What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

Havanezos

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Μικρό καλάθι.. για Netflix μιλάμε..

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member

Φαίνεται ενδιαφέρον. Υπάρχουν άπειρες ταινίες και σειρές για άλλους δικτάτορες της εποχής αλλά νομίζω πρώτη φορά ασχολείται κάποιος σοβαρά με τους λούζερς Ιταλούς.

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Βλέπουμε πρώτα το Captain America Brave New World τον Φεβρουάριο και μετά μπαίνουμε δυνατά στον Μάρτιο με Daredevil. Η Μαρβελάρα αντεπιτίθεται, μετανοείτε!

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Το Landman το γουστάρω πολύ, στα μισά είμαι, αλλά βγάζει -σε μένα τον ανίδεο από τη ζωή και τον κόσμο αυτών των ανθρώπων- μια βρώμικη αυθεντικότητα. Βασικό σημείο επαφής και ταύτισης ο τσακισμένος από τη ζωή και τη μοίρα Μπίλι Μπόμπ, που καλείται να κάνει τ'αδύνατα κάθε μέρα, πριν πάει σπίτι για να του τα πρήξει η 'λατρεία' του.

Οι δε αναπαραστάσεις των εργατικών ατυχημάτων σε συνδυασμό με τις ανατριχιαστικές διαδικασίες 'αποζημίωσης' των εταιρειών, ανοίγουν μάτια.

Είμεθα κι εμείς στα μισά (χτες τελειώσαμε και το 5ο επεισόδιο). Τα ίδια ακριβώς συναισθήματα μού δημιουργεί κι εμένα η σειρά. Βγαίνουν σκληρές αλήθειες για τους πετρελαιάδες, αλλά και για τα της ενέργειας και της κλιματικής αλλαγής. Αν όλα αυτά τα στατιστικά που αναφέρει κατά διαστήματα στη σειρά ισχύουν, δεν απορώ που ο Τραμπ είναι τόσο πολύ υπέρ των ορυκτών καυσίμων.

Το μόνο που με χαλάει λίγο στη σειρά (όχι πολύ πάντως :p αλλά κόβει κάπως το όλο mood) είναι ότι ξοδεύει υπερβολικό χρόνο στα καμώματα της πρώην και της κόρης του Τόμι.

captain kal

Death Knight
Βλέπουμε πρώτα το Captain America Brave New World τον Φεβρουάριο και μετά μπαίνουμε δυνατά στον Μάρτιο με Daredevil. Η Μαρβελάρα αντεπιτίθεται, μετανοείτε!

cute-minion-lol-06awkn8douoeeags.webp

Borracho

Ancient Red Dragon
Το μόνο που με χαλάει λίγο στη σειρά (όχι πολύ πάντως :p αλλά κόβει κάπως το όλο mood) είναι ότι ξοδεύει υπερβολικό χρόνο στα καμώματα της πρώην και της κόρης του Τόμι.

Αν και προς το τέλος κουράζουν αυτά τα ιντερλούδια -είναι ας πούμε με διαφορά οι πιο ρηχοί και μονοδιάστατοι χαρακτήρες- κάνουν ωραία αντίθεση που είναι έτσι μπουρμπουληθρένιες και κοσμάρα τους με τη δυσσαδερά αμείλικτη πραγματικότητα του Υπεράνδρα Μπίλι Μπόμπ. Εξυπηρετούν το αφήγημα δηλαδή ωραία, ταιριάζουν.

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Αν και προς το τέλος κουράζουν αυτά τα ιντερλούδια -είναι ας πούμε με διαφορά οι πιο ρηχοί και μονοδιάστατοι χαρακτήρες- κάνουν ωραία αντίθεση που είναι έτσι μπουρμπουληθρένιες και κοσμάρα τους με τη δυσσαδερά αμείλικτη πραγματικότητα του Υπεράνδρα Μπίλι Μπόμπ. Εξυπηρετούν το αφήγημα δηλαδή ωραία, ταιριάζουν.

Ναι, οι τύπισσες είναι κλασσική περίπτωση "Εδώ ο κόσμος καίγεται και το νινί χτενίζεται...".

mits@kos

Death Knight
Pagan Peak κορυφή όνομα και πράγμα. Καλλιτεχνικά είναι σε δυσθεώρητα ύψη, συνολικά πολύ πολύ καλό.

Adhan

Horror addict
Staff member
4 Μαρτίου... η επιστροφή.. χαμός θα γίνει..

(μην είσαι μούφα! μην είσαι μούφα!)

Ngl, νόμιζα με το πέρασμα στη Disney και τα χρόνια που μεσολάβησαν ότι θα έβλεπα κάτι ευνουχισμένο στο τρέηλερ, αλλά διάολε βγάζει την ωμότητα που είχαν οι προηγούμενες σαιζόν, και μάλιστα φαίνεται να συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε, με τους ίδιους ηθοποιούς, ατμόσφαιρα κλπ.

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member

Την νέα σειρά με τον νεαρό Σέλντον Ντέξτερ την είδε/βλέπει κανένας? Λέει τίποτα? Μου είχε φανεί λίγο κριντζ το όλο κόνσεπτ οπότε απέχω συνειδητά.

shredder

Death Knight
Τελος και το He man 2002 Ειναι καλυτερο απο το the new adventures of heman. Στο τελος εμφανιστηκε και ενας καινουργιος κακκος ενας βασιλιας φιδι με 4 κεφαλια ! Πιστευω θα μου ηταν χρησιμος στην μαχη μου με τιε χελωνες! Αμα τις δαγκωσει παει μετα θα τις διαλυσει!!! Τωρα θα δω τον δευτερο κυκλο castlevania nocturme και μετα θα ξεκινησω το heman revolution που ειναι η τεταρτη σειρα heman

munkinnousu

Mind-flayer
Approval of the Admiral
Είδα το Dune: Prophecy (TV Series 2024– ) ⭐ 7.3 | Action, Adventure, Drama, νομίζω δεν έχει γράψει κάποιος κάτι γι'αυτό.

Να πω ότι στην αρχή ήταν άμεσα συνδεδεμένος με την παραγωγή ο Dennis Villeneuve αλλά οι πολλές καθυστερήσεις και τα πολλά έλα εσύ- φύγε εσύ τον έκαναν να αποχωρήσει. Παρόλα αυτά, η σειρά χρησιμοποιεί οπτικά το template των ταινιών οπότε όλα δείχνουν γνώριμα.

Βασίζεται σε βιβλίο του γιού του Herbert, είμαστε λίγες δεκαετίες μετά το τέλος των πολέμων με τις Thinking Machines, 10000 χρόνια πριν την εποχή του Πάυλου του Ατρείδη και παρακολουθούμε τις μηχανοραφίες κυρίως της Mother Superior Emily Watson για το ποιός θα παντρευτεί ποιόν ώστε να βγει το πιό γλυκούλι μωρό ο μεσσίας που θα σώσει το Imperium. Όλα της τα σχέδια διακόπτονται όταν γυρνάει ξαφνικά απο τον Arrakis ένας στρατιώτης που όλοι νόμιζαν νεκρό.

Μου άφησε μία ανάμεικτη αίσθηση, υπάρχουν σίγουρα κάποιες καλές ιδέες αλλά αισθάνομαι ότι η υλοποίηση δεν είναι καλή. Πρώτον, μιλάνε πολύ, και ότι κάνουν μετά το συζητάνε και αυτό είναι μεγάλο no,no,no στην οθόνη, το έδειξες, πάμε παρακάτω. Τα κίνητρα όλων είναι λίγο συγκεχυμένα, δεν μπορείς να δεθείς με κανέναν χαρακτήρα και γενικά γίνεται λίγο αχταρμάς. Και κάποιοι ηθοποιοί δεν με πείθουν. Ένα πρόβλημα είναι ότι τα δύο σου δυνατά χαρτιά, η Emily Watson και η Olivia Williams πρέπει λόγω ρόλου σχεδόν να μην δείχνουν ποτέ συναισθήματα.

Ένα ενδιαφέρον κομμάτι πάντως είναι ο στρατιώτης που υποδύεται ο Travis Fimmel. Τον έχω δει και στους Vikings και στο Raised By Wolves. Νομίζω ότι πάντα παίζει τον ίδιο ρόλο, τι να πω, ίσως να είναι μονοδιάστατος σαν ηθοποιός. Εδώ πάντως ταιριάζει λουκούμι και είναι ο παράγοντας που σπέρνει χάος μέσα στον καθωσπρεπισμό του παλατιού.

Πάντως σε γενικές γραμμές η σειρά βλέπεται. Έχει πολύ ζουμί και με λίγο καλύτερη διαχείριση θα βελτιωθεί πολύ. Είναι 6 ωριαία επεισόδια απο HBO.

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Ο Travis Fimmel κυριολεκτικά παίζει τον ίδιο ρόλο σε όλες του τις ταινίες/σειρές. Πάντα έχει την ίδια έκφραση, το ίδιο μειδίαμα, τον ίδιο τρόπο απαγγελίας.

shredder

Death Knight
Ειδα και το heman revelations και τωρα ξεκινησα το He man and the masters of the universe που ειναι και η τελευταια σειρα heman και βγηκε και αυτη το 2021!
Εχω δει τα 2 πρωτα επεισοδια και μπορω να πω πως ειναι η χειροτερη απο τις 5! All 5 He-Man TV Shows, Ranked Worst To Best

Η καλυτερη ειναι η πρωτη του 1983. Δεν το περιμενα οτι ο Skeletor ειναι ο θειος του Heman! Κανεις δεν μπορουσε να το φανταστει!!!!
Προτεινω να τις δειτε και τις 5.

Top Bottom