Official thread περί adventure games

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Συνέντευξη με τον Mike Levine (παλαιό developer της LucasArts) όπου μεταξύ άλλων μιλάει και για το ακυρωμένο Indiana Jones game που θα έβγαινε μετά το Fate of Atlantis.

Είναι αρκετά μακροσκελές το βίντεο, αλλά στο timestamp αρχίζει να δείχνει υλικό από το Indy game, μεταξύ άλλων και αυτό το σύντομο κλιπ.

Έχει στο steam διαθέσιμο demo το Riven πλάκα-πλάκα, θα πρέπει να το τσεκάρω εντός των ημερών.

Εγώ ψήνομαι να βάλω το παλιό που το έχω στο steam και βλέπουμε σε 5 χρόνια πάλι :p

ε λολ το έβαλα, μλκ μου δεν o_O

Παρόλο που είχα ασχοληθεί λίγο το 2019 το sweet nostalgia με είχε αφήσει να πιστεύω ότι είχαμε πλήρως animated περιβάλλοντα όχι slideshow :p

Ύστερα από πολλά πολλά χρόνια ανάπτυξης (σε σημείο που είχαμε πιστέψει ότι το project είχε εγκαταλειφθεί), τελικά στις 22 Αυγούστου στο Steam:

Άντε επιτέλους. Είχα παίξει ένα σύντομο demo πριν δύο χρόνια και το παιχνίδι φαινόταν σε προχωρημένο στάδιο αλλά μάλλον είχαν φτιάξει μόνο το συγκεκριμένο κομμάτι και όλο το υπόλοιπο υπήρχε μόνο στα χαρτιά 🙄 Πολυ χαίρομαι που το ολοκλήρωσαν, το demo ήταν συμπαθέστατο.

Post και εδώ, γιατί για τους 4 ανθρώπους που θυμούνται ότι υπάρχει, είναι η είδηση της δεκαετίας (και μετά τι θα μας μείνει να γκρινιάζουμε; Ένα Last Crown του Boakes όλο κι όλο).

Really? Sequel για το Vampyre Story;

Νομίζω ότι άργησε πάρα πολύ και δεν είμαι σίγουρος ότι υπάρχει ακόμα κοινό που να ενδιαφέρεται για το Vampyre Story. Πόσο μάλλον όταν αναμένεται να κυκλοφορήσει σε κανά δυο χρόνια από τώρα. Κατ' εμέ, ούτε το πρώτο ήταν κάτι ιδιαίτερο (έκλεινε και με cliffhanger, τρομάρα του), απλώς εμφανίστηκε σε μια εποχή που τα adventures έβγαιναν με το σταγονόμετρο και τράβηξε αρκετά φώτα πάνω του.

Μόνο θετικό είναι το γεγονός ότι αναπτύσσεται από τη Λιθουανική ομάδα ανάπτυξης Tag of Joy, που μας έδωσε το πολύ όμορφο Crowns and Pawns, οπότε υπάρχουν βάσιμες ελπίδες ότι, όχι μόνο όντως θα κυκλοφορήσει κάποτε, αλλά θα είναι και καλό...

Post και εδώ, γιατί για τους 4 ανθρώπους που θυμούνται ότι υπάρχει, είναι η είδηση της δεκαετίας (και μετά τι θα μας μείνει να γκρινιάζουμε; Ένα Last Crown του Boakes όλο κι όλο)
Έχει καταντήσει ανέκδοτο. Το μετρό της Θεσσαλονίκης θα το δούμε συντομότερα να λειτουργεί.

Back