Cyberpunk 2077

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Δεν ξέρω ποιά τηλέφωνα είναι για πάτσιζ/νέο περιεχόμενο, ποιά για το Φάντομ Λίμπερτι
Σε νιώθω, το ίδιο είχα πάθει στο Hollow Knight. Είχαν βγει μπόλικα δωρεάν dlc από όταν το είχα βγάλει. Ένα questάκι από δυο, κάνα δυο bosses από εκεί, γενικά είχε περιεχόμενο που μπρίζωνε να το τσεκάρεις από περιέργεια. Install ξανά, φορτώνω το τελευταίο save και... διαπιστώνω ότι δεν ξέρω που πάνε τα 4. Τσεκάρω χάρτη, τσεκάρω μήπως έχασα καμιά ειδοποίηση, τίποτα.

Κοιτάζω guide, ενδεικτικά για ένα από αυτά, τράβα στην την τάδε περιοχή και στο σημείο που είναι πάνω από τον τάδε μπάμπουρα npc κλπκλπ. Κάτι είπες τώρα, και πως πάνε εκεί ρε μεγάλε... Να δω άλλο walkthrough για το πως συνδέονται οι περιοχές;;
Nope, έφυγε όπως ήταν. Το βλέπω όταν και αν ποτέ λιγουρευτώ 2ο play στο (μακρινό) μέλλον.

@Northlander σου είχα γράψει δύο σελίδες πριν ότι ήθελα να ακούσω τις σκέψεις σου για τη Panam μετά το φινάλε και δεν απογοητεύτηκα. Συμφωνώ και για τους υπόλοιπους romanceable χαρακτήρες, ειδικά για τη Judy, την πιο ξηγημένη τύπισσα της Night City και αιώνια ανεκπλήρωτη καψούρα του V μου.

Ξεκίνησα με μια πρόταση, βγήκε σεντονι. Το βάζω σε spoiler.
Στην αγωνία τους να γράψουν ένα χαρακτήρα που έχει το τυπικό "αντι-αρχηγικό" αίσθημα, γνήσια ηγετικά χαρακτηριστικά αλλά με εσάνς "δεν είναι έτοιμη για αυτό το πράγμα" υπέπεσαν σε παιδαριώδη λάθη κατά τη γνώμη μου. Η Judy μπορεί να έχει εξίσου παρορμητικό χαρακτήρα αλλά δικαιολογείται τόσο από το τραύμα της, τις σχέσεις της ως αποτέλεσμα αυτού, αλλά φυσικά και την ηλικία της. Εν τέλει από τις δύο επιδεικνύει χιλιόμετρα παραπάνω συναισθηματική νοημοσύνη, αφού η Panam παραμένει σε μια διαπιστωσιολογία τύπου "take it or leave it". Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είχε ιδιαίτερα τρυφερές σκηνοθετικές στιγμές (ξεκούραση με τα πόδια, χαλάρωση κάτω από τα άστρα). Αλλά μετά έκανε σαν 14χρονο και ήθελα να ρίξω Χ την όμορφη φακιδομύτη της.

Το CP κεντάει πολύ περισσότερο σε στιγμές όπου έχεις να αποφασίσεις το προσωπικό διακύβευμα έναντι του συνολικού, δηλαδή τον προσωπικό σου δεσμό έναντι π.χ. κοινωνικού. Σε επιμέρους ιστορίες NPC έχει κάνει μικρά τέτοια ατοπήματα αλλά είναι ψεγάδια. Μιλάμε για ένα από τα καλύτερα παιχνίδια εκεί έξω σε αυτό που υπόσχεται. Το Phantom Liberty παίζει να είναι το καλύτερο DLC που έχουν παραδώσει μέχρι στιγμής. Ό,τι έχει πει ο Κώστας στο review του ισχύει γράμμα προς γράμμα με το 95άρι να αντικατοπτρίζει όλο το παιχνίδι πλέον. Πραγματικά κρίμα που δεν μπόρεσε ο Στέφανος να ξεπεράσει το σκόπελο του "πάρε όλα τα mechanics στη μάπα", αλλά δεν χανόμαστε από καλές κυκλοφορίες ευτυχώς.

Πλέον το έχω απεγκαταστήσει, δεν θέλω να μπω καν σε πειρασμό να γυροβολάω για να ανακαλύψω όλα τα μυστικά του χάρτη (έχω δει κάποιες αναφορές που δεν έχω ανακαλύψει). To photo mode με το Ray Tracing είναι ασχολία από μόνο του. Ίσως στο επόμενο play through με τη θηλυκή V, που λένε ότι είναι κλάσεις ανώτερη σε voice acting.

Back