Προτάσεις για ταινία

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
To Ηιdden μάλλον δεν το είδα και το βάζω στα υπόψιν για να το διορθώσω άμεσα αυτό. Τώρα αν το είδα και το θυμηθώ στη πορεία, μάιν κλάιν. Κάπως έτσι την πάτησα με το πρώτο Quiet Place που νόμιζα ότι το είχα κλείσει στο δεκάλεπτο και είπα να του δώσω μία ακόμα ευκαιρία όταν βγήκε το 3 κι ερχόταν κι ένα γκέημ στον ατμό σχετικό. Τελικά του είχα δώσει την ευκαιρία ήδη μιας και κάτι μου θύμιζαν τα πάντα μέχρι και το φινάλε. Οκ το 2 δεν το είχα δει σίγουρα, οπότε ήταν φρέσκια προβολή παρέα με το 3.

ΤΟ FALL TO ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ, ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΣΥΝΕΒΗ ΠΡΙΝ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ

Και πάμε στις δύο ποιοτικότατες προτάσεις μου. Αγαπάμε Ρόμπι απλά και την Μοάνα την έχω στη καρδιά μου μιας και το πρώτο είναι η τελευταία ταινία που είχα δει παρέα με την ανεψιά μου πριν πάρει iphone και αρχίσει τις μπύρες. Μου είχε πρήξει τα συκώτια θυμάμαι να το δούμε, είναι πολύ ωραίο, πλοτουί το είχε δει ήδη αλλά έπρεπε να μαρτυρήσω κι εγώ όπως και να έχει. Τελικά ήταν συμπαθητικό, ΝΑΙ. Παράδειγμα, έκατσα και είδα παρέα με τον ανεψιό το Φαστ εντ Φιούριοζ 5-6-7 όταν βγήκε, δεν θυμάμαι ποιο ήταν τώρα και δεν τον έχω συγχωρέσει μέχρι και σήμερα.

Ρε τις προτάσεις ρε..

Πώς και δεν έχει αναφέρει κανείς το Ne Zha 2;

lezha2seal.jpg

Sleepaway Camp (1983)

poster2.jpg

Τις τελευταίες μέρες βλέπω διάφορες 80's horror/slasher ταινίες. Όπως καταλαβαίνετε δεν μιλάμε για οσκαρικές ταινίες, αλλά b-movies. Μια από αυτές που ξεχώρισε είναι το Sleepaway Camp. Εδώ θα βρείτε όλα τα βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν τέτοιες ταινίες του είδους. Κακές ερμηνείες, οτι να 'ναι διάλογοι/ατάκες, ευρυματικούς τρόπους για να σκοτώσεις κάποιον, αίμα κτλ. Δυστυχώς χωρίς Τ&Α (βυζγιά και κώλοι) που συνήθως είναι αναπόσταστο κομμάτι τέτοιων ταινιών.

Δεν ξέρω πως μου είχε ξεφύγει αυτή η ταινία. Είναι για τους λάτρεις των b-movies, των slasher, της σαπίλας και των 80's. Δεν θέλω να πω πολλά για την υπόθεση. Δειτε την χωρίς να κοιτάξετε τίποτα για την ταινία αυτή (reviews, imdb κτλ) και καθίστε να την δείτε μέχρι τέλους, ακόμα κι αν αρχικά δεν την βρείτε και πολύ καλή.

Όλοι οι νικητές των φετινών Όσκαρ.

Αρκετά αδιάφορη και inoffensive η φετινή διοργάνωση θα έλεγα. Πήρε το Anora 5 οσκαρ, το Dune τα 2 σχετικά με ήχο και εφέ, το Substance αυτό για κοστούμια και μαλλιά, και όλοι ευχαριστημένοι.

Είδα το The Gorge (2025) ⭐ 6.8 | Action, Adventure, Horror.

Μου είχε φανεί ενδιαφέρον το trailer πριν από κάποιους μήνες αλλά η ταινία ήταν πολύ generic.

Μου θύμισε λίγο τις "ταινίες" του netflix που γυρίζονται σε ένα Σαββατοκύριακο, συνήθως οι παραγωγές της Apple είναι πιό προσεγμένες.

Η ιστορία έχει ως εξης: δύο άτομα επιλέγονται να προσέχουν από δύο αντικρυστους πύργους να μην βγει τίποτα από ένα φαράγγι. Πλασάρεται ως adventure /horror αλλά έχει και μπόλικο romance μεταξύ των πρωταγωνιστών.

Όλοι οι νικητές των φετινών Όσκαρ.

Αρκετά αδιάφορη και inoffensive η φετινή διοργάνωση θα έλεγα. Πήρε το Anora 5 οσκαρ, το Dune τα 2 σχετικά με ήχο και εφέ, το Substance αυτό για κοστούμια και μαλλιά, και όλοι ευχαριστημένοι.

Κρίμας, περίμενα το Substance να πάρει περισσότερα και το Ντεμάκι το Α' αλλά τι να κάνουμε. Πρέπει να δω και αυτό το Ανορα τώρα, προς τι τόσος ντόρος.

Είδα το The Gorge (2025) ⭐ 6.8 | Action, Adventure, Horror.

Μου είχε φανεί ενδιαφέρον το trailer πριν από κάποιους μήνες αλλά η ταινία ήταν πολύ generic.

Μου θύμισε λίγο τις "ταινίες" του netflix που γυρίζονται σε ένα Σαββατοκύριακο, συνήθως οι παραγωγές της Apple είναι πιό προσεγμένες.

Η ιστορία έχει ως εξης: δύο άτομα επιλέγονται να προσέχουν από δύο αντικρυστους πύργους να μην βγει τίποτα από ένα φαράγγι. Πλασάρεται ως adventure /horror αλλά έχει και μπόλικο romance μεταξύ των πρωταγωνιστών.

Συμφωνώ σε όλα, όχι κάτι το ιδιαίτερο αλλά καλή περιπετειούλα που βλέπεται πολύ ευχάριστα και στο τέλος δε λες ότι έκαψες κι άλλο χρόνο από τη ζωή σου.

Καταληστεύθηκε το Μπαμελάκι με το υπέροχο Last Showgirl και η Ντεμάρα με το επικό Substance. Και γιατί; Για να πάρει το μυγόχεσμα η Μάντισον, Όσκαρ, που σιγά μην κάνει καριέρα. Καμία έκπληξη προφανώς, καθώς τα Όσκαρ δίνονται βάσει ξεκάθαρ πολιτικής και δημοσίων σχέσεων, αν τα περιμένεις ως βαρόμετρο αντικειμενικής ποιότητας, σώθηκες.

Το thread δημιουργήθηκε για βίντεο όπως αυτό:

Πριν παίξω το Robocop, ξεκίνησα την επανάληψη των ταινιών. Είδα χθες την πρώτη και ήταν σκέτη απόλαυση. Θυμόμουν οτι ο Κλάρενς ήταν και μαμω τους μπαντ ας χαρακτήρες και όντως δεν χόρταινες να τον βλέπεις. Πάω με την πρώτη ευκαιρία να δω και την επόμενη.

The Substance:
Τι είδα ρε μλκ 😱.

Αν ήξερα ότι θα δω κάτι σαν το The Thing, καλύτερα να έβαζα να δω το The Thing.

The Substance:
Τι είδα ρε μλκ 😱.

Αν ήξερα ότι θα δω κάτι σαν το The Thing, καλύτερα να έβαζα να δω το The Thing.

Τουλάχιστον ευχαριστήθηκες ζουμερά πλάνα της Μαργαρίτας.

H επιστροφή του βασιλιά..

Αγνός ζομποτρόμος, η απόδειξη ότι δεν χρειάζεσαι ούτε μπάτζετ, ούτε ηθοποιούς, τίποτα λέμε, για να κάνεις μια καλή ταινία.

Τουλάχιστον ευχαριστήθηκες ζουμερά πλάνα της Μαργαρίτας.

Η Μαργαρίτα είναι η μισή ταινία. Η άλλη μισή είναι η Ντεμάρα. Και οι 2 μαζί κάνουν μια ταινία μόνες τους.
Oh wait...

Ο θείος του Νίτρου κάποια στιγμή, μου έστειλε το "Great Waldo Pepper", του George Roy Hill. Για τους λάτρες της αεροπορίας και αφορά την περίοδο που η πολιτική αεροπορία, αφήνει την "ηρωϊκή" της εποχή, και αρχίζει να μετασχηματίζεται, σε αυτό που γνωρίζουμε τώρα.

εγώ δεν είμαι ο θείος υποτίθεται; :p

εγώ δεν είμαι ο θείος υποτίθεται; :p

stare-sam.gif

Παραδόξως θα είχα όρεξη να το παρακολουθήσω. Το αρχικό θυμάμαι με αρκετή νοσταλγία να το βλέπω όταν το πρωτοέβαλε στο ΦΙΛΜΝΕΤ στα λεητ 90ς.

Back