By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Τελικά σε αυτό το σπίτι θα πάει ποτέ κάτι;; Οτιδήποτε.
Πιο πόσιμπωλ από το να πάει γιούρο ή μουντιάλ πάντως.Καμιά πεθερά;
Εγώ απόλαυσα περισσότερο τον Φύσσα (κυρίως) και τον Σειταρίδη. Καταπλητικές αναλύσεις και από τους δύο. Οι εκπομπές euronight ήταν απόλαυση. Μακάρι να τους ξαναδούμε σε εκπομπή, το έχουν!μια χαρα σχολιαστης μου φανηκε εμενα ο ντεμης.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!! ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ!!!
![]()
Ο Κουκουρέγια τήρησε την υπόσχεσή του και έβαψε τα μαλλιά του κόκκινα
Ο Μαρκ Κουκουρέγια έβαψε τα σγουρά μαλλιά του κόκκινα, τηρώντας την υπόσχεση που είχε δώσει στην περίπτωση που η Ισπανία έφτανε στον τελικό του Euro 2024.www.sport24.gr
Μια χαρά η χαίτη εδώ. Δεν ξέρω τι έβαλε, αλλά εξαφανίστηκε η αφάνα του άστεγου.ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!! ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ!!!
![]()
Ο Κουκουρέγια τήρησε την υπόσχεσή του και έβαψε τα μαλλιά του κόκκινα
Ο Μαρκ Κουκουρέγια έβαψε τα σγουρά μαλλιά του κόκκινα, τηρώντας την υπόσχεση που είχε δώσει στην περίπτωση που η Ισπανία έφτανε στον τελικό του Euro 2024.www.sport24.gr
Οι κατάρες των παναθηναϊκών για την μεταγραφή του Μπρινιόλι φταίνε.Τι γκαντεμιά που έχει και αυτή η ΑΕΚ στους τερματοφύλακες. Μόλις είπαν δόξα τω θεώ που ήρθαν δύο καινούριοι, ο ένας τραυματίζεται και ο άλλος τρώει την μία φάβα μετά την άλλη. Ευχέλαιο θέλει.