MONOLITH

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Επειδη δεν με ενδιαφερει εαν δειχνει 2008 ή 1998. Οπως το περιεγραψες το παιχνιδι δειχνει πολυ καλο.

Το περίμενα αυτό το review για να δω αν θα το παιξω!

Η πλάκα είναι ότι πριν το καλοκαίρι έκανα ένα πέρασμα στα adventures της Animation Arts. To Lost Horizon το πρώτο αντε και το πρώτο Secret Files είναι αυτά που αξίζουν. Τα υπόλοιπα είναι μέτρια.

Πάντως με ιντρίκαρες να το παίξω. Κι ήθελα να παίξω ένα point & click adventure αυτή την περίοδο.

Πάντως παρατηρώ μερικά σχόλια εδώ και εκεί, από παίκτες που παραπονιούνται ότι δεν τους άρεσε το φινάλε.

Προσωπικά θεωρώ ότι τα αλληγορικά του στοιχεία και η αποκάλυψη της αλήθειας ήταν εύστοχα και όμορφα δωσμένα. Από εκεί και πέρα, είναι θέμα γούστου.

Με τρώει το χέρι μου να δω τι έγραψες.... Αλλά όχι θα κρατηθώ. Για να μπορέσω να το παίξω.

Επίσης χάρηκα με το γεγονός ότι το '24 αναμένεται δυνατό στο θέμα των adventures! Άντε επιτέλους!

Πέρασα πολυ καλά με τα πρώτα δυο Secret Files, οπότε το Monolith -ειδικά με αυτό το setting που έχει- μπήκε κατευθείαν wishlist.

Μπορώ να πω ότι πέρασα καλά με το συγκεκριμένο adventure. Αν και θα προτιμούσα να είχε διαφορετικό τέλος. Έχω ψιλομπουχτίσει μ' αυτά τα ψαγμένα, φιλοσοφικά.

Εύκολο μου φάνηκε πάντως.

To τέλειωσα κι εγώ και συμφωνώ μέχρι τελείας με το review του Sephir. Για το τελευταίο μέρος του παιχνιδιού κατανοητό να μην αρέσει σε κάποιους. Κι εμένα με παραξένεψε αρχικά, αλλά το βρίσκω καλό τελικά. Σχεδόν 10 ώρες μου πήρε και είδα μία φορά walkthrough. Βρήκα την δυσκολία του ιδανική.

Back