Γιουροβίζο.

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Σημαντικα νεα

αληθεια τωρα, ευγενης η επιδιωξη αλλά ρε φουστη, ΚΑΙ κουτσουρεμενη γιουροβίζο? τι αλλο θα ζησωμε πχια?
ας διωξουν επιτελους το ισραή. η ισπανια, γκουχ γκουχ, παντα ειχε να προσφερει κατι Ενδιαφερον, τραγουδιστικά παντα, μην παρεξηγεις.

Σε περίπτωση που δεν σας φτάνει η μία γιουροβίζιον και θέλετε περισσότερη καλή μουσική στην ζωή σας, τώρα ο Πούτιν έχει την λύση για εσάς. Διοργανώνει την δική του φιέστα, την λέει ιντερβίζιον και συμμετέχουν οι παρακάτω

1000033065.jpg

United States, wtf

Εν τω μεταξύ η λίστα του διαγωνισμού είναι σα να διαλέγεις ποια χώρα θες να παίξεις στο Command and Conquer: Red Alert 6 ξερωγω.

μαγκιμουσου, αληθεια, νομιζα οτι ειναι τρολια στην αρχη. και ομως, ΟΧΙ. μπηκα στη γουικιπηντια κι εμαθα πραγματακια.
βεβαια δεν παει πουθενα ο διαγωνισμος. οι διοργανωτες εχουν δωκει ηδη γραμμούλα:

".....The contestants are encouraged to "emphasise respect for traditional universal, spiritual and family values". Russian foreign minister Sergey Lavrov suggested that Intervision would be "free of perversion" and "abuse of human nature, as we saw in the Paris Olympics"....

βασικα θα λειπουν ολα οσα λατρευουμε στην γιουροβί, απ οτι φαινεται. 😡👎
φαν φακτς: εκπροσωπος της αμερικης (γκλουπ, wtf?) στην κριτικη επιτροπη που ψηφιζει ειναι ο τζο λυν τερνερ και το τραγουδι της αμερικης το λεει μια ελληνοαυστραλη, οπως φαινεται απ τ ονομα της...

-----------------------

σε άλλα νεα, ως γνωστον το μοτο μας ειναι: περισσοτερη γιουροβί = καλό πραμα.
σχετικα, εσκασε χτες η εξης ειδησαρα:

βεβαια, ολοι ξερωμε οτι οι ελληνικες συμμετοχες δεν ειναι ακριβως αυτο που ψαχνωμε και δεν ειναι στο πνευμα της γιουροβι της καρδγιας μας. βγαζουν μια σοβαροφανεια και ανιωθιά γι αυτο που θενε οι ευρωπέοι. ωστοσο περισοτερες αφορμες για μαζωξεις με πιτσοσούβλακα, μπυρες και φιλους, ειναι παντα κατι θετικο. στηριζωμε, λοιπον.

Από σκατά χορτάσαμε είναι η αλήθεια.

Μακιμουσου αυτη ειναι η ειδηση της ημερας! Ο διαγωνισμός θα προβληθει στις 20/09 στο τσανελ 1 ( Россия 1 ) και ενδεχομενως και στο γιουτιουμπ στις 20.30 ωρα ρουσσιας. Μπορει και να ριξω μια ματια ετσι απο περιεργεια.

Μακιμουσου αυτη ειναι η ειδηση της ημερας! Ο διαγωνισμός θα προβληθει στις 20/09 στο τσανελ 1 ( Россия 1 ) και ενδεχομενως και στο γιουτιουμπ στις 20.30 ωρα ρουσσιας. Μπορει και να ριξω μια ματια ετσι απο περιεργεια.
ε καλά ίδια φάση θα είναι, πανυγηράκι με cosplays

".....The contestants are encouraged to "emphasise respect for traditional universal, spiritual and family values". Russian foreign minister Sergey Lavrov suggested that Intervision would be "free of perversion" and "abuse of human nature, as we saw in the Paris Olympics"....
Στο μεταξύ, αυτή η Ελληνοαυστραλή που θα εκπροσωπήσει τις ΗΠΑ είναι κάτι σαν gay πρέσβειρα και υπέρμαχος της λοατκι κοινότητας, οπότε καλά θα πάει και αυτό.

Τέλος, θα είχαμε εκπρόσωπο και από Βόρεια Κορέα αλλά ο Κιμ από συνήθεια εκτέλεσε κατα λάθος τον τραγουδιστή.

Xαμένη ευκαιρία που δεν έχουν αυτοί Παλαιστίνη, να βάλουν και οι άλλοι Ισραήλ που του κάνουν μουτράκια για την ώρα, να μπουν όλοι μαζί σε ένα γιγάντιο πιτ με λάσπη και να δούμε πραγματικό ξύλο.

Άρχισε με κάτι τύπους να πιάνουν κάτι τεράστιες μπάλες

Καθόλου γκέϊ

1000033124.jpg

Πάσα στον εαυτό μου. Λοιπόν το είδα. Βασικά έπαιζα cossacks αλλά είχα το τάμπλετ κάτω από την οθόνη και έριχνα ματιές.

Εντυπωσιακό σκηνικό, πολύ hi tek και φάνηκε οτι ριχτηκαν λεφτά.

Δεν είχε ρυθμό, ξεκίνησαν με λόγους του Πούτιν και του Λαβρόφ και μετά από κάθε τραγούδι συζηταγαν με κάποιους, δεν κατάλαβα ποιους. Συν το ότι είχε 4 παρουσιαστές σε 4 διαφορετικές γλώσσες.

Η Αμερική με την Ελληνοαυστραλέζα δεν πήρε μέρος, δεν ξέρω γιατί, έδειξαν πάντως όλο το βίντεο της παρουσίασης της.

Νίκησε αυτό.

Γενικά ήταν έντονα πολιτικοποιημενο. Όλο έλεγαν brics, brics, brics.

Το κοινό ήταν πολύ ενθουσιώδες. Και εγώ θα ήμουν αν οι μυστικές υπηρεσίες κράταγα ομήρους την οικογένεια μου.

Την ώρα των βαθμολογιών όλοι οι κριτές δείχνανε καπως. Σαν να δείχνανε βαθμολογίες που δεν είχαν βάλει. Μπορεί να ήταν η ιδέα μου, ίσως και να ήταν όλοι χαμένοι στην μετάφραση με τόσες γλώσσες.

Στον Joe Lynn Turner δεν μπορώ να κρατήσω κακία που πήρε μέρος στο θέατρο. Και μένα αν μου λέγανε κάτσε σε μια καρέκλα για 3 ώρες και θα σου δώσουμε κάτι δεκάδες χιλιάδες ρούβλια, θα έλεγα ντα.

Γενικά, ήταν το ίδιο παπαριά με την κανονική γιουροβίζιον. Ραντεβού στον τελικό του διηπειρωτικού μεταξύ Αυστρίας-Βιετνάμ.

Εντελώς τυχαία πάτησα το παρακάτω που το είδα στα τρεντς, είδα ιντερβίζιον, με κέρδισε και το μαλλί του τύπου με τη μία..

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ, κυρίως μετά το 1μισι λεπτό που αρχίζει το ζεϊμπέκικο. Μετά σκέφτηκα ρε παίζει να έχει ωραία πραματάκια και άνοιξα λίστα με όλες τις συμμετοχές. Γατοβαρέθηκα όσο δεν πάει, πήρε και το μάτι μου κάτω από τη λίστα το παρακάτω, οπότε αποχώρησα από την εκδήλωση με συνοπτικές διαδικασίες.

Και θα βγεί το Ισραήλ πρώτο το 2026 και θα διαλυθεί η Eurovision οριστικά.

Λέτε μελλοντικά να είναι πιο δημοφιλής η "παγκοσμια" Intervision της Ρωσίας ή μπα? Ήταν αρκετές μεγάλες χώρες στον διαγωνισμό τους πχ Βραζιλία ΗΠΑ Σ. Αραβία Κίνα.

Xωρίς Ισπανία αποχωρώ κι εγώ από τη φετινή γιουροβίζιον, γεια σας.

Η ιντερβίζιον αν δεν διευρύνει τους ορίζοντές της και να κόψουν τις μλκς περί σεβασμού στα ήθη και τις παραδόσεις, προκοπή δεν θα δει. Παράδειγμα το παρακάτω δώρο της Ισπανίας προς την ανθρωπότητα, που δεν θα έβλεπε ποτέ το φως εκεί.

Back