Marvel Cinematic Universe: το επίσημο thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
you had me at γκαζές (5.000 φορες ανωτερη λεξη απ το "βώλους"), μπαμπόγερε!! (καπως αργα στο ποστ βεβαια :D, αλλά οκ.)

και για τα βρεφη αναμεσα μας:

50-113-%CE%93%CE%9A%CE%91%CE%96%CE%95%CE%A3-%CE%99%CE%A1%CE%99%CE%A3-%CE%A3%CE%95%CE%A412%CE%A4%CE%95%CE%9C-640%E2%82%AC-4%CE%A3%CE%95%CE%A4-scaled.jpg

Γνωστές και ως "γυαλένιες". ;)

Εντάξει δεν θα μπούμε και σε έξτρα έξοδα για να βγάλει γούστα ο Αλέξανδρος. Αν είναι γενναίος ας κοπιάσει και με ταρζανελο.

Είναι αλήθεια πως άμα έδινε ο Ναυαρχούκος μας @Admiral ένα checklist με τις απαιτήσεις του, δεν θα είχαμε τόσες απορίες.

Εδώ ακριβώς καταρρέει το επιχείρημα σου. Πόσοι τέτοιοι υπάρχουν πλεον;

Επλίζω περισσότεροι από όσους νομίζουμε. Θα συμφωνησω πάντως με Μπορατσο.

Κάποιος που βλέπει Breaking Bad και το πρωτο που σκέφτεται είναι "ρε συ τι γαματος τύπος είναι ο Μιστερ Γουάιτ, ας στήσω κι εγώ ένα εργαστήρι στο υπόγειο να ψήνω μεθ", είναι το ίδιο ηλίθιος με αυτόν που βλέπει Σουπερμαν και λέει "τι γαματος είναι αυτός ο τυπος με τα κολάν, ας πηδήξω κι εγώ από την ταράτσα μου να δω αν μπορώ να πετάξω". Και οι δυο είναι άξιοι της μοίρας τους.

Το οτι ακόμη και σήμερα μετά από 50 χρόνια μνημονεύουμε ήρωες όπως ο Βιτο Κορλεόνε, ο Νταρθ Βέιντερ, ο Τονι Μοντανα κτλ είναι γιατί είναι εξαιρετικά καλογραμμένοι χαρακτήρες, που καθόλου τυχαία, πρωταγωνιστούν σε εξαιρετικά καλογραμμένες ταινίες/σειρές.

Ρε σεις, μη λέτε τρελά πράγματα, για όνομα του Θεού. Άντε βγάλτε τα Deadpool και Spiderman αφού θέλετε, το Dr Strange 2 που έβγαλε σχεδόν ένα δις είναι αποτυχία; Το Black Panther 2 με σχεδόν 900 εκατομμύρια; Το Thor 3 με 750; Με το στανιό δηλαδή να βγάλουμε το συμπέρασμα που θέλουμε;

Προφανώς εννοείς το Thor 4 (Love & Thunder). Νομίζω είχαμε ξανακάνει αυτή τη συζήτηση όταν κυκλοφόρησε: δεδομένης της επιτυχίας του Ragnarok και της τεράστιας δημοφιλίας του Thor/Hemsworth μετά την Infinity saga, ε δεν τα θεωρώ και τρελή επιτυχία τα 750 μύρια.

Το Dr. Strange 2 το δέχομαι, αν και έπεσε τρελό και στοχευμένο marketing (βλ. cameos), το οποίο προφανώς έπιασε τόπο.
Σου δίνω και το Black Panther 2, γιατί τα πήγε καλά και χωρίς Chadwick (άσχετα που η ταινία δεν μου άρεσε σχεδόν καθόλου).

Επίσης προσθέτω στις πρόσφατες επιτυχίες το Guardians Vol 3 που το παρέλειψες (845 μύρια και η μόνη πρόσφατη ταινία MCU όπου μπορώ να πω ότι όντως πέρασα καλά χωρίς μεγάλους αστερίσκους).

Στον αντίποδα, όμως, μην ξεχνάμε το Shang-Chi, τους Eternals, το Quantumania, το The Marvels, τη Black Widow και τη διαφαινόμενη αποτυχία του νέου Captain America (μιλάω καθαρά για box office γιατί τις μισές δεν τις έχω δει). Κάποιες τις έπληξε (και) ο Covid αλλά η γενική εικόνα φέρνει προβληματισμό, όσο να πεις. Βάλε σ'αυτά και την χλιαρή ανταπόκριση του κόσμου σε αρκετές σειρές (π.χ. She-Hulk, Echo, Ms. Marvel, Secret Invasion), και νομίζω γίνεται ξεκάθαρο ότι η Marvel πρέπει να δουλέψει αρκετά για να ξαναφέρει τον κόσμο με το μέρος της.

Προφανώς εννοείς το Thor 4 (Love & Thunder). Νομίζω είχαμε ξανακάνει αυτή τη συζήτηση όταν κυκλοφόρησε: δεδομένης της επιτυχίας του Ragnarok και της τεράστιας δημοφιλίας του Thor/Hemsworth μετά την Infinity saga, ε δεν τα θεωρώ και τρελή επιτυχία τα 750 μύρια.

Το Dr. Strange 2 το δέχομαι, αν και έπεσε τρελό και στοχευμένο marketing (βλ. cameos), το οποίο προφανώς έπιασε τόπο.
Σου δίνω και το Black Panther 2, γιατί τα πήγε καλά και χωρίς Chadwick (άσχετα που η ταινία δεν μου άρεσε σχεδόν καθόλου).

Επίσης προσθέτω στις πρόσφατες επιτυχίες το Guardians Vol 3 που το παρέλειψες (845 μύρια και η μόνη πρόσφατη ταινία MCU όπου μπορώ να πω ότι όντως πέρασα καλά χωρίς μεγάλους αστερίσκους).

Στον αντίποδα, όμως, μην ξεχνάμε το Shang-Chi, τους Eternals, το Quantumania, το The Marvels, τη Black Widow και τη διαφαινόμενη αποτυχία του νέου Captain America (μιλάω καθαρά για box office γιατί τις μισές δεν τις έχω δει). Κάποιες τις έπληξε (και) ο Covid αλλά η γενική εικόνα φέρνει προβληματισμό, όσο να πεις. Βάλε σ'αυτά και την χλιαρή ανταπόκριση του κόσμου σε αρκετές σειρές (π.χ. She-Hulk, Echo, Ms. Marvel, Secret Invasion), και νομίζω γίνεται ξεκάθαρο ότι η Marvel πρέπει να δουλέψει αρκετά για να ξαναφέρει τον κόσμο με το μέρος της.
Να σημειωθεί ότι πραγματικό κριτήριο για την επιτυχία των thor4, dr strange 2, black panther 2 κτλ θα είναι οι επόμενες, καθώς αυτές τις τράβηξαν και οι καλύτερες προηγούμενες (ειδικά το BP2).

Βάλε σ'αυτά και την χλιαρή ανταπόκριση του κόσμου σε αρκετές σειρές (π.χ. She-Hulk, Echo, Ms. Marvel, Secret Invasion), και νομίζω γίνεται ξεκάθαρο ότι η Marvel πρέπει να δουλέψει αρκετά για να ξαναφέρει τον κόσμο με το μέρος της.

Βεβαίως. Δυο πράγματα επιβάλλεται να κάνει η Marvel άμεσα: να αυστηροποιήσει το quality control και να ξεκινήσει ξανά να αναπτύσσει μια ευρύτερη πλοκή όπως στην Infinity Saga. Αισιοδοξώ και για τα δύο.

Είχαμε ένα μεγάλο leak (είτε κατά λάθος είτε "κατά λάθος" ) με concept art για το Avengers: Doomsday, περίμενα να επιβεβαιωθεί ως γνήσιο πριν το ποστάρω. Προφανώς πιθανά spoilers για την ταινία:

mushk-rizvi-ape-doom-posin-green-eyes-fur-01-mrizvi-042524.jpg
05ff223b12ba058957cec56d9b73ff78660562e1.jpg
Gk9TghGW8AArm4R
Gk9TghFXEAAvvwb
mushk-rizvi-ape-bar-scene-keyframe-01-mrizvi-032024.jpg

Ας δώσουμε μια ευκαιρία ακόμα στον @Admiral να το σώσει. Πάει κάθε μέρα στα village και παίρνει εισητηρια για όλες τις προβολές.

Ας δώσουμε μια ευκαιρία ακόμα στον @Admiral να το σώσει. Πάει κάθε μέρα στα village και παίρνει εισητηρια για όλες τις προβολές.

Δεν πάω πλέον σε κινηματογράφους, θα το δω όταν βγει σε Disney Plus.

Δεν πάω πλέον σε κινηματογράφους, θα το δω όταν βγει σε Disney Plus.
Εκεί έχει καταντήσει το MCU. Ακόμα και οι φανατικοί οπαδοί του, φαντασιόπληκτοι ότι θα αναγεννηθεί, δεν δίνουν ευρώ για αυτό :p

Εκεί έχει καταντήσει το MCU. Ακόμα και οι φανατικοί οπαδοί του, φαντασιόπληκτοι ότι θα αναγεννηθεί, δεν δίνουν ευρώ για αυτό :p

Βασικά προτιμώ να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. Από την στιγμή που υπάρχει το Disney Plus οπότε η Marvel θα έχει πάντα ένα διαθέσιμο μέσο, δεν πάω σε σινεμά για να μαραζώσουν μια ώρα αρχύτερα και να υποφέρουν οι παπαροσινεφίλ τους οποίους ταξινομώ πιο κάτω και από τις κατσαρίδες. Ναι, είμαι χαιρέκακος και μικρόψυχος.

Back