Official thread περί adventure games

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Αφού κατάφερε ο Agustín Cordes να βγάλει το Asylum δέκα χρόνια μετά, ίσως υπάρχει ελπίδα να φιλοτιμηθεί ο Jonathan Boakes να βγάλει επιτέλους αυτό το ρημάδι το The Last Crown. Από το 2008 περιμένουμε!

Το επόμενο project των σαλτιμπάγκων που μας έδωσαν τα δύο The Darkside Detective.
Πολύ μικρότερα pixels, έντονη whodunnit ατμόσφαιρα, ούτε μισό λογοπαίγνιο - είμαστε σίγουροι ότι πρόκειται για τους ίδιους devs;
Τέλος πάντων, πάρτε μάτι:

To εικαστικό του είναι πανέμορφο. Χώσου για review code Ζώρζ να δούμε κι εμείς οι άθλιοι χωρικοί αν αξίζει η επένδυση ή αν είναι περίπτωση 3 Minutes To Midnight.

Είμαι busy με Old Skies τώρα, ίδωμεν.

Επίσης, δεν έχει ακόμα achievements (ω, θεοί, απαράδεκτον, -10 στην τελική βαθμολογία).

Είμαι busy με Old Skies τώρα, ίδωμεν.
Κυκλοφόρησε; Όχι απ' ο,τι βλέπω. 23/4 κυκλοφορεί.

Καλύτερα γιατί βγήκαν πολλά και δεν ξέρω που θα βρω χρόνο.

@Robin Hood Τα περισσότερα ίντι κέημς είναι συνήθως έτοιμα κανά μήνα πριν την κυκλοφορία και οι μερακλήδες devs που ξέρουν ότι έχουν κάνει σωστή δουλειά, σου στέλνουν review code δυο και τρεις βδομάδες πριν την επίσημη κυκλοφορία. Ειδικά η Wadjet Eye και η Grundislav είναι υποδειγματικές σ'αυτό. Οπότε με το που σκάει το release έχουν έτοιμα 3-4 αποθεωτικά ρηβιούζ από ειδήμονες του χώρου.

Εκεί που παίζει σκληρό χέσιμο, είναι από ΑΑΑ εκδότες που ξέρουν ότι έχουν τις πατατούλες να καίγονται και το τρενάρουν όσο περισσότερο γίνεται, να μαζευτούν τίποτε pre-orders από αδαείς φανμπόηδες, να βγουν τα σπασμένα.

Κυκλοφόρησε; Όχι απ' ο,τι βλέπω. 23/4 κυκλοφορεί.

Καλύτερα γιατί βγήκαν πολλά και δεν ξέρω που θα βρω χρόνο.

Μαζεύτηκαν ΠΟΛΛΑ σε σύντομο χρονικό διάστημα, η αλήθεια είναι. Από εκεί που μέχρι πέρυσι τα έψαχνες με το τουφέκι.

Το Brassheart το είχα χρόνια στη wishlist, το demo που είχα παίξει πριν πολύ καιρό ήταν ωραίο, αλλά μετά από Rosewater, Elroy και Old Skies, αυτή τη στιγμή νοιώθω παραπάνω από πλήρης από adventures.

Το Brassheart
Δεν το γνώριζα! Πάω να το τσεκάρω.

Όντως μαζεύτηκαν αρκετά. Αυτό είναι ευχάριστο!

Αλλά μέχρι στιγμής η παιδική μου ψυχούλα ζει μέσα στην ευτυχία με το Broken Sword Reforged.

The Dark Rites of Arkham

Ρετροπιξελούμπα, με την αναμενόμενη θεματολογία που μπορεί να πηγάζει από τον τίτλο του.

Back