Να κάτι τέτοια εγκράφωντω και τώρα μας εμπαίζει ο κόζμος στα ΕφΜπι που δεν εξηγούμε τι είναι το point-and-click adventure.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Τελικά Myst και Riven είχαν φοβίσει πολύ κόσμο. Κι εγώ το είδα επιφυλακτικά στην αρχή, αλλά τελικά έβγαινε έυκολα σε 3 ώρες, όπως και το Dracula: Resurrection που είχε κυκλοφορήσει την ίδια εποχή, από την ίδια εταιρεία και είχε τον ίδιο ακριβώς χειρισμό.Όταν πρωτοβγήκε, το είχα πάρει από φόβο λόγω απεικόνισης πρώτου προσώπου. Πίστευα πως θα 'ταν γεμάτο ακαταλαβίστικους γρίφους, ατελείωτες περιπλανήσεις σε άχαρες ζούγκλες και όλο το κατά φαντασίαν φρικτόν Μύστ-ικο συναπάντημα.
Άσε κι εγώ είχα στείλει ένα mail που έβγαζα τα σώψυχα μου για την λατρεία μου στον Τex Murphy, και κάποια προσωπικά στοιχεία, και τον άλλο μήνα το είχε αυτούσιο πρώτη μούρη στη στήλη του. Χάρηκα από τη μία, αλλά από την άλλη ήθελα να ανοίξει η γη και να με καταπιεί από την ντροπή!Αλληλογραφούσα και απευθείας σχετικά συχνά με τον ΑΠΤ για ένα διάστημα η αλήθεια είναι, είτε σχετικά με Oblivion είτε για Fallout. Μερικές φορές κιόλας έβγαζε την αλληλογραφία μας φόρα-παρτίδα στην προσωπική του στήλη επειδή μάλλον ήταν slow news month και δεν είχε άλλο εύκαιρο θέμα. Χωρίς να με ρωτήσει αν συναινώ προφανώς. "ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ Η ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ FALLOUT CARD GAME...".
και κάποια προσωπικά στοιχεία πρώτη μούρη στη στήλη του