Fallout: New Vegas discussion

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Παίζω το πρώτο run στο παιχνίδι. Εχω φτάσει μέσα στο Βέγκας, μπήκα στη σουίτα του Μπέννυ, βρήκα τον Yes Man και μου ζητάει να αποφασίσω τί θα απογίνουν οι διάφορες μειονότητες στην περιοχή. Υποψιαζόμενος πως αν συνεχίσω το quest line του θα τελειωσει κ το game, ξεκίνησα να γυροβολάω εδώ κι εκεί κάνοντας faction quests. Εάν προχωρήσω το quest του, θα δω τίτλους τέλους ή έχει συνέχεια.
Λίγο προσοχή στα spoilers....

Αυτό που με εντυπωσιάζει είναι πως όλες οι factions έχουν κάτι να πουν και να επιδράσουν στον κόσμο.

Έχεις δρόμο ακόμα στο παιχνίδι αν αποφασίσεις για αυτά που σε ρωτάει ο Yes Man. Θα το ψιλοκαταλάβεις από αυτά που γίνονται το πότε φτάνεις στο "point of no return". Αλλά μην τα περάσεις ελαφρά τη καρδία αυτά που σε ρωτάει, εξερεύνησε τον κόσμο και αλληλεπίδρασε με όλες αυτές τις ομάδες, προσφέρουν quests κτλ.

Έχεις δρόμο ακόμα στο παιχνίδι αν αποφασίσεις για αυτά που σε ρωτάει ο Yes Man. Θα το ψιλοκαταλάβεις από αυτά που γίνονται το πότε φτάνεις στο "point of no return". Αλλά μην τα περάσεις ελαφρά τη καρδία αυτά που σε ρωτάει, εξερεύνησε τον κόσμο και αλληλεπίδρασε με όλες αυτές τις ομάδες, προσφέρουν quests κτλ.
Ναι, ακριβώς επειδή μου ζητάει να του δώσω ένα τσιπάκι ώστε να πάρει την εξουσία του Vegas την ψιλιάστηκα πως μάλλον πάει για ending. Ετσι, 15 ώρες μετά από εκείνο το σημείο, γνωρίζω τα διάφορα factions και κάνω τις αποστολές τους.
Αυτή τη στιγμή είμαι διπλός πράκτορας μεταξύ NCR κ Legion αλλά προφανώς η δεύτερη είναι που θα ξεπαστρευτεί. Ο Boone μου ζήτησε σε κάποια φάση να μπούμε μαζί να κάνουμε όλα πτν μέσα.

Εμεινα έκπληκτος όταν, σε κάποια φάση μπήκα σε βάση της NCR όπου κρατούνταν όμηρος ένας Λεγεωνάριος κ με βάλανε να μιλήσω μαζί του, άνοιξε διάλογος όπου μπορούσες να του πεις πως είσαι με τη Λεγεώνα κ να στήσεις σχέδιο απόδρασης.

Πάντως το Speech είναι πολύ imba skill στο παιχνίδι.

Last edited:
Το όλο power play μεταξύ λεγεώνας και NCR είναι φοβερό, έχεις πολιορκημένα camps της NCR δίπλα στο ποτάμι τα οποία μπορείς να βοηθήσεις είτε να αφανίσεις τελείως, έχεις κατασκόπους της λεγεώνας μες στον στρατό της NCR που μπορείς πάλι να βοηθήσεις ή να εξαφανίσεις, έχεις τις οικογένειες του Βέγκας που η καθεμία έχει τα δικά της κονέ με έναν από τους δύο... Τι παιχνιδάρα γαμώτο.

Φαντάζομαι το ενδεχόμενο να έβγαινε ποτέ αυτό το γκεημ σε μηχανή σαν του Witcher 3 πχ ξερω'γω αντί για τη σαπίλα της Bethesda. Κυριολεκτικά δεν θα χρειαζόταν να παίξει κανένας άλλο γκεημ ποτέ.

Ε γάμω το 2 δεν το έχω τερματίσει ποτέ, πάντα κάτι συνέβαινε και το άφηνα στην μέση (την καταραμένη αρχή την μισώ) και το Βέγκας ήταν unplayable (κάθε 2 λεπτά κρας του ντεσκτοπ) θα το δοκιμάσω βέβαια και στο ντεκ γιατί κάπου διάβασα ότι το τρέχει νερό και επίσης ένας άλλος τρόπος είναι μέσω στριμινγκ (από το Λουνα του αμαζον)

Ε γάμω το 2 δεν το έχω τερματίσει ποτέ, πάντα κάτι συνέβαινε και το άφηνα στην μέση (την καταραμένη αρχή την μισώ) και το Βέγκας ήταν unplayable (κάθε 2 λεπτά κρας του ντεσκτοπ) θα το δοκιμάσω βέβαια και στο ντεκ γιατί κάπου διάβασα ότι το τρέχει νερό και επίσης ένας άλλος τρόπος είναι μέσω στριμινγκ (από το Λουνα του αμαζον)

Ναι κι εγώ έχω ακούσει ότι το New Vegas τρέχει πολύ καλά στο Steam Deck.

κάπου ακολουθούσα ένα thread που έλυνε το θέμα, θα το βρω και θα επανέλθω, στο steam ήταν

@Myrmidonas δοκίμασε αυτό
εμένα μου δούλεψε αλλά όλοι ήταν καράφλες και έπρεπε να βάλω και αυτό:

Το μόνο θέμα είναι ότι μετά από τα παραπάνω δεν δουλεύει το reshade

Back