What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Steam - O ναός του Γκέιμπ

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Το Wukong σάρωσε στα βραβεία εν τέλει, παίρνοντας GOTY, Story Rich και Best game you suck at.

nitro912gr

Tarrasque
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Το Wukong σάρωσε στα βραβεία εν τέλει, παίρνοντας GOTY, Story Rich και Best game you suck at.

μα γιατί αφού τα άλλα βραβεία... μα το ρισετέρα... μα είναι κινέζικο... μα...

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Labor of Love το ελδεν ρινγου, το υπερέπος του known universe λμαο

Sugamoto Panagia

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Αναμενόμενο το γουκονγκ. Μπήκαν εκεί όλοι οι Κινέζοι ψήφισαν.
Αλλά labor of love ελδεν ρινγκ xD
Νταξ γενικά δεν τα παίρνω στα σοβαρά τα βραβεία.

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Πρόσφατη έρευνα για την βιομηχανία του gaming υπολογίζει τους monthly active users του Steam σε περίπου 200 εκατομμύρια. Προσέξτε πόσο τεράστια είναι τα δημοφιλή live service games:

6XXOWAn.png

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Πρόσφατη έρευνα για την βιομηχανία του gaming υπολογίζει τους monthly active users του Steam σε περίπου 200 εκατομμύρια. Προσέξτε πόσο τεράστια είναι τα δημοφιλή live service games:

6XXOWAn.png

Σόρρυ για την ασχετοσύνη μου, αλλά τι εστί Roblox;...

nitro912gr

Tarrasque
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member

6XXOWAn.png
ε τι πουτανιά είναι αυτή; PS μαζί με PC based players? Ε βάλτε και το pc gamepass στο xbox τότε... τι πίπες έχει κάνει αυτή η σόνι ρε φούστη μου.

munkinnousu

Mind-flayer
Approval of the Admiral
Σόρρυ για την ασχετοσύνη μου, αλλά τι εστί Roblox;...
Είναι μια πλατφόρμα που μπαίνουν τα νήπια και φτιάχνουν avatar και παιζουν διάφορα παιχνίδια. Αντί πχ να παίζουν κανονικά μπάλα έξω κλωτσάνε μια μπάλα στην οθόνη. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά γιγαντώθηκε επί κόβιντ και μπορούν να παίξουν στο παλιό pc δεκαετίας του μπαμπά.

Adhan

Horror addict
Staff member
Εγώ μέχρι πριν λίγο καιρό άκουγα εδώ μια μαμά του φουμπου συνάδελφο που έλεγε για τα παιδιά τους που παίζουν ρομπλοξ και για κάποιο λόγο νόμιζα ότι λεγόταν roadblocks. Εμπόδια, στην ανάπτυξη των παιδιών λογικά. Best misheard lyrics ever.

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Εγώ μέχρι πριν λίγο καιρό άκουγα εδώ μια μαμά του φουμπου συνάδελφο που έλεγε για τα παιδιά τους που παίζουν ρομπλοξ και για κάποιο λόγο νόμιζα ότι λεγόταν roadblocks. Εμπόδια, στην ανάπτυξη των παιδιών λογικά. Best misheard lyrics ever.

Εγώ αν νόμιζα ότι άκουγα roadblocks, θα πήγαινε το μυαλό μου σε κάτι πιο επαναστατικό και θα απορούσα πώς μπορούν τόσο μικρά παιδιά να στήνουν οδοφράγματα στη γειτονιά... :Ρ

lucinos

Death Knight
Έχει κανείς κάποιον βολικό τρόπο να βρίσκει τα id τών παιχνιδιών στο steam; Μέχρι τώρα ο συγκριτικά πιο βολικός τρόπος να το βρίσκω είναι να το ψάχνω στο https://steamdb.info . Θα περιίμενα τουλάχιστον για αυτά που έχω εγκατεστημένα να υπάρχει κάποιος πιο εύκολος τρόπος. Στα εγκατεστημένα αν έχω .desktop αρχείο μπορώ να το δω και εκεί θα περίμενα όμως κάτι πιο λογικό. Δεν υπάρχει αυτή η πληροφορία στα properties ή χάνω κάτι;

Last edited:

captain kal

Death Knight
Έχει κανείς κάποιον βολικό τρόπο να βρίσκει τα id τών παιχνιδιών στο steam; Μέχρι τώρα ο συγκριτικά πιο βολικός τρόπος να το βρίσκω είναι να το ψάχνω στο https://steamdb.info . Θα περιίμενα τουλάχιστον για αυτά που έχω εγκατεστημένα να υπάρχει κάποιος πιο εύκολος τρόπος. Στα εγκατεστημένα αν έχω .desktop αρχείο μπορώ να το δω και εκεί θα περίμενα όμως κάτι πιο λογικό. Δεν υπάρχει αυτή η πληροφορία στα properties ή χάνω κάτι;

Εγώ με protontricks --gui το βλέπω στα εγκατεστημένα!!

lucinos

Death Knight
Εγώ με protontricks --gui το βλέπω στα εγκατεστημένα!!
ήξερα την ύπαρξη τού protontricks αλλά δεν το είχα χρησιμοποιήσει ούτε καν εγκαταστήσει ποτέ. Μόλις το εγκατέστησα και έχεις δίκιο, έχει την λίστα με τα id μια χαρά.

captain kal

Death Knight
ήξερα την ύπαρξη τού protontricks αλλά δεν το είχα χρησιμοποιήσει ούτε καν εγκαταστήσει ποτέ. Μόλις το εγκατέστησα και έχεις δίκιο, έχει την λίστα με τα id μια χαρά.

Το ότι έδωσα tip στο Λούσινο, για το Linux με ξεπερνάει!!!

Κατάφερα να τρέξω και το F-22 Air Dominance Fighter της D.I.D. αν σε ενδιαφέρει, στο Go!!!

lucinos

Death Knight
Το ότι έδωσα tip στο Λούσινο, για το Linux με ξεπερνάει!!!
Το έχω πει αλλά φαίνεται δεν γίνεται κατανοητό. Δεν έχω ποτέ παιδευτεί ειδικά για να παίξω παιχνίδια. Ένας λόγος για αυτό ήταν τόσο απλό για μένα είναι ότι δεν είχα ποτέ να μεταφέρω αυτά που έκανα στα windows στο λίνουξ. Για μένα ήταν tabula rasa.

σημείωση: Είναι καλή συνήθεια όταν κάνεις κάτι να γράφεις κάπου σε ένα φόρουμε οδηγίες. Όχι για τούς άλλους που ενδεχομένως να ενδιαφέρονται, αλλά για σένα που θα θες να το θυμηθείς στο μέλλον

captain kal

Death Knight
Το έχω πει αλλά φαίνεται δεν γίνεται κατανοητό. Δεν έχω ποτέ παιδευτεί ειδικά για να παίξω παιχνίδια. Ένας λόγος για αυτό ήταν τόσο απλό για μένα είναι ότι δεν είχα ποτέ να μεταφέρω αυτά που έκανα στα windows στο λίνουξ. Για μένα ήταν tabula rasa.

σημείωση: Είναι καλή συνήθεια όταν κάνεις κάτι να γράφεις κάπου σε ένα φόρουμε οδηγίες. Όχι για τούς άλλους που ενδεχομένως να ενδιαφέρονται, αλλά για σένα που θα θες να το θυμηθείς στο μέλλον

Είμαο πολύ old school και τέτοιες οδηγίες τις σημειώνω σε κανονικό τετράδιο!!!!

lucinos

Death Knight
Είμαο πολύ old school και τέτοιες οδηγίες τις σημειώνω σε κανονικό τετράδιο!!!!
Το πλεονέκτημα να τα γράφεις κάπου στο internet είναι ότι τα ξαναβρίσκεις πιο εύκολα από το τετράδιο.

captain kal

Death Knight
Το πλεονέκτημα να τα γράφεις κάπου στο internet είναι ότι τα ξαναβρίσκεις πιο εύκολα από το τετράδιο.

'Οχι αν έχεις το τετράδιο δίπλα σου!!! :p:p:p

Top Bottom