you had me at γκαζές (5.000 φορες ανωτερη λεξη απ το "βώλους"), μπαμπόγερε!! (καπως αργα στο ποστ βεβαια, αλλά οκ.)
και για τα βρεφη αναμεσα μας:
![]()
Γνωστές και ως "γυαλένιες".
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!you had me at γκαζές (5.000 φορες ανωτερη λεξη απ το "βώλους"), μπαμπόγερε!! (καπως αργα στο ποστ βεβαια, αλλά οκ.)
και για τα βρεφη αναμεσα μας:
![]()
@Admiral Πότε τραβάμε τη γραμμή για τα έσοδα του box office? Να ξέρω να κανονίσω το χρονοδιάγραμμα μπιντέ.
Εδώ ακριβώς καταρρέει το επιχείρημα σου. Πόσοι τέτοιοι υπάρχουν πλεον;
Kάπου έπρεπε να κρυφτώ όσο έτρωγα το ξύλο της αρκούδας, αμαρτία να με πιάναν οι παπαράτσι να φοράω δυό μωρά στο ζεμπίλι και να τρώω φάπες από παντού![]()
Ρε σεις, μη λέτε τρελά πράγματα, για όνομα του Θεού. Άντε βγάλτε τα Deadpool και Spiderman αφού θέλετε, το Dr Strange 2 που έβγαλε σχεδόν ένα δις είναι αποτυχία; Το Black Panther 2 με σχεδόν 900 εκατομμύρια; Το Thor 3 με 750; Με το στανιό δηλαδή να βγάλουμε το συμπέρασμα που θέλουμε;
Να σημειωθεί ότι πραγματικό κριτήριο για την επιτυχία των thor4, dr strange 2, black panther 2 κτλ θα είναι οι επόμενες, καθώς αυτές τις τράβηξαν και οι καλύτερες προηγούμενες (ειδικά το BP2).Προφανώς εννοείς το Thor 4 (Love & Thunder). Νομίζω είχαμε ξανακάνει αυτή τη συζήτηση όταν κυκλοφόρησε: δεδομένης της επιτυχίας του Ragnarok και της τεράστιας δημοφιλίας του Thor/Hemsworth μετά την Infinity saga, ε δεν τα θεωρώ και τρελή επιτυχία τα 750 μύρια.
Το Dr. Strange 2 το δέχομαι, αν και έπεσε τρελό και στοχευμένο marketing (βλ. cameos), το οποίο προφανώς έπιασε τόπο.
Σου δίνω και το Black Panther 2, γιατί τα πήγε καλά και χωρίς Chadwick (άσχετα που η ταινία δεν μου άρεσε σχεδόν καθόλου).
Επίσης προσθέτω στις πρόσφατες επιτυχίες το Guardians Vol 3 που το παρέλειψες (845 μύρια και η μόνη πρόσφατη ταινία MCU όπου μπορώ να πω ότι όντως πέρασα καλά χωρίς μεγάλους αστερίσκους).
Στον αντίποδα, όμως, μην ξεχνάμε το Shang-Chi, τους Eternals, το Quantumania, το The Marvels, τη Black Widow και τη διαφαινόμενη αποτυχία του νέου Captain America (μιλάω καθαρά για box office γιατί τις μισές δεν τις έχω δει). Κάποιες τις έπληξε (και) ο Covid αλλά η γενική εικόνα φέρνει προβληματισμό, όσο να πεις. Βάλε σ'αυτά και την χλιαρή ανταπόκριση του κόσμου σε αρκετές σειρές (π.χ. She-Hulk, Echo, Ms. Marvel, Secret Invasion), και νομίζω γίνεται ξεκάθαρο ότι η Marvel πρέπει να δουλέψει αρκετά για να ξαναφέρει τον κόσμο με το μέρος της.
Βάλε σ'αυτά και την χλιαρή ανταπόκριση του κόσμου σε αρκετές σειρές (π.χ. She-Hulk, Echo, Ms. Marvel, Secret Invasion), και νομίζω γίνεται ξεκάθαρο ότι η Marvel πρέπει να δουλέψει αρκετά για να ξαναφέρει τον κόσμο με το μέρος της.
Ας δώσουμε μια ευκαιρία ακόμα στον @Admiral να το σώσει. Πάει κάθε μέρα στα village και παίρνει εισητηρια για όλες τις προβολές.
Εκεί έχει καταντήσει το MCU. Ακόμα και οι φανατικοί οπαδοί του, φαντασιόπληκτοι ότι θα αναγεννηθεί, δεν δίνουν ευρώ για αυτόΔεν πάω πλέον σε κινηματογράφους, θα το δω όταν βγει σε Disney Plus.
Εκεί έχει καταντήσει το MCU. Ακόμα και οι φανατικοί οπαδοί του, φαντασιόπληκτοι ότι θα αναγεννηθεί, δεν δίνουν ευρώ για αυτό![]()