Gaming Industry Drama thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Κάτι έπαθε το embed. Απλώς πολύ ύπουλα έχει και την έκδοση που βγαίνει σε 3 μέρες που λογικά είναι αυτή στην οποία αναφέρεται ο Rossa.

Δεν βλέπω τις εικόνες

ουτε εγω, αλλά δεν του το εγραψα για να μην τον στεναχωρησω. και πριν 2-3 μερες συνεβη παλι με ποστ του νορθλάτερ.

μετα σκεφτηκα οτι μπορει ναναι τιποτα ακαταλληλες φωτο και μας προστατευει μονο του το ρεηκουί για να μην ταραχτούμε. based2 (1).png

Last edited:
Το post δημιουργήθηκε σε Vivaldi browser δεν τις έβλεπα ούτε εγώ, είπα καμία μλκ θα παίχτηκε και ο κώδικας δεν αναγνωρίζει πάπιες και κοτόπουλα. Ήρθα σπίτι σε Mozilla και τα βλέπω κανονικά.

ουτε σε βιβαλντι, ουτε σε κρόουμ τα βλεπω παντως.

ντισκλέιμε: δεν το συζητω στο στυλ: "ΦΤΙΑΧΤΕ ΤΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ", απλα δινω ντάτα για να βοηθησω οποιον τυχον ασχοληθει χομπίστικα και θελει ν αποκλεισει ενδεχομενα.

@Northlander Οι εκδόσεις που έβαλες είναι κομπλέ έχουν και τις 2 ιστορίες. Μπορείς να πάρεις τους 2 τόμους μεμονωμένα ή σε boxset όπως δείχνει εδώ ο youtuber. Τσέκαρα τα περιεχόμενα.

To post με τα Links σου φαίνεται μια χαρά σε μένα σε Chrome/Android (κινητό), άδειο Chrome/Win11 (PC)

Last edited:
Έχουν κοινωνιολογικό ενδιαφέρον πάντως περιπτώσεις σαν της Γρίππης. (Τυχαίο το κεφαλαίο, έχει χαλάσει το ΚΡΗΚ ΛΕΪΑΟΥΤ ΚΗΠΟΡΤ μου).

Ξεκινάνε ως πουθενάδες αεριτζήδες, κάνουν τα πάντα προκειμένου να ακουστούν και πού τους χάνεις πού τους βρίσκεις, όλο σε κάποιο τρελό ακροδεξιό παρεάκι καταλήγουν. Γιατί δεν είναι οι πολιτικάντηδες που σε ληστεύουν μεθοδικά επί δεκαετίες, όχι, είναι ο Αλί από το Πακιστάν που ήρθε να σου φάει τη δουλειά αεροναυπηγού που είχες έτσι κι αλλιώς στο τσεπάκι. Εκεί που δούλευες νυχθημερόν τις ελιές σου, έρχεται σου λέει 'Κακό Έλληνοζ, εγκώ μαζέψει το ελιά' και μένεις στην ψάθα.

Οντόπικ τώρα, ό,τι αηδίες και να κάνει η Ντίζνεη και η κάθε Ντίζνεη, θα εξακολουθούν να πατώνουν οικονομικά. Και αργά ή γρήγορα, αβαβά και κοκοκό θα τα κάνουν όλα και ο κόσμος θα εξακολουθήσει να γυρίζει.

2Likes.jpg

Last edited:
^και όλα αυτά επειδή δεν του κάθεται τόσα χρόνια.
Τον βλέπω άνετα και υποψήφιο στις επόμενες.

perfect-popcorn.gif

Μπράβο στον Κυριαζή που κρατάει τέτοια καθαρή στάση, όπως έκανε και το μεγαλύτερο κομμάτι της ελληνικής σκηνής κομιξ με αφορμή την ComicDom Con.

Κυριαζής λατρεία 20+ χρόνια τώρα.

Όχι ρε παιδιά και cancel τον Τζεφ Κίλι της Ελλάδος.

Διάβασα αρκετά απ το λινκ για να καταλάβω περίπου τι παίζει.

Ένας σκιτσογράφος που φτιάχνει αυτή την εικόνα εδώ :

Πόσο άρρωστος μπορεί να είναι; Δηλαδή οκ ας πούμε ότι το κανε για να καυτηριάσει το θέμα της παιδοφιλίας και όχι να το προωθήσει...
Τι απ' όλα αυτά στο σκίτσο υποδεικνύουν τις «διαφωνίες που μπορεί να έχει ο σκιτσογράφος όσον αφορά την παιδοφιλία»;
Παρακαλώ ας μου εξηγήσει κάποιος, γιατί εγώ δεν το βλέπω στην εν λόγω εικόνα.
Ας ξεκινήσουμε με το πιο απλό. Κι ας υποθέσουμε ότι απλά φάγανε σάπιες φακές για μεσημέρι και θέλει να διώξει την κακή γεύση. Ποιος πατέρας είναι γυμνός μπροστά από την κόρη του και γιατί αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσφέρει χαρά.

Το μόνο ελαφρυντικό που δίνω, είναι ότι αυτό το κάδρο μπορεί να ήταν μέρος μιας ολόκληρης σελίδας και εγώ να μην έχω δει ακόμα (μεγάλο πλοτ τουίστ). Κατά τ'άλλα αυτό είναι απ τα πιο σιχαμένα πράγματα που έχω δει και να παρήχθησαν στην Ελλάδα.

Last edited by a moderator:
[Hidden content]
Ακριβώς αυτό ζήτησα. Να μου παρουσιάσεις το πλαίσιο. Ποιό είναι λοιπόν το πλαίσιο αυτού του κάδρου που σχεδίασε; Μπορείς εσύ ή κάποιος άλλος να δώσει το αρχικό πλαίσιο για να μην τον παρεξηγήσουμε;

H κυρία Θάνου τι έχει να πει για όλα αυτά;

Αηδιαστικό το σκίτσο πάντως. Ακόμη και καλές προθέσεις να είχε, να ήθελε να σοκάρει και να σχολιαστεί, υπάρχουν απείρως καλύτεροι τρόποι. Μιλάμε για κάτι αυτονόητο εξάλλου, όχι πυρηνική φυσική.

Αηδιαστικό το σκίτσο πάντως. Ακόμη και καλές προθέσεις να είχε, να ήθελε να σοκάρει και να σχολιαστεί, υπάρχουν απείρως καλύτεροι τρόποι. Μιλάμε για κάτι αυτονόητο εξάλλου, όχι πυρηνική φυσική.

Σε αυτό είναι που συμφωνώ. Και μόνο που δείχνει ένα μικρό παιδί (που οκ, δεν καταλαβαίνει) να 'ναι χαρούμενο μετά από κάτι τέτοιο το κάνει σιχαμένο.
Ίσως να θελε να πει ότι «τα παιδιά τέτοιων ατόμων είναι καθυστερημένα και δεν καταλαβαίνουν το ορθό και το λάθος», αλλά νομίζω κάτι τέτοιο το κάνει ακόμα χειρότερο.

Τέλος πάντων. Εγώ ούτε τον μεν θα έκανα cancel, ούτε τον Γρυπ.

Back