Football is life...

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Ευτυχώς τα ελληνικά δικαιοδοτικά όργανα όρθωσαν ένα τείχος προστασίας μπροστά από την συγκεκριμένη ομάδα και απέτρεψαν την άδικη σπιλωση του εντιμοτατου αυτού σωματείου από τους εγκάθετους της Sportradar.
 
22χρονος ηταν. οχι οτι εχει καποια μεγαλη σημασια. και λενε οτι χαροπαλευει ενα κοριτσακι 9 χρονων που εφαγε μια πετρα στο κεφαλι.
ειναι τοσο ανηκουστο ολο αυτο, που απλα μουδιαζεις και παρακολουθεις.

να δουμε τον τραγικο απολογισμο πρωτα και μετα να βρουμε ολα τα υπολοιπα. πως εφτασαν αυτοι οι υπανθρωποι εξω απ το γηπεδο, ποιοι τους εφεραν και ολα τ αλλα. αν και δεν περιμενω απο ενα τοσο ανικανο κρατος, να σταθει στο υψος του εστω και κατοπιν εορτης.

εντιτ: 29 χρονος ηταν τελικα.
(sdna: ενημερωση απ τα λιντλ.)
 
Last edited:
Δεν είναι ανίκανο το κράτος αλλά επιλεκτικά ικανό.

Κάπου παίζει μια συγκέντρωση για να αποφευχθεί πλειστηριασμός. Αμέσως μαζεύονται οι δυνάμεις καταστολής. Ομοίως, κάπου μπαίνουν λαμαρίνες σε δημόσιο πάρκο της Αθήνας και παρατάσσονται λεγεώνες από δυνάμεις καταστολής.

Αναντίστοιχα, οργανωμένη ομάδα από φασιστοειδή πιθακια, τραμπούκοι, ποινικοί, εγκληματίες, οργανώνονται on line, περνούν από τα σύνορα με κάθε επισημότητα, διασχίζουν όλοι την Ελλάδα με video στα social, παίρνουν τα ΜΜΜ της Αθήνας με κουκούλες και καδρόνια, φτάνουν στο γήπεδο παρέα με ντόπιους αίλυνες, δολοφονούν τον Φυσσα random θαμώνα και τραυματίζουν χύμα κόσμο.

Σε όλο το παραπάνω, οι ίδιες δυνάμεις καταστολής που ψηφίζουν και με τα 4 πόδια τους φασίστες πάσης μορφής, που σαπίζουν στο ξύλο αδύναμους, που συνεργάζονται με παρακρατικούς, ποινικούς (greek mafia), κατεβαίνουν ως ψευδομάρτυρες στις δίκες, ω του θαύματος έκαναν 1) τα στραβά μάτια 2) πλάτες 3) τις κότες 4) όλα τα παραπάνω μπροστά στους 1) ομοϊδεάτες τους 2) συνεργάτες τους 3) φίλους τους.

Το ξεγύμνωμα του κωλοχανείου "Η ωραία Ελλάς" μετά τις εκρήξεις στην Αγχίαλο συνεχίζεται με την επέλαση των βαρβάρων. Κατά τα άλλα, είμαστε πανέτοιμοι να αναχαιτίσουμε τους Borg και να πάρουμε το Σείριο.
 
22χρονος ηταν
29 τελικά. Και έμφραγμα η μάνα του όταν το έμαθε (με πρόλαβε η Βάσσια).
Ποδόσφαιρο-Πολιτισμός - όλα καλά και ανθηρά.

edit
 
Last edited:
γινεται ολο και χειροτερο. ο "υπουργος" εφαγε 7 αξιωματικους για την εκδρομη του θανατου 1500 χιλιομετρων των υπανθρωπων κροατων, κατι διευθυντες τροχαιας ιωαννινων κλπ, για τετοιο επιπεδο ευθυνης μιλαμε...

και κανοντας (να το αναγνωρισω: ευφυες) damage control, διερρευσαν 2 εγγραφα σε δικα τους σαιτς (το λινκ του adhan απο πανω), που δειχνουν ναι μεν οτ ηξεραν για την ελευση των κροατων, και συμπληρωνουν οτι υπαρχουν πληροφοριες οτι θα γινει ραντεβου με αεκτζηδες χουλιγκανς. σχετικο λινκ:

το ευφυες που εγραψα, το κρινω εκ του αποτελεσματος. στο sdna που παρακολουθω, αλλά και σε ολα τα μεγαλα αθλητικα σαιτς, γινεται χαμός για το αν προκειται για ραντεβου θανατων χουλιγκανων, καποιοι εντελως ζωντοβολα μαλακες παναθηναικοι λενε οτι ο νεκρος πηγε να πλακωθει, οπότε ουσιαστικα "τα θελε και τα παθε", καποιοι ανεγκεφαλοι αεκτζηδες τα χουν βαλει συλληβδην με τους οπαδους του παναθηναικου, και ελαχιστοι πια ασχολουνται με τις ευθυνες της "πολιτειας"...

ερχονται πολυ χειροτερα. ο θυμος και η καταπιεση που εχει μαζευτει λογω πανδημιας, κλεισουρας, και οικονομικης καταστασης ξεσπά με λαθος τροπους και η μπαλα θα μας παρει ολους.
 
Άσχετο αλλά με εξαίρεση κάποια συγκεκριμένα άτομα το οπαδικο κίνημα του Παναθηναϊκού δεν το είχα ποτέ σε μεγάλη εκτίμηση. (Θα μου πεις γίνεται να έχεις σε εκτίμηση κάποιο οπαδικο κίνημα?) Δεν μου κάνει καμία εντύπωση που βοήθησαν τα "αδέρφια" τους και πανηγυρίζουν και κάποιοι για αυτό.
 
ελαχιστοι πια ασχολουνται με τις ευθυνες της "πολιτειας"...
Αυτο ειναι και το ζητουμενο. Να πλακωθουν μεταξυ τους, να σκοτωθουν μερικοι ακομα, να ψηφιστει ενας νομος εκτρωμα/τσουβαλιασμα με αφορμη τα παραπανω και η ζωη συνεχιζεται.
 
Αυτο ειναι και το ζητουμενο. Να πλακωθουν μεταξυ τους, να σκοτωθουν μερικοι ακομα, να ψηφιστει ενας νομος εκτρωμα/τσουβαλιασμα με αφορμη τα παραπανω και η ζωη συνεχιζεται.

Problem-Reaction-Solution
 
Απο το πρωί που διαβασα την ειδηση μου εγινε το στομαχι κομπος.
Κουραγιο στους ανθρωπους του παλικαριου που δολοφονησαν και κουραγιο σε ολους μας που ζουμε σε τουτη τη χώρα που κυβερναει ενα συστημα ΑΝΎΠΑΡΚΤΟ για μας που δεν εχουμε εκατομμύρια σε καταθεσεις.
Ασχετως χρωματων, οι ανεγκεφαλοι ειναι και θα ειναι παντού. Οταν τα μπλεκεις με φασιστοιδεολογιες, ναρκωτικα κτλ δεν υπάρχει σωτηρια...
 
Τα αποσιωπητικά στον τίτλο του thread ήταν δυστυχώς προφητικά. Όσοι έχετε παιδιά, για όνομα του Θεού προτρέψτε τα να μην ασχοληθούν καθόλου με το ποδόσφαιρο και δώστε τους τα εφόδια ώστε να φύγουν και να γλιτώσουν από αυτό τον Τιτανικό που περνιέται για ευρωπαϊκό κράτος.
 
Ευρωπαϊκή εμφάνιση από τα παλιά σήμερα, εμφανώς ασύνδεση η Μαρσέιγ ενώ παράλληλα εμείς κάναμε ματς βγαλμένο από τις πορείες στο ΤσουΛου το 2000φεύγα. Αν δεν είχε γίνει και το χθεσινό θα μιλούσαμε για ονειρική βραδιά.
 
δεν αλλαζει η γνωμη μου για τον μπερναρ παρα το αποψινο γκολ. θεωρω οτι δεν εχει προσφερει σχεδον τιποτα σε σχεση με την καριερα του και τα λεφτα που παιρνει.
ΩΣΤΟΣΟ χιλια μπραβο που δεν πανηγυρισε το πιο σημαντικο γκολ που εχει πετυχει με την φανελα μας. εδειξε οτι ΝΙΩΘΕΙ κι αυτο ισως ειναι πιο σημαντικο απ το αν κλωτσαει καλα ή οχι ενα τοπι φουσκωμενο με αερα.
 
Είδα μόνο το δεύτερο ημίχρονο και πραγματικά το ποδόσφαιρο που παιξαμε ήταν αυτό που επρεπε. Το δε γκολ, είναι ενας απο τους λόγους που βλέπω ποδόσφαιρο. Εξαιρετικο στήσιμο ομάδας ο Κοουτς. Να δούμε τώρα τι ψάρια θα πιάσουμε στην Γαλλία. Μεσα μου βέβαια θα ήθελα να μείνουμε στο Europa διότι στο ΤσουΛου θα φάμε πολύ ξύλο και δεν ξέρω αν έχει και πολύ νόημα.

Σαν εμένα, που σήκωσα το FA cup κατά λάθος με ομάδα Β Κατηγορίας στο μάνατζερ και στο Europa εφαγα κάτι 7αρες…
 
Ποια ειναι η λιγοτερο βαμμενη σελιδα για να μαθαινεις τα νεα του ποδοσφαιρου? Η τουλαχιστον να εχει καλυτερη καλυψη.
 
Μεσα μου βέβαια θα ήθελα να μείνουμε στο Europa διότι στο ΤσουΛου θα φάμε πολύ ξύλο
Μπηκα σημερα να δω σκορ τυπου 3-0 και ειδα ενα απλο 1-0 οποτε το Europa δεν εχει χαθει ;)

Πολλες οι παρομοιες καταστασεις οπου μετα απο το θετικο αποτελεσμα του 1ου αγωνα, επηλθε η πανωλεθρια ειτε εντος ειτε εκτος εδρας.

Γενικα προτιμω το CL καθως ετσι μαζευεις τα πολλα XP, διαφημιζεται η ΑΕ και ανεβαινει μισο ποντο το IQ του καμενου οπαδου.
 
αμφιβαλλω, νορθλάτερ.
παλιοτερα υπηρχε μια ισορροπια. ελαμπε το αστρο του μπιλη κάτι (δεν θυμαμαι τωρα) που μετα εγινε ρουουντ βαν νιστελροι και εξηγουσε ΟΜΟΡΦΑ και εξεφραζε την ολυμπιακη και αντικειμενικη προπαντων ματιά στα γεγονοτα.
τωρα δεν υπαρχει καποιος να υπερασπιστει τα δικια του δαφνοστεφανωμενου και υπαρχει μια αντιολυμπιακη εσάνς θα ελεγα.

που ναναι αυτο το παλικαρι? φερτε το πισω. καλα ναναι οπου και ναναι παντως, μας εδωκε κι ενα μπατζ. σ ευχαριστουμε μπιλαρε.
 
Last edited:
Ποια ειναι η λιγοτερο βαμμενη σελιδα για να μαθαινεις τα νεα του ποδοσφαιρου? Η τουλαχιστον να εχει καλυτερη καλυψη.

Καμία και όλες. Εξηγούμαι: Όλες οι αθλητικές ιστοσελίδες έχουν την ατζέντα τους ή τις "συμπάθειές τους". Η καλύτερη λύση για όσο το δυνατόν σφαιρική ενημέρωση είναι να μαθαίνεις τα νέα μιας ομάδας από τις ιστοσελίδες που είναι εναντίον της γιατί μόνο εκεί θα ακούσεις και τα άπλυτά της. ενώ οι φιλικές προς την ομάδα ιστοσελίδες θα πνίξουν οτιδήποτε αρνητικό. Αν θέλεις καθαρά ειδήσεις, όλες θα σε καλύψουν πάνω κάτω.
 
Back
Top