1 Ευρώ, 1 Ευρώ, Σήμερα Όλα Τζάμπα!

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Deals στο Ubisoft Store.

Με τον κωδικό AUTUMN (που το σκέφτηκαν, οι σατανάδες), έχεις επιπλέον 15€ έκπτωση σε τίτλους που κοστίζουν πάνω από 29,90€.

Π.χ. το Star Wars Outlaws, από 31,50€ που κοστίζει αυτή τη στιγμή με την έκπτωση, με τον κωδικό AUTUMN πέφτει ακόμα περισσότερο και πάει στα 16,50€.

Γι' αυτό πήγανε όλες τις γκολντ στα 28.5, 27, γενικά οτιδήποτε οριακά κάτω από 29.99; Παλιογαλλοεβραίοι σκάμερς, λευτεριά στη Παλαιστίνη. Μπαίνεις με τέτοιο χάιπ να σκάσεις ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ και σου κόβουν την φόρα να πούμε..

H Revolver Digital τρέχει ένα Sale

Μερικά καλά που ήδη έχω (και θα τα πρότεινα): Pikuniku, Return to Monkey Island, The Talos Principle I και II, Gato Roboto.

Ποια θα προτείνατε;

Last edited:

Θεωρητικά το ακριβό πακέτο φαίνεται πύρκαυλος με την ντελούξ του έπους που δεν κυκλοφόρησε πρακτικά ακόμα, αλλά με χαλάει λίγο ότι πέρα από αυτό και το ρημάστε του πρήκουε, τα υπόλοιπα δεν είναι στο έπικ στορ.

Θεωρητικά το ακριβό πακέτο φαίνεται πύρκαυλος με την ντελούξ του έπους που δεν κυκλοφόρησε πρακτικά ακόμα, αλλά με χαλάει λίγο ότι πέρα από αυτό και το ρημάστε του πρήκουε, τα υπόλοιπα δεν είναι στο έπικ στορ.
εννοείται ότι κανείς βλέπει μόνο το μεσαίο tier €12.69 και κάτω. Δεν μιλάς σοβαρά ότι θα δώσει κανείς λεφτά για παιχνίδι στο EGS.

Εννοείται ότι το 33άρι αξίζει μόνη της η ντελάξ του ΕΠΟΥΣ / τοπ 5 εξιστορήσεις που έφτιαξε άνθρωπος ποτέ.
Δυνατά και τα υπόλοιπα, έρχονται δώρο με το ΕΠΟΣ.

κοιτώ λίγο το wishlist με τις εκπτώσεις. Μερικά που με προβληματίζουν. Πείτε καμμιά άποψη...

- Old World -90%. Δεν ξέρω αν έχω όρεξη για άλλο ένα civilization.
- Ori and th Will of the Wisps -75%. Είμαι σε κάπως οβερντοζ Metroidvania
- West of Loathing -66% Απόψεις;
- Sunless Skies. -66%. Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον αλλά έχω το Sunless Seas στις καλένδες.

Τον καιρό που δεν γαμιόντουσαν αλύπητα στο χαμπλ θα είχα δώσει ήδη κώλο στο αϊτζιέν με το που θα έβλεπα Ατόμικ Χαρτ και Σύστεμ Σοκ στο ίδιο πακέτο. Και το ότι είναι μαζί οι ογκόλιθοι Κρυπτμάστερ και Κάραβαν Σουβλάκι το κάνουν ακόμα πιο δυνατό. Τώρα που ήμαστε όμως σκληρά γεροπαράξενοι κι επαναστατικοί, σκληρό πάους και αναμονή επικού κουπονιού που θα ρίξει την τιμή στα ασύλληπτα επίπεδα που είχε παλιά φουλ πράις.

Τον καιρό που δεν γαμιόντουσαν αλύπητα στο χαμπλ θα είχα δώσει ήδη κώλο στο αϊτζιέν με το που θα έβλεπα Ατόμικ Χαρτ και Σύστεμ Σοκ στο ίδιο πακέτο. Και το ότι είναι μαζί οι ογκόλιθοι Κρυπτμάστερ και Κάραβαν Σουβλάκι το κάνουν ακόμα πιο δυνατό. Τώρα που ήμαστε όμως σκληρά γεροπαράξενοι κι επαναστατικοί, σκληρό πάους και αναμονή επικού κουπονιού που θα ρίξει την τιμή στα ασύλληπτα επίπεδα που είχε παλιά φουλ πράις.

Στο μεταξύ, μόλις αγόρασα το System Shock. Ευτυχώς στο GoG!!!

Oκ μου αρέσει πολύ αυτή η νέα εποχή του χάμπολ τσόις. Μία μόλις μέρα μετά το ηρωικό πάους, πήρα στον κινγκουίνο τα τρία που ανέφερα πιο πάνω πλην του Ατόμικ Χαρτ για κάτι λιγότερο από τρία ευρώ και κλείσαμε γι' αυτό τον μήνα. gg ez

Oκ μου αρέσει πολύ αυτή η νέα εποχή του χάμπολ τσόις. Μία μόλις μέρα μετά το ηρωικό πάους, πήρα στον κινγκουίνο τα τρία που ανέφερα πιο πάνω πλην του Ατόμικ Χαρτ για κάτι λιγότερο από τρία ευρώ και κλείσαμε γι' αυτό τον μήνα. gg ez
πλοτ τοίστ, τα κλειδάκια είναι από το χάμπολ :p

Μια που πιάσαμε τα κλειδάδικα, πέτυχα κάπου το τρισχαριτωμένο puzzle/adventure Lost in Play κάτω από δίευρο κι ήρθα να το (ξανά)προτείνω σε όποιον έχει παιδιά/ανίψια/ψυχούλα τρυφερή και ταξιδιάρικη. Άχαστο.

Ετσιμπήθη Μαλαντρουά στο Instant, τερματίζουμε τώρα το μίνι-έπος Plucky Squire με τα παιδιά και ψάχναμε την επόμενη περιπέτεια, μερσί!

Όλσο σύντροφοι να ξέτε, μπόνους του VPN : Aν ψωνίζω ακάποτος από Φινλαντία, το Instant προσθέτει 25% ΦΠΑ στα παιχνίδια. Αν σκάσω με Νορβηγική IP, 0% φόρος, win-win.

Το ότι είναι τα κλειδιά από χάμπολ δεν το λες και πλοτ τουίστ, αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που το ανέφερα. Και παλιότερα πιάνανε πάτο στα κλειδάδικα τα γκέημς, με κάθε μπαντλ συμβαίνει αυτό, απλά δεν είχα πρόβλημα να δώσω τα παραπάνω για το πλήρες πακέτο και να δοκιμάσω και ότι δεν είχα ιδέα τι είναι, αρκεί να μην είναι τερνμπέη, στράτετζι, ισομετρική τζαπαναρπιτζιά, πάνω κάτω αυτά. Αυτό όταν δεν έδειχναν τόσο ξεκάθαρα ότι ψάχνουν για μλκς.

ενδιαφέρον bundle
έχοντας παίξει 7 στα 8, μόνο το glitchhikers μου έχει ξεφύγει, μπορώ να πω ότι όλα αξίζουν ειδικά για αυτή την τιμή.
Ακόμα και μόνο για Disco Elysium και Chicken Police αξίζει.

Back