάζω μετά εκλογικά αποτελέσματα 2023 και καταλαβαίνω.

Τώρα περισσότερα από ποτέ, έχουμε χρέος ν'αντισταθούμε στο αχρείο τσουνάμι της βλακώδους μισαλλοδοξίας.

Φαντάζομαι το μόνο σωστό και δίκαιο είναι να κάνει απντέητ και το άρθρο ότι ο "μου θυμίζεις τη μάνα μου" έκανε, όχι προσπαθεί να κάνει, κάνσελ το γκέημγουορλντ.

Tώρα πρόσεξα το σκίτσο στο ποστ του Έπιταφ, κλικ στην σελίδα του μλκ δεν είχα σκοπό να δώσω. Οκ ασχέτως κόντεξτ και λοιπών παπαριών, προϋποθέτει μία δόση ψυχανωμαλίας το σκιτσάκι. Όχι να του βγάλουμε και το καπέλο για τη μλκ που σχεδίασε επειδή έχει απέναντί του έναν τέτοιο μλκ καριέρας.

Η σελίδα που προκαλεί σκοτεινές δίνες (ή σκοτοδίνες, same thing εδώ που τα λέμε) έγινε update από χτες 2-3 φορές. Και ναι, μερικά "σκίτσα" και ποστ που ξέθαψαν, είναι το λιγότερο ανησυχητικά - δεν ζωγραφίζουν καλή εικόνα που λένε και στο χωριό μου - ακόμα κι αν δεν έχεις το φουλ υπόβαθρο.

Το σκιτσο του Κυριαζη θα μπορουσε να ειναι μια αποτυπωση καποιας πραγματικοτητας που σιγουρα βιωνει καποιο παιδι καπου στον κοσμο. Ενας παιδοφιλος που βιαζει το ανηλικο και στη συνεχεια τού χρυσωνει το χαπι με δικαιολογιες και νοητικες πλανες.

Φάγαμε κανσελ.

Είναι και μια καλή υπενθύμιση της πραγματικότητας : αν κάποιος διαφωνεί με έναν απεχθή γυμνοσάλιαγκα, δεν σημαίνει αυτόματα πως είναι και του λόγου του άγιος ή έστω καλύτερος. Πολλές φορές, οι γυμνοσάλιαγκες τρώγονται και μεταξύ τους.

φυσικα εφαγα μπλοκ και στο τουιτερ. και εσβησε το βιντεο.

Last edited by a moderator:
Let it burn...

Έχω λιώσει στα γέλια ρε. Είχαμε δεν είχαμε, πάλι ξεσαλώσαμε τα ναφθαλινογερόντια. Τέτοια κέφια από την τελευταία συνέντευξη του Κοκού στο Κλίκ.

Είμαι σίγουρος ότι για τα μισά τουλάχιστον που έχει πει, υπάρχει νομικό πάτημα για να πάτε δικαστικά...

Back