Football is life...

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ο Βεντουζί και ο Ομπαμεγιάνγκ, όταν έπαιζαν μαζί στην Άρσεναλ το 2019-2020, είχαν μαζί συνολική χρηματιστηριακή αξία 125 εκατομμύρια ευρώ. Δηλαδή 2μιση φορές η αξία του φετινού ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Ο Βεντουζί φέτος έχει πέσει στα 25 εκατομμύρια αξία, δηλαδή μόλις το μισό μας φετινό ρόστερ από μόνος του.

ε και ο ομπαμεγιανγκ μετα την αρσεναλ τον εχει παρει λιγο η κατηφορα. βεβαια στο παιχνιδι 2 γκολ εβαλε. ποσα να βαλει δλδ. δεν φταιει αυτος που ο αλλος εκανε διπλη παραβαση στο 90. ασε που γενικα εχασαν αρκετα που ελεγες αχαστα. οι γαλλοι τα ηθελαν και τα επαθαν.

Ακόμα ένα έγκλημα της Ντόρτμουντ που πάλι πούλησε τον καλύτερο της παίχτη τότε. Αλλά χαλάλι έφεραν τον Χάλαντ μετά

Μήπως αντί για πρόβλημα, το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας είναι τελικά η λύση;

Να πάνε εκεί όλα τα "αστέρια" να πουλάνε το σουπερσταριλίκι τους στο ίνσταγκραμ και εμείς να δούμε ξανά μπαλίτσα;

Γιατί με όσα βλέπω και μετά το παγκόσμιο γυναικών είμαι για να το ρίχνω στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Γαμώ τη μπαλίτσα παίζουνε τα κορίτσια και το νου τους τον έχουν στο γήπεδο.

Γιατί με όσα βλέπω και μετά το παγκόσμιο γυναικών είμαι για να το ρίχνω στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Γαμώ τη μπαλίτσα παίζουνε τα κορίτσια και το νου τους τον έχουν στο γήπεδο.
Έκατσα να δω ένα αγώνα και αγνοώντας την έλλειψη τεχνικής σε μεγάλο ποσοστό των παικτριών (καθώς σιγά σιγά θα βελτιώνονται), ένιωθα ότι έβλεπα πρωτάθλημα γυμνασίου. Όλα γινόταν σε slow motion. Τα σπριντ, οι τρίπλες, οι αντιδράσεις, τα τζατζαρισματα. Γενικά ένιωθα ότι έβλεπα ένα πολύ κακό αγώνα με ημι-επαγγελματιες

Μήπως είδες κάνα σάπιο ματς; Όχι ότι έχω δει πολύ, αλλά οι Ισπανίδες που έβλεπα προχθές στον ημιτελικό με την Σουηδία άνετα έπαιζαν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις αντρών.

Και οι δύο ημιτελικοί ήταν καλύτεροι από οποιοδήποτε ματς Σούπερ Λίγκ έχω δει τον τελευταίο καιρό και μάλιστα με μεγάλη διαφορά.

Μήπως είδες κάνα σάπιο ματς
πάνε μήνες, μόνο ότι ήταν η εθνική ομάδα των ΗΠΑ η μια θυμάμαι. Δεν είχε και ήχο για να συγκρατήσω λεπτομέρειες.
αλλά οι Ισπανίδες που έβλεπα προχθές στον ημιτελικό με την Σουηδία άνετα έπαιζαν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις αντρών.
Ναι, σε διοργανώσεις με ομάδες δημοτικού ίσως

Και οι δύο ημιτελικοί ήταν καλύτεροι από οποιοδήποτε ματς Σούπερ Λίγκ έχω δει τον τελευταίο καιρό και μάλιστα με μεγάλη διαφορά.
Καλά, εδώ βάζεις πολύ χαμηλά τον πήχη.

πάνε μήνες, μόνο ότι ήταν η εθνική ομάδα των ΗΠΑ η μια θυμάμαι. Δεν είχε και ήχο για να συγκρατήσω λεπτομέρειες.

Ναι, σε διοργανώσεις με ομάδες δημοτικού ίσως

Καλά, εδώ βάζεις πολύ χαμηλά τον πήχη.

Κοίτα δεν έχω εμπειρία από το άθλημα, αλλά εσύ μου φέρνεις παράδειγμα από κάτι άσχετους mid-season αγώνες εθνικών και εγώ μιλάω για συγκεκριμένα ματς στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ο ΑΝΤ1 το δείχνει μπορείς αν θες να κάτσεις να παρακολουθήσεις τον τελικό την Κυριακή το μεσημέρι και μετά να συζητήσουμε. Δεν λέω ότι θα πειστείς, αλλά θα έχουμε την ίδια βάση.

Για το αν η Σούπερ Λιγκ είναι χαμηλός πήχυς απλά θα υπενθυμίσω ότι οι ομάδες της παίζουν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Όχι δημοτικού. Κανονικές.

Νταμπλ ποστ

To δυνατότερο σουτ στο Παγκόσμιο γυναικών ξεπέρασε το δυνατότερο σουτ περσινού πρωταθλήματος. Όχι κανενός σάπιου, αλλά της Premier League.

Για το αν η Σούπερ Λιγκ είναι χαμηλός πήχυς απλά θα υπενθυμίσω ότι οι ομάδες της παίζουν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Όχι δημοτικού. Κανονικές.
Το ανέφερα επειδή εσύ είπες ότι άνετα έπαιζαν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις αντρών.
Ναι, ο πήχης της SL είναι πολύ χαμηλός, ανάμεσα σε διοργανώσεις ανδρικών ομάδων. Βάλε την γυναικεία ομάδα που θα κερδίσει την κυριακη να παίξει ενάντια σε ομάδα της SL2, όχι "ευρωπαϊκή" ομάδα της SL1 και θα δεις κανένα 10-0 στο ημίχρονο.

@Hank γιατί διαφωνείς? Οι παγκόσμιες πρωταθλήτριες του 15 και 19 έχασαν από 15χρονα αγόρια μιας Ακαδημίας στην Αμερική, και σου κάνει εντύπωση ότι επαγγελματική ομάδα ανδρών δεν θα τις νικήσει και εύκολα?

Μέχρι να έχεις άποψη επειδή είδες αγώνα θα διαφωνώ, επειδή είδα αγώνα.

Λες ότι θα είναι χειρότερες επειδή είναι γυναίκες. Είναι σαν να λες ότι η παγκόσμια πρωταθλήτρια στα 100μ. θα χάνει από 15χρονα παιδιά επειδή κάποια στιγμή μπορεί η εθνική στίβου των ΗΠΑ να πήγε εκδρομή σε ένα σχολείο, να τρέξανε και να χάσανε.

ειχα δει ενα exhebition match team usa (women και μαλλον ηταν και retired παιχτριες) vs wrexham retired. οι γυναικες χασανε 12-0 αλλα η αληθεια ηταν οτι και οι δυο ομαδες παιζαν πολυ χαλαρα για να παρεις σωστο δειγμα.
η μονη εμπειρια που εχω απο το γυναικειο ποδοσφαιρο ειναι απο βιντεακια με το ποσο σκληρες ειναι οι γυναικες σε κατι μαρκαρισματα. δεν μασανε.

Λες ότι θα είναι χειρότερες επειδή είναι γυναίκες. Είναι σαν να λες ότι η παγκόσμια πρωταθλήτρια στα 100μ. θα χάνει από 15χρονα παιδιά επειδή κάποια στιγμή μπορεί η εθνική στίβου των ΗΠΑ να πήγε εκδρομή σε ένα σχολείο, να τρέξανε και να χάσανε.

Εντάξει, μην είμαστε υπερβολικοί. Όχι από 15χρονα. Από 16χρονο όμως ναι .
Women world record 10.49sec,
At age 16 in January, Knighton [...] On May 2, he broke the 10-second barrier over 100 meters at the PURE Athletics Sprint Elite Meet in Clermont, Florida, with a time of 9.99 seconds

Ένα ακόμα παράδειγμα

Εκτός ποδοσφαίρου

Είναι άδικη η σύγκριση που ξεκίνησες όμως. Δεν υπάρχει άθλημα που να να επηρεάζεται από βιολογικούς παράγοντες που οι άνδρες να μην έχουν πλεονέκτημα σε σχέση με τις γυναίκες( μόνη εξαίρεση η γυμναστική). Όσο καλές και να γίνουν τεχνικά, τι να το κάνουν όταν υπολείπονται σε ταχύτητα, αντοχή, δύναμη, μάζα?

Ναι, λέω "ότι θα είναι χειρότερες επειδή είναι γυναίκες". Δεν μειώνει αυτό τις γυναίκες, απλά είναι η αλήθεια. Είμαστε ίσοι, όχι ίδιοι.

παντως ντροπη σας ρε.
γενικα στους ελληνες ποδοσφαιροφανς απευθυνομαι. ειστε πολλα χρονια πισω. ορκς τοξικα και ανιωθα...

εχμ, ουτε γω εχω δει εστω και μια φαση. ισως και να φταιει το ανελεητο, ανευ προηγουμενου σπρωξιμο του εν λογω ηβεντ που βλεπω στ αθλητικα σαιτς. με απωθει κατι τετοιο, ειτε στη μουσικη ειτε στ αθληματα ειτε στα κειμς. απλα ΔΕΝ θα τους δωσω το κλικ μου. ενταξει, φταινε κι οι κοπελιες παντως. αν μοιαζανε οι στολες τους με (τυχαιο παραδειγμα) του μπητς βολευ π.χ., ισως και να ανεβαινε λιγο η τηλεθεαση.
αλλά, αυτοι ειστε.

Back