Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ναι ειναι SHE RA ΡΑ! Προτεινω να την δειτε και εσεις ! Πολυ καλη SHERA!!! Στην δευτερη του 2018 που την ξεκινησα χτες εινμαι στο 4 επεισοδιο αλλα πιστευω πως απο οτι εχω δει μεχρι τωρα πως ειναι και αυτη καλη.

The Residence. Από τα πιο φρέσκα whodunnit εκεί έξω, βρετανοστρεφούς χιούμορ αμερικάνικη σειρά για ένα θάνατο στο Λευκό Οίκο. Δροσερή, σπιρτόζικη, πτηνοβλεπτική.

Μεγάλη έκπληξη από το Netflix.

Είδα το "SS-GB", σειρά εναλλακτικής ιστορίας, όπου η Βρετανία έχει χάσει την Μάχη της Αγγλίας, και έχει κατακτηθεί από την Ναζιστική Γερμανία!!

Μεταφορά βιβλίου του 1978, από τον δημιουργό του "Φάκελου Ιπκρεςς"

Επειδή το νήμα εκτροχιάζεται στα εξώτατα όρια του νερντοκυθισμού, παραθέτω τρεις ουσιώδεις σειρές για ενηλίκους που παρακολουθώ τελευταία:

Boy Swallows Universe: η πραγματική ιστορία ενός Αυστραλού πιτσιρικά, που μεγάλωσε σε πολύ ζόρικα 80'ς. Ιδιαίτερα τρυφερή ματιά σε απάνθρωπες συνθήκες, εξαιρετικό καστ και συμπαθέστατο πέρασμα από το Ράγκναρ της καρδιάς μας, Τράβις Φιμέλ.

The Righteous Gemstones: 4η σαιζόν για το σκληρό κωμικό αριστούργημα του McBride. Καρέ και χάχανο είναι. Ανηλεής σάτιρα της πυρηνικού επιπέδου βλακείας των Αμερικάνων.

Sugar : Πολύ ευχάριστη έκπληξη από την Apple. Farrell και το υπερμιλφομαναράκι μου η Έημι Ράιαν σε βιρτουόζικο φόρο τιμής στα κλασσικά νουάρ, με μια πολύ ιντριγκαδόρικη ανατροπή (ελληνιστί, τουίστ) που όλο φαντάζεσαι και δε μαντεύεις πριν σχεδόν το τέλος.

White Lotus: Η τρίτη σαιζόν του είναι με διαφορά από τις καλύτερες μαύρες κωμωδίες των τελευταίων πέντε ετών. Μεταξύ αυτού και των αχαλίνωτων μαλαπερδοσκηνών στο Gemstones, ο Goggins αναδεικνύεται χαλαρά τηλεοπτικός MVP του 25.

Μολις τελείωσα το Severence. Από τις καλύτερες σειρές που έχω δει ever και άλλη μια απίστευτη σειρά από την apple tv

Ξεκινησα και βλεπω το Devil May Cry και εχω δει 6 επεισοδια! Ειναι ακριβως οπως τα παιχνιδια με πολυ δραση σφαγη και αιμα! Πολυ καλο!!!

Τελείωσα την δεύτερη σαιζόν του Severance με λίγη καθυστέρηση αφού το ξαναξεκίνησα από την αρχή. Θα έλεγα ότι η δεύτερη σαιζόν δεν είναι τόσο συμπαγής όσο η πρώτη και βγαίνουν σιγά σιγά πράγματα προς τα έξω που δεν κολλάνε αρμονικά μεταξύ τους.

Στην φάση που είναι τώρα, μου βγάζει πολύ έντονα Lost vibes. Το δραματικό κομμάτι είναι σε πολύ υψηλό βαθμό αλλά το μυστήριο ή παραμένει αναπάντητο ή όποτε κάτι εξηγήται, είναι λίγο meh όπως πχ με τις κατσίκες.

Συνεχίζω και το Wheel Of Time αλλά αν εξαιρέσουμε το καταπληκτικό 4ο επεισόδιο, απλά το βλέπω και εκνευρίζομαι.

Ταυτίζομαι με τα σχόλιά σου για το Severance S2, ειδικά τη δεύτερη παράγραφο. Προσωπικά δεν με ικανοποίησαν ούτε οι άλλες δύο "μεγάλες" αποκαλύψεις του τελευταίου επεισοδίου, ο σκοτεινός διάδρομος και τα νούμερα, Δεν ξέρω τι ακριβώς περίμενα, αλλά σίγουρα κάτι πιο πρωτότυπο ή έστω σοκαριστικό.

Η δεύτερη σεζόν θεωρώ πως άλλαξε το focus από το "νοικιάζουμε το κορμί μας στις εταιρείες για ένα 8ωρο" στη διχοτόμηση του ατόμου και το πώς διαχειρίζεται ο καθένας την ύπαρξη ενός δεύτερου εαυτού με δικές του επιδιώξεις, φιλίες, έρωτες, όνειρα. Το οποίο ναι μεν παρουσιάζει ενδιαφέρον, αλλά θεωρώ ότι σπρώχνει το δράμα περισσότερο προς τη σαπουνόπερα και λιγότερο προς το μυστήριο. Γενικά αρκετά μεταβατική και διστακτική σεζόν, με τους δημιουργούς να χρονοτριβούν ενόσω ψάχνουν μάλλον την κατεύθυνση που θέλουν να δώσουν.

Last edited:
Ναι, οι προσδοκίες μου εν τέλει δεν αποζημιώθηκαν τόσο με το φινάλε. Βρήκα το αντίστοιχο της πρώτης σαιζόν πολύ πιο θριλεράδικο από πλευράς κλιμάκωσης και πιθανών εξελίξεων. Εδώ απλώς έχουν αφήσει ανοιχτά παραθυράκια (π.χ. το segregation που υποβάλλονται οι μαύροι υπάλληλοι) για να πιαστούν αναλόγως τις ανανεώσεις σαιζόν.

Εξακολουθεί να είναι καλή TV, αλλά όχι στα ίδια ύψη με την πρώτη σαιζόν.

Ήταν σαν να γράφτηκε από άλλη ομάδα. Η πρώτη σαιζόν ήταν άψογη. Ο Dan Ericson το δούλευε 5 χρόνια και ακόμα και έτσι όταν τελείωσαν τα γυρίσματα υπήρξαν πράγματα που δεν τους άρεσαν και τους ξαναέφεραν όλους πίσω και κάνανε πρόσθετα γυρίσματα και νέο μοντάζ.

Λόγω αυτής της τελειομανίας που είχαν με τον Stiller, με κάνει να αισθάνομαι τώρα τόσο παράξενα. Τόσα πράγματα που τα άφησαν μετέωρα. Το Reintegrasion του Mark, ο χαμένος Ricken, η Huang, η Reghabi. Κρίμα. Επιμένω ότι σαν δράμα είναι πολύ δυνατό. Η σκηνή στο τέλος με Mark S. ανάμεσα σε Helly R. & Jemma ήταν γροθιά στο στομάχι.

Τελειωσα το devil may cry. Ειναι απο τις καλυτερες σειρες βασισμενη σε παιχνιδια. Το αιμα τρεχει ποταμι ! Στην σειρα εχει και καλους δαιμονες ενω στα παιχνιδια ειναι ολοι κακκοι ΚΑΙβασιζεται στα devil may cry 1 2 και 3 .

Από τους παραγωγούς του Prey που ήταν τιμιότατο. Στο ραντάρ, μιας και έχει τουλάχιστον σρεδέρια επίπεδα ξύλου και αίματος.

ελπίζω να είναι καλύτερο από το τελευταίο 2+3 (όχι αρνούμαι να το δω ως 2 seasons... το πρώτο είχε 18 επεισόδια μόνο του).
Τα 2-3 κάτι δεν μου κλίκαρε, μόνο το Jibaro που ήταν ψυχεδέλεια.

Τελείωσα την δεύτερη σαιζόν του Severance με λίγη καθυστέρηση αφού το ξαναξεκίνησα από την αρχή. Θα έλεγα ότι η δεύτερη σαιζόν δεν είναι τόσο συμπαγής όσο η πρώτη και βγαίνουν σιγά σιγά πράγματα προς τα έξω που δεν κολλάνε αρμονικά μεταξύ τους.

Στην φάση που είναι τώρα, μου βγάζει πολύ έντονα Lost vibes. Το δραματικό κομμάτι είναι σε πολύ υψηλό βαθμό αλλά το μυστήριο ή παραμένει αναπάντητο ή όποτε κάτι εξηγήται, είναι λίγο meh όπως πχ με τις κατσίκες.

Συνεχίζω και το Wheel Of Time αλλά αν εξαιρέσουμε το καταπληκτικό 4ο επεισόδιο, απλά το βλέπω και εκνευρίζομαι.
καλά μη ξεχνάμε ότι έχουμε να κάνουμε με μια πολυεθνική εταιρεία με χαρακτηριστικά θρησκευτικής σέκτας με όλα τα μεταφυσικά, τελετουργίες που συνοδεύουν πάντα μια θρησκεία.
Δηλαδή η θυσία του αμνού είναι και αυτό στην τελετουργία στο να περάσουν την τελευταία θρησκευτική πύλη.

Back