Προτάσεις για ταινία

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΟΙ ΕΥΠΡΟΣΗΓΟΡΟΙ ΝΕΟΙ ΣΤΑ ΦΙΛΜΝΕΤΣ, ΓΚΟΥΝΕΛΙΟΝ.

Αχέμ. Substance και Last Showgirl σκληρότατες ταινιάρες για τα δικά μας τα κορίτσσσσα και πήγαν και δώκαν Όσκαρ στην πουθενού τη Μάντισον.

#ΤοΦυσάωΚαιΔενΚρυώνει

Δεν ξέρω αν είχε αναφερθεί πιο πριν αλλά γενικά τον τελευταίο καιρό επικρατεί ένας χαμός με την καινούρια ταινία της Disney. Η οποία είναι η live-action μεταφορά της animation Χιονάτης που είχε βγάλει το 1937 η Disney. Και θεωρείται ότι είναι η ταινία που τα ξεκίνησε όλα κι είναι εμβληματική.

Και κάπως έτσι ξεκίνησε μια χιονοστιβάδα. Καταρχήν διάλεξαν μια λατίνα ηθοποιό για τον ρόλο της Χιονάτης. Θα μου πείτε μα πως γίνεται αυτό αφού το όνομα της έβγαινε από την λευκή της επιδερμίδα. Easy, άλλαξαν το origin της. Πήρε το όνομα της γιατί επέζησε από μια χιονο-καταιγίδα ή γεννήθηκε κατά την διάρκεια (σόρρυ δεν το διασταύρωσα αυτό) κι έτσι την ονόμασαν Χιονάτη... Τα face-palms αμέτρητα.

Αργότερα η πρωταγωνίστρια ξεκίνησε κάτι δηλώσεις με τους fans να εξαγριώνονται, οι οποίες είχαν και πολιτικη χροιά. Ανάμεσα στις δηλώσεις αυτές επίσης είπε ότι η Χιονάτη δεν είναι καμία τυχαία, αδύναμη που περιμένει τον πρίγκηπα να την σώσει αλλά μια δυνατή γυναίκα που θα ηγηθεί...

Οι αντιδράσεις πάρα πολλές. Η Disney είπε στην πρωταγωνίστρια να σταματήσει να μιλάει. Και κάπως έτσι ανέβαλε την πρεμιέρα για πιο μετά και αργότερα την έκανε σε πολύ κλειστό κύκλο με συγκεκριμένους δημοσιογράφους.

Και βγήκε στις αίθουσες... Και θεωρείται από τα μεγαλύτερα flop. Τα σινεμά κυριολεκτικά άδεια με φωτογραφίες και βίντεο να κυκλοφορούν με την ερημιά που επικρατεί. Κι όσοι την είδαν να λένε ότι είναι πάρα πολύ κακή ως ταινία.

Κι η βαθμολογία να είναι αυτή την στιγμή στο 2.0 στο IMDB .

Α κι επίσης άλλαξαν λέει και το φινάλε κι όλοι οι νάνοι είναι CGI. Well done Disney κατάφερες να καταστρέψεις μια από τις εμβληματικότερες ταινίες σου.

FB_IMG_1742814731657.jpg.8cbe6a95a970f42f63d86eefcfe881ed.jpg

Last edited:
Τα παραπανω ειναι αδιαφορα μπροστά στο αγαπημενο μου:
Η πρωταγωνίστρια ειναι τιγκα υπερ παλαιστινης, και την villain την κανει η σιχαμενη.
10/10

Ξεχασες να αναφερεις επισης τον τυριον, που εκραξε με το ποσο ρατσιστικο ειναι να δειχνεις εν ετη 2025 νανους να ζουν σε σπηλιες κλπ

Ναι μπράβο. Έγιναν κι αυτά. Γενικά επικράτησε ένας χαμός μ' αυτή την συγκεκριμένη ταινία. Και re-shots νομίζω έκαναν σε κάποιες σκηνές μπας και αλλά δεν σωζόταν η κατάσταση. Φαντάζομαι ότι παίζει να είχαν και σκέψεις να την ακυρώσουν αλλά επειδή είχαν χώσει αρκετά λεφτά είπαν ας την βγάλουμε και ποτέ δεν ξέρεις. Αλλά τελικά...

Δεν ξέρω αν είχε αναφερθεί πιο πριν αλλά γενικά τον τελευταίο καιρό επικρατεί ένας χαμός με την καινούρια ταινία της Disney. Η οποία είναι η live-action μεταφορά της animation Χιονάτης που είχε βγάλει το 1937 η Disney. Και θεωρείται ότι είναι η ταινία που τα ξεκίνησε όλα κι είναι εμβληματική.

Και κάπως έτσι ξεκίνησε μια χιονοστιβάδα. Καταρχήν διάλεξαν μια λατίνα ηθοποιό για τον ρόλο της Χιονάτης. Θα μου πείτε μα πως γίνεται αυτό αφού το όνομα της έβγαινε από την λευκή της επιδερμίδα. Easy, άλλαξαν το origin της. Πήρε το όνομα της γιατί επέζησε από μια χιονο-καταιγίδα ή γεννήθηκε κατά την διάρκεια (σόρρυ δεν το διασταύρωσα αυτό) κι έτσι την ονόμασαν Χιονάτη... Τα face-palms αμέτρητα.

Αργότερα η πρωταγωνίστρια ξεκίνησε κάτι δηλώσεις με τους fans να εξαγριώνονται, οι οποίες είχαν και πολιτικη χρειά. Ανάμεσα στις δηλώσεις αυτές επίσης είπε ότι η Χιονάτη δεν είναι καμία τυχαία, αδύναμη που περιμένει τον πρίγκηπα να την σώσει αλλά μια δυνατή γυναίκα που θα ηγηθεί...

Οι αντιδράσεις πάρα πολλές. Η Disney είπε στην πρωταγωνίστρια να σταματήσει να μιλάει. Και κάπως έτσι ανέβαλε την πρεμιέρα για πιο μετά και αργότερα την έκανε σε πολύ κλειστό κύκλο με συγκεκριμένους δημοσιογράφους.

Και βγήκε στις αίθουσες... Και θεωρείται από τα μεγαλύτερα flop. Τα σινεμά κυριολεκτικά άδεια με φωτογραφίες και βίντεο να κυκλοφορούν με την ερημιά που επικρατεί. Κι όσοι την είδαν να λένε ότι είναι πάρα πολύ κακή ως ταινία.

Κι η βαθμολογία να είναι αυτή την στιγμή στο 2.0 στο IMDB .

Α κι επίσης άλλαξαν λέει και το φινάλε κι όλοι οι νάνοι είναι CGI. Well done Disney κατάφερες να καταστρέψεις μια από τις εμβληματικότερες ταινίες σου.

View attachment 8827
Την ψιλοπαρακολουθώ την ιστορία και νομίζω θα είναι η μεγαλύτερη π@π@ρι@ που έχει κάνει η Disney τα τελευταία χρόνια. Και αυτό λέει κάτι.

Το θέμα είναι ότι προσπαθούν να κάνουν τις γυναίκες να φανούν δυνατές και φεμινίστριες με τελείως λάθος τρόπο. Δεν είμαι ειδικός για να μιλήσω γι' αυτό το θέμα κι αναγνωρίζω ότι υπάρχει θέμα με τις αντιλήψεις δυστυχώς πολλών. Αλλά ο Τolkien ας πούμε το έκανε πολύ καλύτερα πριν 70 χρόνια παρά αυτό που προσπαθούν να κάνουν τώρα.

Αν και το συγκεκριμένο πρόβλημα της ταινίας δεν είναι μόνο το στοιχείο woke.

Last edited:
Τα παραπανω ειναι αδιαφορα μπροστά στο αγαπημενο μου:
Η πρωταγωνίστρια ειναι τιγκα υπερ παλαιστινης, και την villain την κανει η σιχαμενη.
10/10
Το παραπάνω είναι αδιάφορο (καλά όχι εντελώς, αλλά μικρής σημασίας tbh) μπροστά στο αγαπημένο μου:
Η πρωταγωνίστρια είναι πιο άσχημη από τη villain "κακιά μάγισα".
Άλλη μια κλασική περίπτωση - αυτή η η άβολη στιγμή που...
2/10 και δεν χάκαρε το account μου ο Eidolon (για λίγους και παλιούς)

Επίσης ο Ντινκλατζ έχει ένα δίκιο στις δηλώσεις του ότι θα μπορούσαν να βάλουν ηθοποιούς με νανισμό, αλλά εκεί που λέει για σπηλιές και ορυχεία είναι για γέλια. Dude χαλάρωσε λίγο, παραμύθι είναι όχι κάνα disabled union rally story.

Αν ήταν μάγκες ας έπαιρναν το δίδυμο του Substance για Χιονάτη και κακιά(?) μάγισσα. Αλλά οκ, σήμερα έμαθα ότι υπάρχει νέα Χιονάτη, πήγε ήδη στο φάκελο με τα πολύ σημαντικά νέα που δεν θα επιστρέψω σύντομα και πάμε για άλλα. Και ο Μόργκαν Φρήμαν για Χιονάτη μια χαρά θα ήταν τώρα που το σκέφτομαι. Εμένα θα μου άρεσε.

18024756.jpg

Είδα το οσκαρικό Anora, να πω οτι ενθουσιάστηκα; Καθόλου.
Αν εξαιρέσουμε το πρώτο μισάωρο που είναι οφθαλμόλουτρο και η Μάντισον τα δίνει όλα, η υπόλοιπη ταινία είναι μια μέτρια κομεντί. Διαβάζω δεξιά και αριστερά διθυραμβικές κριτικές για την ωμή και ρεαλιστική προσέγγιση της ζωής μια σεξεργάτριας και αναρωτιέμαι αν είδα άλλη ταινία, καθώς η πρωταγωνίστρια με εξαίρεση ελάχιστα πλάνα από το χαμόσπιτο όπου ζει, δείχνει να το διασκεδάζει στη δουλειά της κάνοντας χαβαλέ με τις συναδέλφους της, να διαπραγματεύεται άδειες με το αφεντικό και γενικά να έχει έναν εργασιακό βίο όπως κάθε άλλος μισθωτός (οκ και εμάς μας μαμάνε pun not intented). Επιφανειακή και απλοποιημένη θα την έλεγα περισσότερο, παρά ώμη και ρεαλιστική.
Η ερωτική σχέση που συνάπτει με τον αμοραλιστή Ρώσο πιτσιρικά (η ερμηνεία του οποίου είναι έξοχη) είναι εξ αρχής μια εμπορική συμφωνία παροχής σεξουαλικών υπηρεσιών έναντι αμοιβής. Η όποια ρομαντζάδα περί σύγχρονης Σταχτοπούτας πάει περίπατο μιας και ούτε ο Ρώσος δείχνει αγάπη προς αυτή και ούτε στοιχειωδώς προσπαθεί να σώσει τον γάμο του, αλλά ούτε και η πρωταγωνίστρια ενδιαφέρεται για εκείνον παρά μόνο για την εφήμερη χλιδάτη ζωή που για λίγο έζησε και πρόκειται να χάσει.
Καμιά συμπάθεια για τους χαρακτήρες, κανένα δέσιμο και φυσικά σε καμια περίπτωση δεν είναι η οσκαρική ταινία της χρονιάς. Καλύτερα να την έκαναν ένα κανονικό ρομάντζο με χάπι εντ, για αυτό το Pretty Woman μνημονεύεται ακόμα ενώ αυτή θα έχει ξεχαστεί μέχρι τα επόμενα βραβεία.

#dwstetooskarstiDemara

ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΟΙ ΕΥΠΡΟΣΗΓΟΡΟΙ ΝΕΟΙ ΣΤΑ ΦΙΛΜΝΕΤΣ, ΓΚΟΥΝΕΛΙΟΝ.

Αχέμ. Substance και Last Showgirl σκληρότατες ταινιάρες για τα δικά μας τα κορίτσσσσα και πήγαν και δώκαν Όσκαρ στην πουθενού τη Μάντισον.

#ΤοΦυσάωΚαιΔενΚρυώνει

Μεταξύ μας το Substance το ψιλοβαρέθηκα!! Τουλάχιστον μια ώρα θα έπρεπε να έχει φύγει στο μοντάζ!!

Άσε που μου φαίνεται, μια μίξη του "The Thing" και του "Ποτραίτου του Dorian Gray", με λίγο οφθαλμόλουτρο ενδιάμεσα!!!

Αν ήταν μάγκες ας έπαιρναν το δίδυμο του Substance για Χιονάτη και κακιά(?) μάγισσα. Αλλά οκ, σήμερα έμαθα ότι υπάρχει νέα Χιονάτη, πήγε ήδη στο φάκελο με τα πολύ σημαντικά νέα που δεν θα επιστρέψω σύντομα και πάμε για άλλα. Και ο Μόργκαν Φρήμαν για Χιονάτη μια χαρά θα ήταν τώρα που το σκέφτομαι. Εμένα θα μου άρεσε.

18024756.jpg

+1 για Μόργκαν Φρήμαν!

Aπό τους οραματιστές δημιουργούς που ευθύνονται για το Γουίνι δε Που:ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ..

Kαι σε περίπτωση που σας διέφυγε την πρώτη φορά που αναφέρθηκε..

Τέρμα larger than life προσωπικότητα, τότε που τα πράγματα ήταν αγνά και όμορφα.

1743608333703.png

"Τοπική" αναισθησία στο μεγάλο δάχτυλο, εξαγωγή επιτυχής.

Ανακοινώθηκε χθες αλλά apparently δεν είναι πρωταπριλιάτικο.

O Brad Pitt θα επιστρέψει στο ρόλο του ως κασκαντέρ από το Once Upon a Time in Hollywood.

Netflix βέβαια, οπότε ελάχιστο καλάθι.

Back