captain kal
Death Knight
Θα έχεις το ίδιο τετράδιο δίπλα σου σε κάποια τυχαία στιγμή σε τρία χρόνια;
Δεδομένου, ότι έχω ακόμα από την Amiga, μάλλον!!!!
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Θα έχεις το ίδιο τετράδιο δίπλα σου σε κάποια τυχαία στιγμή σε τρία χρόνια;
νομίζω έτσι είναι εδώ και μερικά χρόνια, είχα ξενερώσει το ίδιο όταν έγινε και έχω μαζέψει ένα σκασμό non tradable stickers για τα chat που δεν κάνω.Δε θυμάμαι αν έχει ξαναγίνει, σε μεγάλη sale έστω (Χριστούγεννα, καλοκαίρι), αλλά η αντικατάσταση καρτών με stickers στο discovery que, είναι απλά αισχρό. Ούτε να λεβελάρεις σαν άνθρωπος δε μπορείς.
Πρώτα τα flash sales, μετά τα mini games, τώρα αυτό.
Gabe σ' αγαπώ, αλλά κάτι τέτοιες μαλακίες κάνεις και με στέλνεις για διανυχτέρευση στο hostel του Τιμόθεου.
Μερικά στοιχεία και νούμερα για το Steam από σχετική παρουσίαση της Valve:
![]()
Steam 2025 Update: Localization, New Tools, and Daily Deals Drive Valve’s Next Growth Phase
At the devcom developer conference in Cologne, Germany, Valve's Erik Peterson took the stage to present Steam 2025 Platform Update. Drawing on his seven years at Valve supporting developers and publiswww.invenglobal.com
Steam’s four major seasonal sales remain critical touchpoints, and in 2025 the Autumn Sale has been shifted to early September to better balance timing across the year.
Rivereyes is now following MARVEL
ΩγαμώτομεπήρανχαμπάρισκατάσκατάσκατάΕνίσταμαι κύριε Πρόεδρε, δεν ήταν έτσι γενικό ΦΟΛΟ ΜΑΡΒΕΛ σαν του 'Χούκου μας, που βλέπει Μάρβελ, είναι καλό.
Το έκανα στοχευμένα για το νέο τους tag team beat 'em up, το Marvel TOKA TOKA Much Much, κάτι Γιαπωνέζικο τεσπά. Πνευματικός απόγονος του Marvel Vs. Capcom και φόρος τιμής στα coin-op νιάτα. Εξακολουθώ να τρελαίνομαι και να παραμένω ΑΠΟΛΥΤΑ άχρηστος σε όλα αυτά τα beat 'em ups, αλλά η παιδική μου χαρά στο να βάζω τα γιγάντια ανθρωπάκια να πλακώνονται, μένει ατόφια Σρεδερική.
#ΣουΜι