Football is life...

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Είπαμε. Γι' αυτό την αγαπάμε αυτή την ομάδα!

μια χαρα σχολιαστης μου φανηκε εμενα ο ντεμης.
Εγώ απόλαυσα περισσότερο τον Φύσσα (κυρίως) και τον Σειταρίδη. Καταπλητικές αναλύσεις και από τους δύο. Οι εκπομπές euronight ήταν απόλαυση. Μακάρι να τους ξαναδούμε σε εκπομπή, το έχουν!
Τώρα όσον αφορά το ματς χθες πέρα για πέρα δίκαιη κατάκτηση της Ισπανίας. Επιεικώς απαράδεκτη η Αγγλία όπως και η Γαλλία σε όλο το τουρνουά. Η Εθνική μας αν εξαιρέσεις το ματς με τους Ρώσους που είμασταν κακοί λόγω άγχους και τους Τσέχους που είχαμε και τύχη, έπαιξε και μπάλα και το πήρε δικαιότατα τότε. Αν αυτός ήταν ο σκοπός τους να βάλουμε ένα γκολ και όλοι στην άμυνα κάτι λάθος κατάλαβαν!
Πρέπει να παίξεις κιόλας. Δεν γίνεται να είσαι μόνιμα κωλόφαρδος όπως συνέβη με τους Πορτογάλους το 2016.
Πάντως ίσως θα έπρεπε η UEFA να ξανασκεφτεί το πότε γίνεται αυτή η διοργάνωση. Οι παίχτες είναι σκασμένοι. Ολες οι παραδοσιακές δυνάμεις ήταν χώμα

ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!! ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ!!!

Γιατί μόνο τα παιδιά; Εμείς τι φταίμε δηλαδή;

Μια χαρά η χαίτη εδώ. Δεν ξέρω τι έβαλε, αλλά εξαφανίστηκε η αφάνα του άστεγου.

Βέβαια δε φτάνει επίπεδο Βασισμένου Πατρίκιου
john-romero-5.jpg

αλλά είναι αξιέπαινη προσπάθεια όπως και να 'χει.

Έχει Ισπανία - Μαρόκο στην ΕΡΤ3 και στην περιοχή του Μαροκινού κίπερ είχε αράξει χαλαρό σμήνος από δεκαοκτούρες (ή και περιστέρια) για 2-3 λεπτά. Έγινε φάση, σηκώθηκαν και άραξαν στην περιοχή της Ισπανίας.

Αυτή τη φορά δεν αγχώθηκαν ούτε από φάση και καπάκια στημένο του Μαρόκο στην ισπανική περιοχή.

Έχω λιώσει στο γέλιο.

Η αεκάρα παίζει με τον Νόε στην Αρμενία και κατάφερε να φάει απευθείας γκολ από την περιοχή του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Η αεκ είναι για Ευρώπη. Ας κάτσει σπίτι καλύτερα να έχει να μιλάει μόνο για τις ισοπαλίες στο τσ.λ πριν χρόνια.

Τι γκαντεμιά που έχει και αυτή η ΑΕΚ στους τερματοφύλακες. Μόλις είπαν δόξα τω θεώ που ήρθαν δύο καινούριοι, ο ένας τραυματίζεται και ο άλλος τρώει την μία φάβα μετά την άλλη. Ευχέλαιο θέλει.

Τι γκαντεμιά που έχει και αυτή η ΑΕΚ στους τερματοφύλακες. Μόλις είπαν δόξα τω θεώ που ήρθαν δύο καινούριοι, ο ένας τραυματίζεται και ο άλλος τρώει την μία φάβα μετά την άλλη. Ευχέλαιο θέλει.
Οι κατάρες των παναθηναϊκών για την μεταγραφή του Μπρινιόλι φταίνε.

Σα να λέμε:
Στην ναυμαχία της Abovyan η Κιβωτός του Νώε βύθισε την Αρμάδα του Αλμέιδα!

Back