είμαι γνωστός παίχτης στους κύκλους της πεομάλαξης.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Και που λέτε εκεί που φιδοσούρνουμαι στο Act 3, μετά από 90 ώρες πάουερ μέταλ καψίματος και επιστροφής στην μιναροεφηβεία και έχει αρχίσει να μου τη βαράει στα νεύρα το ατέρμονο σέτλιστ Blind Guardian στα quests, τσουπ, σκάει η τεράστια φασάρα με το House of Hope του Raphael.
'Νταξ, τί υπερσυγκινητικές αναμνήσεις από γηριατρικό A Paladin In Hell ξύπνησε, δε λέγεται. Σαπώ τεράστιο στα παιδιά της Λάριαν. Μετά από 90 ώρες πήξιμο να με κάνουν να σηκωθώ και να παίζω κολλημένος στην οθόνη, μετρώντας το κάθε spell, δεν το λες λίγο. Η δε κορύφωση της όλης σεκάνς, πραγματικά σεμιναριακή.
Έφαγα Λορόκαν, έπεσε κι ο Ραφαέλ και πάω φουλ να την παίξω στον Πλοκαμοέμπερορ και να σώσω το Γιαπωνέζο τον Ορφέα. Είμαι περίεργος τί φινάλε θα δω.
Μα το αντίστροφο ισχύει: αν τσίμπαγε @@ ή το βραβείο υπερκόπωσης, θα το έδιναν σε τιμή χώμα εντός της χρονιάς.
Δωρεάν μόνο ο Τιμόθεος, αλλά αν θυμάμαι οι Λαριανοί έχουν κλασμένο το μαγαζί του.
Say no more fam!Πόσα ακόμα βραβεία πρέπει δηλαδή να πάρει αυτό το παίγνιο μέχρι να διατεθεί δωρεάν; :Ρ
Σε αυτη τη περιπτωση αποκτουν ακομη περισσοτερο νοημα οι μπηχτες του Σβεν εναντια στις greedy corposΣίγουρα θα παίχτηκε παρασκήνιο με τη Hasbro/WotC.
Θα είδαν την όλη επιτυχία του Bg3 και θα ζητήσανε τα κερατα τους για να συνεχίσει η Larian με κάνα εξπανσιο/ντιελσι/σηκουελ.