Μεγαλες Αληθειες

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
... Βe formless, shapeless, like water. now you put water into a cup, it becomes the cup. you put water into a bottle, it becomes the bottle... Now water can flow or it can crash.
Be water, my friend.."
Ας το βάλω κι εδώ που του ανήκει δικαιωματικά και μιλώντας από προσωπική πείρα με έχει βοηθήσει στη ζωή μου.
Λύσεις υπάρχουν σε κάθε δυσκολία, αν είστε διατεθειμένοι να προσαρμοστείτε και να παρακάμψετε εμπόδια, όπως το νερό.
Σε ένα κόσμο γεμάτο πέτρες, να είστε νερό. ✌️

Ακούγεται σαν κατι που θα ελεγε ο μαρινακης στην γκρης 2.0, εγκρινεται φουλ

ναι βρε αδαν, παιδι μου, οκ, αλλά αν θες εξηγα το τρενο της σκεψης που οδηγησε εδω, σημερα, κατι που ειχα ποσταρει στο οφτοπικ (λαθος, στις ταινιες επρεπε να το βαλω, ασχετο...) πριν 2,5 ετη...

εννοω τι φαση? το θυμοσαντε απο τοτε? περιμενες καταλληλη στιγμη? καθεσαι και διαβαζεις παμπαλαια θρεντς απ την αρχη μεχρι το τελος?
οτι και ναναι απ τα αμπόβ ειναι λιγο σπουκυ, καταλαβαινεις... :p:LOL::cool:

Παθορίνο αν πάταγες στο quote πάνω θα είχε πλήρες κοντεξτ τι και ποιος. Μαρινάκης; Λολ ούτε καν.

Μπράδερ, όντως το θυμόμουν από τότε (εντάξει έχω καλή μνήμη μου λένε οι τριγύρω, ποιος είμαι για να διαφωνήσω). Και ναι works wonders σε επίπεδα ψυχικής ηρεμίας.
Στις ταινίες ήταν όντως, το search λειτουργεί καλύτερα από ό,τι περίμενα :p

Back