Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Έτσι να ομολογούν και να πηγαίνουν στο τρένο οι false ones, οι πλοκαμάκηδες του Σαββατοκύριακου που δεν ΚΛΑΙΓΑΝ ΓΟΕΡΑ σε κάθε διαφήμιση Μάλμπορο στο σινεμά.
Το μόνο κλάμα ήταν που έμπλεξα με το μπαλπορο. Ευτυχώς πέρασε κι αυτός ο βραχνάς. Εν τέλει νομίζω ότι η μόνη ανδρική στιγμή της μικρής οθόνης που έζησα ήταν το Sons of Anarchy.

Έπρεπε να υπογράψω με vodafone για να ξυπνήσουν στην cosmote να μου δώσουν προσφορά που πρακτικά ήταν... το να μην μου ανεβάσουν την τιμή με το νέο συμβόλαιο... (έληγε η επιδότηση broadband)

Τους έλεγα εγώ αν μου ανεβάσετε την τιμή έχω φύγει σούμπιτος, δώσε μου αυτό που σου ζητάω, όχι δε μπορώ, μπορώ να σας δώσω σε αυτά τα λεφτά 200άρα και tv και μν και δε ξέρω τι... ε οκ δεν με ενδιαφέρει και έμεινε κόκκαλο στην γραμμή η τύπισσα για κάποιο λόγο...
Και την επόμενη και τελευταία που με πήραν το ίδιο τροπάρι, ρε κοπέλα μου δεν θέλω να πληρώνω παραπάνω για μεγαλύτερη γραμμή, θέλω αυτή που έχω στα λεφτά που δίνω, αλλιώς πάω vodafone που είναι και φθηνότερα και από αυτά που δίνω...

Τελικά για να μην φύγω μου έδωσαν και 6 μήνες τζάμπα... εγώ το μόνο που ζήταγα είναι να συνεχίσω να πληρώνω 28€ το μήνα... ότι να'ναι η cosmote.

Όλοι αυτή την πολιτική έχουν. Και σε μένα για τα κινητά των γονιών μου η "προσφορά" της vodafone ήταν αυξημένη σε σχέση με την προηγούμενη διετία και πρότειναν κάτι φθηνότερο αφού είχα κάνει φορητότητα μέσω nova. Εντέλει δεν την δεχτήκαμε μπας και καταλάβουν ότι αυτή η κουτοπονηριά δεν θα έχει πάντα αποτέλεσμα.

Δυστυχως το τμημα των ανανεωσεων ειναι διαφορετικο απο το τμημα του retention με αλλη λογικη, αλλη λειτουργια κλπ.

Ο μονος τροπος να παρεις κατι οικονομικα καλυτερο, ειναι να μεταπηδας απο τη μια εταιρια στη αλλη η τουλαχιστον να κανεις την κινηση.

Προφανως οι εταιριες νοιαζονται για το κομματι της κινητης και της τηλεορασης. Το κομματι σταθερης και κλασικης xDSL γραμμης μεσω χαλκου δεν τους πολυνοιαζει. Δηλαδη αν πεις "παιρνω το σταθερο μου και την εως 24M adsl και φευγω", ψιλοχεστηκαν.

Last edited:
Επειδή τα βλέπω από μέσα, το retention δεν τους νοιάζει. Μόνο για νέες συνδέσεις και για upselling στις ανανεώσεις ενδιαφέρονται.

Hot tip 1: Καμία εταιρεία δεν ακυρώνει τις εκπτώσεις μετά το πέρας της διετίας, ό,τι και να σου πουν στο τηλέφωνο.
Hot tip 2: Ποτέ τηλεφωνικά ανανεώσεις ή νέες συνδέσεις, μόνο από τα καταστήματα. 99% θα είναι από call centers που άλλα θα σου πουν και άλλα θα δεις στον λογαριασμό. Μόνη εξαίρεση η περίπτωση που έχεις κάνει κίνηση για να πας σε άλλη εταιρεία, οπότε θα σε πάρουν άμεσα από τα κεντρικά.

Δωρεάν apple tv μέχρι και Κυριακή, κάντε binge το Silo και το Dark Matter

^Και Slow Horses.

Δωρεάν apple tv μέχρι και Κυριακή, κάντε binge το Silo και το Dark Matter

Περίεργος τρόπος να γράψεις τα Severance και For All Mankind

To For All mankind είδα 2 σεζόν και μετά κάπου ατόνησε ή απλά το βαρέθηκα. Το Severance ειναι δυνατό ως ιδεά αλλά προτείνω να το δει κάποιος όταν/εαν ολοκληρωθεί.

Τώρα τελειώνω το remake του remake The day of the Jackal. Ευχάριστα περνά η ώρα, δεν θα μείνει αξέχαστο απλά να γεμίζει ο χρόνος περιμένοντας τις επόμενες σεζόν από the boyz, slow horses, black doves. Next in line το The Bureau όπου ελπίζω να βγει καλό καθώς έχει 5 σεζόν και θα γεμίσει ιδανικά τη χρονιά.

Επίσης το διαμάντι Shrinking στο Apple TV.

Τέλος η πρώτη σεζόν Pagan Peak (Der Pass). Φανταστικό νεο-νουάρ. Φωτογραφία, μουσική, σκηνοθεσία, χαρακτήρες, όλα *chef's kiss*.

Πραγματικά έχω καεί με το Squid game αυτές τις μέρες. Είδα τη 2η σεζόν, μετά ξαναείδα τη 1η, τώρα ξαναβλεπω τη 2η. Τι έχουν φτιάξει οι άνθρωποι ρε 🤩🩷🤍💚

Τεος το Yakuza like a dragon! Βασιζεται στα yakuza 1 και 2. Εχει πολυ ξυλο και!!! Και πολυ αιμα!!! Τους εχω πολεμησει και εγω τους yakza γιατι πριν χρονια εκαναν πολεμο εναντιον μου αλλα τους διελυσα. Βεβαια τοτε δεν ειχαν τον Kiryou!!

Με ανανέωση στο Whats up η cosmote έδινε τώρα στις γιορτές έναν μήνα τσαμπέ entertainment pack. Είδα το Landman. Ο Μπίλαρος κορυφή. Και τα κορίτσια επίσης για προφανείς λόγους. Ως εκεί.

Το Landman το γουστάρω πολύ, στα μισά είμαι, αλλά βγάζει -σε μένα τον ανίδεο από τη ζωή και τον κόσμο αυτών των ανθρώπων- μια βρώμικη αυθεντικότητα. Βασικό σημείο επαφής και ταύτισης ο τσακισμένος από τη ζωή και τη μοίρα Μπίλι Μπόμπ, που καλείται να κάνει τ'αδύνατα κάθε μέρα, πριν πάει σπίτι για να του τα πρήξει η 'λατρεία' του.

Οι δε αναπαραστάσεις των εργατικών ατυχημάτων σε συνδυασμό με τις ανατριχιαστικές διαδικασίες 'αποζημίωσης' των εταιρειών, ανοίγουν μάτια.

Έχω ανατριχιάσει με το Silo. ΤΙ ΥΠΕΡΤΑΤΟΣΕΙΡΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ? Αναρωτιέμαι αν τα βιβλία είναι τόσο καλά.

Είδαμε λίγο στα χαμένα χθες το day of the jackal στον Alpha και απορήσαμε για την ποιότητα της σειράς σε σχέση με την μετάδοσή της σε ελληνικό κανάλι. Δυστυχώς δε την προλάβαμε από το πρώτο επεισόδιο, οπότε μάλλον θα πρέπει να μπαρκάρουμε με τον κάπτεν Τζίμη για να δούμε τα πρώτα.

Ακριβώς γι αυτό δεν την θα την πάλευα ποτέ με το να βλέπω μια τηλεοπτική σειρά κατά την πρώτη της μετάδοση από ένα παραδοσιακό μέσο. Θα πρέπει να συντονίσεις την καθημερινότητά σου με το πότε παίζεται το επόμενο επεισόδιο. Σαν να λέμε, υλικό που προορίζεται μόνο για δημοσίους υπαλλήλους.

Last edited:
Ωραιο ειναι το Jackal, το ειδαμε σε δυο μερες ολο παρεα με το γατζο και το ξυλινο ποδι. Εχει καποιες ακροβασιες αλλα κυλαει πολυ ευχαριστα.

Να το δεις σε κανονικη τηλεοραση, στανταρ ωρα με διαφημισεις κλπ δεν παιζει με τιποτα.

Οι διαφημίσεις κάπως τρώγονται, αλλά αυτό το στήσουμε στάνταρ ώρα… Το θεωρώ χειρότερο κάψιμο από το να κάνω binge watch μια σειρά που μου αρέσει.

Back