Μεγαλες Αληθειες

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
... Βe formless, shapeless, like water. now you put water into a cup, it becomes the cup. you put water into a bottle, it becomes the bottle... Now water can flow or it can crash.
Be water, my friend.."
Ας το βάλω κι εδώ που του ανήκει δικαιωματικά και μιλώντας από προσωπική πείρα με έχει βοηθήσει στη ζωή μου.
Λύσεις υπάρχουν σε κάθε δυσκολία, αν είστε διατεθειμένοι να προσαρμοστείτε και να παρακάμψετε εμπόδια, όπως το νερό.
Σε ένα κόσμο γεμάτο πέτρες, να είστε νερό. ✌️

Ακούγεται σαν κατι που θα ελεγε ο μαρινακης στην γκρης 2.0, εγκρινεται φουλ

ναι βρε αδαν, παιδι μου, οκ, αλλά αν θες εξηγα το τρενο της σκεψης που οδηγησε εδω, σημερα, κατι που ειχα ποσταρει στο οφτοπικ (λαθος, στις ταινιες επρεπε να το βαλω, ασχετο...) πριν 2,5 ετη...

εννοω τι φαση? το θυμοσαντε απο τοτε? περιμενες καταλληλη στιγμη? καθεσαι και διαβαζεις παμπαλαια θρεντς απ την αρχη μεχρι το τελος?
οτι και ναναι απ τα αμπόβ ειναι λιγο σπουκυ, καταλαβαινεις... :p:LOL::cool:

Παθορίνο αν πάταγες στο quote πάνω θα είχε πλήρες κοντεξτ τί και ποιός. Μαρινάκης; Λολ ούτε καν.

Μπράδερ, όντως το θυμόμουν από τότε (εντάξει έχω καλή μνήμη μου λένε οι τριγύρω, ποιος είμαι για να διαφωνήσω). Και ναι works wonders σε επίπεδα ψυχικής ηρεμίας.
Στις ταινίες ήταν όντως, το search λειτουργεί καλύτερα από ό,τι περίμενα :p

οντως, στις ταινιες ηταν. ειπα και γω... τα προσεχω αυτα.

Άσχετο, αλλά έχω ερώτηση.
Με αφορμή το παραπάνω κυρίως. Ξέρεις τι είναι το κοκρινγκ?

@nitro912gr @Tony Corvus

Μιας και δε το πιάσατε, πιστεύω...

Σύντομη εκδοχή: βάλτε το toxic masculinity ανάμεσα σε εισαγωγικά.
Elaborate εκδοχή:
Καλώς ή κακώς ο ρόλος του άνδρα είναι να προστατεύει, να (καθ)οδηγεί, να μπαίνει μπροστά στα δύσκολα όταν η κατάσταση το απαιτεί. Ενέργειες/πρωτοβουλίες λοιπόν όπως η παραπάνω (ή το να ανοίξεις από ευγένεια την πόρτα- δεν έγινε τυχαία meme η ατάκα, chivalry is dead because women killed it), παρεξηγούνται σε τέτοιο βαθμό ώστε να αντιμετωπίζονται-στη σημερινή εποχή πάντα-ως τοξική αρρενωπότητα. Από μερίδα κόσμου φυσικά, όχι από τους πάντες.
Γιατί θεωρούν ότι η γυναίκα θα έπρεπε να είναι αυτόνομη, να μη ζητάει βοήθεια, να κάνει τα πάντα μόνη της κλπκλπ.
Η τάχα ενδυνάμωση του (έχω χάσει το λογαριασμό σε ποιο κύμα είμαστε τώρα, με το black metal ήταν πιο εύκολο να παρακολουθήσεις την εξέλιξη) nth wave of feminism. Πάντως τη δήλωση για ίσα δικαιώματα, πρέπει να την άφησαν πίσω στο πρώτο, ή κάπου εκεί αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα...

Όταν λοιπόν το σκατό χτυπήσει τον ανεμιστήρα (sic), θα στραφούν, θέλοντας και μη, προς εκείνους, που μπορούν να αναλάβουν τον παραπάνω ρόλο χωρίς ναι μεν αλλά.
Έτσι το αντιλαμβάνομαι, κι από όσο είδα και στα σχόλια του fb post από όπου το δανείστηκα, δεν ήμουν ο μόνος.

@nitro912gr @Tony Corvus

Μιας και δε το πιάσατε, πιστεύω...

Σύντομη εκδοχή: βάλτε το toxic masculinity ανάμεσα σε εισαγωγικά.
Elaborate εκδοχή:
Καλώς ή κακώς ο ρόλος του άνδρα είναι να προστατεύει, να (καθ)οδηγεί, να μπαίνει μπροστά στα δύσκολα όταν η κατάσταση το απαιτεί. Ενέργειες/πρωτοβουλίες λοιπόν όπως η παραπάνω (ή το να ανοίξεις από ευγένεια την πόρτα- δεν έγινε τυχαία meme η ατάκα, chivalry is dead because women killed it), παρεξηγούνται σε τέτοιο βαθμό ώστε να αντιμετωπίζονται-στη σημερινή εποχή πάντα-ως τοξική αρρενωπότητα. Από μερίδα κόσμου φυσικά, όχι από τους πάντες.
Γιατί θεωρούν ότι η γυναίκα θα έπρεπε να είναι αυτόνομη, να μη ζητάει βοήθεια, να κάνει τα πάντα μόνη της κλπκλπ.
Η τάχα ενδυνάμωση του (έχω χάσει το λογαριασμό σε ποιο κύμα είμαστε τώρα, με το black metal ήταν πιο εύκολο να παρακολουθήσεις την εξέλιξη) nth wave of feminism. Πάντως τη δήλωση για ίσα δικαιώματα, πρέπει να την άφησαν πίσω στο πρώτο, ή κάπου εκεί αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα...

Όταν λοιπόν το σκατό χτυπήσει τον ανεμιστήρα (sic), θα στραφούν, θέλοντας και μη, προς εκείνους, που μπορούν να αναλάβουν τον παραπάνω ρόλο χωρίς ναι μεν αλλά.
Έτσι το αντιλαμβάνομαι, κι από όσο είδα και στα σχόλια του fb post από όπου το δανείστηκα, δεν ήμουν ο μόνος.
δεν κατάλαβα, δηλαδή όσοι στηρίζουμε τα δικαιώματα των γυναικών είμαστε φλώροι και δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε όταν το σκατό βαρέσει τα ανεμιστηράκια του PC μας;

Άλλο πράγμα να είσαι ικανός και να σέβεσαι την μάνα, την κόρη, την αδερφή, την σύζυγο και άλλο πράγμα να είσαι ικανό σοβινιστικό γουρούνι.

Νιτρομαν μου εξακολουθείς να μην καταλαβαίνεις τι λέω. Και χαίρομαι που το έθεσες ως ερώτηση.

Σαφώς και μπορείς να πιστεύεις στην ισότητα των 2 φύλων και να προτάξεις τα στήθη σου. Η διαφορά έγκειται στο τι πρέσβευε κάποτε ο
φεμινισμός (ίσες ευκαιρίες στην εκπαίδευση, στην εργασία, πρόσβαση στο σύστημα υγείας, δικαίωμα ψήφου κλπκλπ) και το τι είναι σήμερα.
Σήμερα σε μεγάλο ποσοστό (πέρα από λίγους νοσταλγικούς που έχουν απομείνει δηλαδή), είναι μισανδρία (θεωρούν τους άνδρες de facto εχθρούς, ότι πρέπει να στειρωθεί ένα μεγάλο ποσοστό γιατί... γεννιούνται κακοί, υποβάθμιση του ρόλου τους, το ότι κάνουν μόνο για δουλειές που απατείται μόχθος κλπ), το να ζητάνε περισσότερα προνόμια αλλά καμία ευθύνη με την οποία αυτά έρχονται κα. Μην ξεχνάς επίσης ότι έχει χρησιμοποιηθεί κατά καιρούς για δόλιους σκοπούς όπου κάτι Sarkeesian και Wu (χμμ τι να κάνει άραγε αυτό το κορίτσι... let me see) τα τσέπωσαν από κορόιδα, χωρίς να προσφέρουν ουσιαστικό έργο. Όποιος δεν έχει πάρει χαμπάρι τι γίνεται εκεί έξω, μάλλον ζει σε λαγούμι.

Οπότε για να απαντήσω σε αυτό που ρώτησες, αρσενικό με ρόλο άντρα και ταυτόχρονα φεμινιστής όπως ορίστικε το κίνημα πριν τον εκφυλισμό (no pun intended) σε αυτό το σύγχρονο τσίρκο, αρκετά μικρό ποσοστό πλέον. Αυτός λοιπόν ο/η φεμινιστής/φεμινίστρια που αναφέρεται η εικόνα, σου λέω εγώ από προσωπική εμπειρία, ότι δε θα μπει μπροστά να υπερασπιστεί τους αδύναμους, όποιοι κι αν είναι αυτοί. Cancel, κλάψα και μέχρι εκεί.

Ειναι κακη φωτοσοπια η εικονα; Μεσα απο το σωμα του φαινεται το νερο, ο γοφος συνδεεται στον αερα.

:LOL: όχι ρε συ είναι κομμάτι ύφασμα από το ρούχο της γυναίκας. Μιλάμε cannot unsee τώρα.

εξακολουθώ να μην θεωρώ οκ την εικόνα, άσχετα αν όλους αυτούς της cancel culture θα τους έβαζα σε ένα πλοίο και θα το βούλιαζα.

Όσο υπάρχει το cancel culture υπάρχει και το meta-incel που πλέον έχει αποκτήσει γραβατομένο μανδύα με σπιρτόζικη "κάτσε αυτό βγάζει νόημα" επιχειρηματολογία.

Back