By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Βάλε MintΜολις τωρα μου ξαναεβγαλε το μηνυμα τα windows 11. Να περιμενω και αλλο?
ΉΒάλε Mint
σημαντικη λεπτομερεια.Με το rufus ή χωρίς;
ας έρθουν και από το γραφείο αν θέλουν να τα ακούσουν από κοντάΔιαβασα κυκλοφορει μια φημη αυτες τις μερες οτι η microsoft θα αρχισει να στελνει email σε οσους δεν εχουν βαλει τα widnows 11 ενω δεν αποκλειεται να μας παρουν και τηλεφωνο. Η φημη απο οτι λενε ξεκινησε απο το Tech Radar τωρα το αν ειναι αληθεια η οχι θα δειξει.
ΦΤΟΥ. Βιάστηκα να τα βάλω. Έπρεπε να τους το παίξω πιο δύσκολοςΕίναι αλήθεια. Με πήραν τηλέφωνο και με ρώτησαν πόσα να μου δώσουν για να περάσω τα 11.
σε πηραν τηλεφωνο εσενα?Εγώ ξεκίνησα να τα εγκαθιστώ σήμερα το πρωί στο λάπτοπ της δουλειάς, ο θεός βοηθός.
εννοείς ποιοι κάνουν καθαρή εγκατάσταση και ποιοι αναβάθμιση;Παιδιά παρακαλώ ενημερώστε ποιοι τα εγκαθιστάτε με Rufus και ποιοι χωρίς, δημιουργείται μια σύγχυση.
Και πειτε μας οσοι τα εγκαθισταται με το rufus εαν ειναι εγκατεστημενα ολα οσα εχει μεσα ο ssd η αν σβηστηκε κατι(δηλαδη προγραμαμτα παχινδια ταινιες σειρες φωτογραφιες κειμενα). Λειτουργουν ολα κανονικα η χρειαστηκε να ξανακατεβασετε καποιο παιχνδι η προγραμμα?Παιδιά παρακαλώ ενημερώστε ποιοι τα εγκαθιστάτε με Rufus και ποιοι χωρίς, δημιουργείται μια σύγχυση.
Παιδιά παρακαλώ ενημερώστε ποιοι τα εγκαθιστάτε με Rufus και ποιοι χωρίς, δημιουργείται μια σύγχυση.
μέγα λάθος, καθαρό πέρασμα μόνο,.Εγώ το έκανα upgrade από το Windows update.
μέγα λάθος, καθαρό πέρασμα μόνο,.