PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
μες το κατακαλόκαιρο; πάει το ιμέρσιο :p

εγώ έτσι παίζω το πρώτο παιχνίδι, αν έχει βάλει καλοριφέρ η γυναίκα δεν μπορώ να παίξω :p

in other news, το Flatout πήρε τζαμπέ update στο steam και έφυγε το καταραμένο games for windows live!
This new Collector's Edition of FlatOut Ultimate Carnage contains bug fixes, achievements, improved loading times, cloud saves, more languages, and digital goodies; all free for the original owners of FlatOut: Ultimate Carnage!

αν έχει βάλει καλοριφέρ η γυναίκα δεν μπορώ να παίξω
Γιατί δεν λες απλά ότι θες να κάνεις οικονομία στο πετρέλαιο; 🥶

Αυτό θα πήγαινε λογικά και στο άλλο τόπικ "Ragequit.gr quotes without context"

Το frostpunk το παίζεις καλοκαίρι αντί air condition

Cybepunk Noir

More like Blade Runner at home. Ξενέρωσα αρκετά γιατί στα πρώτα δευτερόλεπτα με προετοίμαζε για Deus Exικό φιξάκι.
Έχοντας πει αυτό, είμαι σίγουρος ότι δεν έχουν τα @@@ ή/και την τεχνογνωσία να το κάνουν κανονικό adventure έστω.

Κρίνοντας από την περίληψη, μάλλον είναι καρμπόν το Altered Carbon, παρά το Blade Runner, τουλάχιστον σεναριακά. Οπτικά όντως θυμίζει σε σκανδαλώδη βαθμό BR αλλά εκείνο που με ανησυχεί περισσότερο είναι το tryhard, pulp ύφος του voice over. Μικρό καλάθι μέχρι να δούμε περί τίνος πρόκειται.

εμένα μου φαίνεται ένα ποτ πουρί από Blade Runner και Altered Carbon με λίγο Neuromancer.
Θα έλεγα ότι με έχει κερδίσει αλλά μόλις είδα το Unreal 5 σιγούρεψα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τρέχει στο σύστημά μου μέχρι την επόμενη αναβάθμιση σε *check notes* 5 χρόνια περίπου.

Ενδιαφέρον παιχνιδάκι που μου θυμίζει το Deadlight (trivia: ένα από τα πρώτα reviews του Ragequit, που αρχικά επρόκειτο να γραφτεί για το PC Master).

Έχει ήδη μπει στη wishlist.

:alien:

btw αυτό το εστιατόριο TROIKA που πόσταρα στο RPG thread, βρίσκεται στην Εσθονία :alien:

τι χαλια γραφικα ειναι αυτα? Βγαινει 2024 και εχει γραφικα 2011! Το βλεπουμεκ αι στις απαιτησεις
Τετοιες απαιτησεις ειχαν τα περισσοτερα παιχνιδια τοτε το 2011 και το 2010! Γι αυτο ΔΕΝ θα το παιξω. Και ειχα καλυτερο pc απο το προτεινοεμνο γιατι ειχα i5 3,3 ghz και gtx 560 ti ενω λεει gtx 470!

Back