Football is life...

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Άσε που στο πρώτο γκολ φάνηκε ότι οι S-Trakosha δεν μπορούν να αναχαιτίσουν βλήματα εδάφους αέρος.

Όπως έγραψε και ένας φίλος στο φβ του, "η πιθανότητα να μπει τέτοιο γκολ ήταν μία στις Στρακόσιες".

πω ρε φιλε, τι βλεπουν τα ματακια μου....!!!!

αναλογη φουρνια γκαλακτικος με την οριτζιναλ, με ζιζου μεσα, ρ. καρλος κλπ.
καλα, λογικο ειναι με αυτους που χουν μαζεψει, αλλά τι ωραιο πραμα το ποδοσφαιρο οταν παιζεται απο ιδιοφυεις παικτες που εκτελουν το σχεδιο του τεραστιου προπονητη.
νομιζω σ ολες τις διοργανωσεις συνολικα φετος, (ποσα ματς να ναι? 100? δεν ξερω.) θα κανει μονοψηφιο αριθμο ηττων.

να σημειωθει οτι αντιπαθω βαθια την ρεαλ, αλλά δεν μπορω να μην αποθεωσω την Γκρέιτνες οταν την συναντω μπροστα μου.

Έκανα το σφάλμα να δω το Άγιαξ - Παναθηναϊκός. Μιλάμε ο Μπακασέτας τα έχει φτύσει από το 25', κάνει σπριντ και σταματάει μετά από δύο μέτρα. Πλήρως μέτριος ο Άγιαξ αλλά εμείς είμαστε κυριολεκτικά για τα θηρία, μετά τον Ιωαννίδη το χάος. Φτάσαμε Αύγουστο μήνα και παίζουμε πρόκριση με τα αναπληρωματικά περσινά εξτρέμ γτχ

Τουλάχιστον νίκησε η αεκάρα και έφερε βαθμούς στην Ελλάδα μας.

Εγκληματικός μεταγραφικός προγραμματισμός, αν η ομάδα είχε κάνει εγκαίρως 2-3 μεταγραφές βασικών σαν τον Τετέ αυτόν τον Άγιαξ θα τον είχαμε για πλάκα. Ως έχει, με τουρίστα Βιλένα, με Μαντσίνι που έχει τρυπήσει το ταβάνι του από πέρυσι και με Μπακασέτα να περπατάει με τα χέρια στη μέση από το '30, και που φτάσαμε στα πέναλτι πάλι καλά να λέμε.

Η Λανς θεωρητικά είναι πιο βατή ομάδα από τον Άγιαξ αλλά προβλέπω διασυρμό από τους αποικιόγαλλους που τρέχουν σα διάολοι απέναντι στους δικούς μας που έχουν παραδώσει πνεύμα, παραμάζωμα θα μας πάρουν στο κέντρο. Θα πουλήσουμε μετά και τον Ιωαννίδη για να βγει η οικονομική χασούρα, και καλή 4η θέση τον Μάη.

Η Λανς, όπως οι περισσότερες ομάδες πλέον, έχει φτιάξει ομάδα που θα μας πνίξει στο 45λεπτο. Αθλητικότητα, αυτοματισμοί και όσα βάλουμε κι όσα φάμε. Αν δεν βρει τρόπο να τους πνίξει στο κέντρο, που δεν έχουμε επιλογές, θα φάμε τριάρα και θα λέμε κι ευχαριστώ.

Πάντως να πω εδώ πως αν είχαμε ακόμη τον Αναστασιάδη, σήμερα ελεω ημέρας θα είχαμε περάσει αρκετά εύκολα με ένα θαύμα της Μεγαλόχαρης!

Last edited:
Έχει καταντήσει κουραστικό αυτό το πράγμα με τα πέναλντι πάντως. Κάθε φορά θέλουμε υπογλωσσια. Χθες ήταν σαν να βλέπεις ξανά τα πέναλτι με το ΠΑΟΚ σε ΑΕΚ - Ολυμπιακός τελικός κυπέλλου έκδοση

Περιμένω εναγωνίως νέο άρθρο Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη και Αθανασίου πως "η ομάδα ήταν κουρασμένη από τα ματς με Άγιαξ και πρέπει να στηριχθεί".

Κάρολος Ζέκα αρχηγική εμφάνιση, τον επιβράβευσε και ο προπονητής επειδή λέει ήταν καλός στο Άμστερνταμ ο αρχιρουφιάνος. Μιλάμε ο Αλόνσο ούτε τον Σεπτέμβρη δεν θα βγάλει, πόσω μάλλον να φτάσει παρέλαση. Τέτοιο σκορποχώρι όπως η ομάδα στο Β ειδικά, καιρό είχα να δω.

Μεταγραφές από Γενάρη, υπάρχει καιρός ακόμα.

κατσε ρε συ, εχουμε καιρο ακομα, οι παλαμακηδες μας ελεγαν οτι οι καλες μεταγραφες γινονται μετα τον δεκαπενταυγουστο.

η πλακα ειναι οτι ο ερμος ο βιλενα ο λουκουμάς, κανει ισως τα καλυτερα του παιχνιδια με την φανελα του παο. καλα, μην φανταστεις 8 και 9 στο 10, για βιλενα μιλαμε, γυρω στο 6 με 7. και τ ακουει γιατι αλλιως πρεπει να τα βαλουμε με ολους και με ολα.

εμενα μ αρεζει ο αλονσο. ισως πιστεψε οτι δεν μπορει να ειναι ΤΟΣΟ χάλια τα πραγματα στην ομαδα. τον τεριμ τον φαγανε οι αρδ και τα παιδακια στ αποδυτηρια γιατι ειπε την μαυρη αληθεια, οτι πρεπει να φυγουν 10 με 15 παικτες. κι ο αλονσος καμμια 10αρια εχει ηδη κανει στην ακρη.
αλλά ηθελε να καμει ροτεισο. που πας με τετοιο ροστερ ερμε? και ροτεισο μαζι? αλλα και παλι αν ο χαλκεντερος ζεκα δεν εκανε την μλκ του να φαει καρτα, ενα χι θα το παιρναμε ΜΑΛΛΟΝ.

παντως θα δουμε ωραιο πρωταθληματακι φετος. χωρις αγχος απ την αρχη, εμεις οι παναθηναικοι θα παρακολουθησουμε τις αλλες ομαδες να παλευουν για το κατσαρολι.

Περιμένω εναγωνίως νέο άρθρο Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη και Αθανασίου πως "η ομάδα ήταν κουρασμένη από τα ματς με Άγιαξ και πρέπει να στηριχθεί".

Κάρολος Ζέκα αρχηγική εμφάνιση, τον επιβράβευσε και ο προπονητής επειδή λέει ήταν καλός στο Άμστερνταμ ο αρχιρουφιάνος. Μιλάμε ο Αλόνσο ούτε τον Σεπτέμβρη δεν θα βγάλει, πόσω μάλλον να φτάσει παρέλαση. Τέτοιο σκορποχώρι όπως η ομάδα στο Β ειδικά, καιρό είχα να δω.

Μεταγραφές από Γενάρη, υπάρχει καιρός ακόμα.
Όταν είδα την ενδεκάδα που κατέβασε, ήμουν σχεδόν σίγουρος για την ήττα.

Στο ίδιο έργο θεατές, δεν περιμένω τίποτα φέτος από τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό.

Γενικά με αυτή την διοίκηση το σώφρον είναι να μην περιμένεις τίποτα και αν πετύχει να εκπλαγείς ευχάριστα. Δεν νομίζω ότι έκανε λάθος ο κόουτς που έκανε εκτεταμένο rotation, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο (αν παιχθεί στα ίσια) ενώ το ζευγάρι με την Λανς είναι χωρίς αύριο.

Για μένα ο Αλόνσο θα είναι μεγάλο λάθος να φαγωθεί. Μου αρέσει πολύ όπως παίζει η ομάδα. Παίχτες χρειάζεται. Να διώξει και να φέρει. Χθες επίσης εγώ είδα να μας αντιμετωπίζουν σαν ομαδούλα οι διαιτητές για άλλη μια φορά. Καμία προστασία από τη διοίκηση και πάλι. Το γκολ ακραίο που δεν μας το μέτρησαν. Που και να ήταν σωστή η απόφαση δεν είδα την ίδια ευαισθησία στα ματς του ΠΑΟΚ με τα δύο πέναλτι φαρσοκωμωδία και τη κόκκινη σε 2 λεπτά στο ματς του Ολυμπιακού. Δυο μέτρα και δυο σταθμά και φέτος. Δεν το λέω γιατί θέλω να με ευνοούν και μένα. Να μην ευνοούν κανέναν και να μην είναι πιο ευαίσθητοι με κανέναν. Δυστυχώς χρειάζεται ξένους διαιτητές σε όλα τα ματς...
Βέβαια να φτιάξουμε ομάδα να νικάμε και αυτούς θα μου πεις. Ετσι πρέπει

«Ανέστησαν» παρατηρητή​

Πέρα από τη μεγάλη κατηγορία, «μαγειρέματα» γίνονται και στη ΣΛ2 αλλά και στη Γ΄ Εθνική. Ειδικά στην τελευταία φέτος χάθηκε η μπάλα, καθώς στον πίνακα παρατηρητών διαιτησίας έβαλαν τον Χρήστο Χανιωτάκη (Ηρακλείου), ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Μάρτιο του 2024, ενώ στον πίνακα των διαιτητών έβαλαν και δύο ρέφερι που έχουν σταματήσει τη διαιτησία.

Έχω ξαναγράψει για το υπερτιτανοτεράστιο είδωλο Kyle Walker. Ψάξτε βρείτε τα, είναι κάπου πριν από την στιγμή που πάθατε ψύχωση με το μαλλί του Κου-κουρέλα. Έχουμε νεότερα.

Δυστυχώς η ατυχία χτύπησε πάλι την πόρτα του διάσημου ποδοσφαιριστή μετά τις δύο φορές που σταβοπάτησε και το μόριο του εισήλθε σε γνωστή τηλεπερσόνα. Υποθέτω δηλαδή ότι είναι γνωστή , δεν βλέπω reality, μόνο Ατένμπορο.

Ούτε αγιασμό ο Αλόνσο!
Πιθανό να δούμε και τράβηγμα πρίζας.

Αν αποβληθούν ακόμα 2-3 γάλλοι, μπορεί οι ομάδες να αρχίσουν να φαίνονται ισάξιες.

Εντάξει γκολ που αν τον έλεγαν Ιωαννιδίνιο θα έπιανε 100εκ στην αγορά. Εκτός της μαεστρίας γούσταρα που δεν μάσησε μια μπροστά στο ξυλο που έφαγε.
Τώρα μακάρι να είναι όντως κουρασμένοι οι Γάλλοι και να βρούμε άλλο ένα γκολ πριν το λήξει, διότι με 10 δεν θα τους ξαναβρούμε και στο ΟΑΚΑ μπορούμε να αρπάξουμε 2-3 για πλάκα με τ Βαλκάνια αδέρφια της ομάδας και τον μπάρμπα Μπακασέτα.

Back