1 Ευρώ, 1 Ευρώ, Σήμερα Όλα Τζάμπα!

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Θα το δοκίμαζα είναι η αλήθεια.. αυτό και το Scars Above.. νταξ κυρίως το δεύτερο αλλά ζητάει τριάδα!

Πριν κάτι μήνες είχα αγοράσει sto Humble όλα τα Sniper για 15€ αν θυμάμαι καλά.

Another Crab's Treasure εχω ακούσει τα καλύτερα επίσης. Επιτόπιο install θα πέσει. No More Heroes 3 είχα υπόψιν τα 1-2 πως είναι καλά αλλά δεν τα έχω παίξει για να έχω άποψη. Etrian Odyssey από τα καλύτερα jrpg του 3DS κατά γενική ομολογία. Ναι κακό μήνα δεν τον λες

Λογικά σίγουρα έχουμε δει και χειρότερα, ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ. Αλλά εδώ έχουμε τη ναυαρχίδα του μπαντλ να φιγουράρει μεταξύ μιξντ και μόστλι νέγκατιβ για κάποιο λόγο στον ατμό. Μετά κάτι πράματα που αφορούν ρημάστερ παιχνιδιών 20ετίας. Και κλείνουμε με μία σειρά παιχνιδιών που μοιάζουν όντως να φτιάχτηκαν πριν 35 χρόνια. Όλσο με στράτετζι και γκέημποϊ τζαπανεζιές δεν έριξε γκόμενα κανείς, που είναι και ο μόνος λόγο που παίζουμε γκέημς.

EDIT: Αυτό με το καβούρι είναι το μόνο που ξεχωρίζει από τον όχλο και ίσως ασχοληθώ από περιέργεια μαζί του. Μεγάλο συν ότι μου θύμησε Μπομπ Σφουγγαράκη.

Το Νο more heroes 1 είναι από τα καλύτερα του Σουντα 51, χιουμοριστικό και καλτ όσο δεν πάει. Κάντε τη χάρη στον εαυτούλη σας και παίχτε το. Το 2 είναι μια αξιόλογη συνέχεια αλλά όχι κάτι διαφορετικό και το για το 3 δεν έχω άποψη επειδή όταν βγήκε είχε ξεκινήσει ο περιορισμός χρόνου και δεν το έχω δει ακόμα. Φακ, μέγα λάθος, εύχομαι να μπορέσω να επανορθώσω κάποτε.

Βλέπω τα SteamWorld σε μεγάλη έκπτωση στο humble. Ειδικά το SteamWorld Dig2 όποιος δεν το έχει

Είδα το παρακάτω

και λένε στα σχόλια ότι δεν είσαι υποχρεωμένος να έχεις ενεργούς μήνες σερί όπως πίστευα, κοινώς μπορείς να κάνεις παύση όποτε θες.

Ναι ξέρω, ότι το choice πλέον είναι σε φάση που 2-3 μήνες συνήθως το χρόνο αξίζουν, αλλά με ιντριγκάρει tbh.

Aν πληρώνεις όλο το ποσό με το καλημέρα όπως εδώ, μπορείς να κάνεις σκιπ όσα θες. Και να σου κρατήσει το πλάνο για 2-3 χρόνια ξέρω 'γώ αν είσαι τόσο σκληροπυρηνικός καριόλης. Όταν έχει πακέτο μηνών που το πληρώνεις μήνα-μήνα, το χάνεις αν κάνεις σκιπ και γυρνάς σε φουλ πράις στο να περιμένεις να σου στείλουν κουπόνι μέσα του μήνα. Ή παίρνεις τα 1-2-3 που θες από κλειδάδικα που θα σου βγουν φθηνότερα και δεν γαμιέται.

Nα πω την αλήθεια κι εγώ το ψιλοσκέφτηκα, αν και μου σκαλώνει στο νεφρό λίγο ότι ανέβασαν τη τιμή για να το πάρουμε με ετήσιο πλάνο στην τιμή που είχε παλιά φουλ πράις. Και το ότι πρέπει να πάρεις υποχρεωτικά το τρέχον μπαντλ για να ενεργοποιηθεί το πλάνο δεν βοηθάει, μιας και πέρα από τον κάβουρα δεν θέλω κάτι άλλο. Και αυτόν από περιέργεια να δω τι φάση. H προσφορά λήγει μία μέρα πριν βγει το μπαντλ του Δεκέμβρη, οπότε αν δεν παιχτεί καμιά παράταση στην προσφορά @@.

Δυνατό co-op game, αξίζει και χωρίς τα DLC που έχει

Back