Γιουροβίζο.

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Μπήκα στον κόπο να ακούσω όλες τις υποψηφιότητες του τελικού και κανένα δεν μου έμεινε. Μέχρι να ακούσω το επόμενο, ξεχνούσα το προηγούμενο. Εκτός φυσικά από το φέρτο, που ο ηλίθιος ρυθμός του που παραπέμπει σε γκανγκαμ στάιλ το καθιστά αξιομνημόνευτο. Δίκαιος εκπρόσωπος!

Εγώ πάντως έκανα το καθήκον μου και ψήφισα κοζα μοστρα!! Δεν ήταν καθόλου άσχημο (για τα γουστα μου)!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ!

Ό,τι πιο ταιριαστό γι' αυτή την διοργάνωση. Είτε πρώτος, είτε τελευταίος για πάντα νικητής στην καρδιά μας μετά τον Ρακιντζή με το S.A.G.A.P.O.

Έχει γιουροβίζο σήμερα. Ακύλα! Δεν πιστεύω να μην στηθείτε ΟΛΟΙ μπροστά στην τιβί!!?!

το μονο κανονικο (οκ, μπουμερ) τραγουδι στ αυτακια μου του φερστ σεμι. ομπβιουσλυ, δεν περασε στον τελικο.
ε, δεν ειναι και καμμια κομματαρα τυπου φέρτοφερτόφέρτο...

Ακυλας μαστερ της σκηνης, εδωσε ρεστα και θα τον απολαυσουμε στον μεγαλο τελικο. Του δινω περισσότερες πιθανοτητες για κουπα απο οτι στον Μπαρτζωκα.

Το χει ήδη σηκώσει! Ο τελικός θα γίνει μόνο γιατί.. πρέπει!

Eυπειθώς αναφέρω πως χεμ χούμ, ως ευπόληπτος οικογενειάρχης, τίποτις δεν ξέρω απ'αυτά τα αρμεχτικά-σεξουαλικά-τσιμπητοβιολικά.

Τυχαίο το δωδεκάρι, έτσι, γλίστρησε το δάχτυλο.

Αθώα.

Αλήθεια σας άρεσε; Το τραγούδι Ε όχι το βιολί...

Πάντως ο Μπαρτζώκα θα το σηκώσει

Αλήθεια σας άρεσε; Το τραγούδι Ε όχι το βιολί...

Το βιολί ναι!!! Το τραγούδι όχι!! :p:p:p

Eυπειθώς αναφέρω πως χεμ χούμ, ως ευπόληπτος οικογενειάρχης, τίποτις δεν ξέρω απ'αυτά τα αρμεχτικά-σεξουαλικά-τσιμπητοβιολικά.

Να υποθέσω, ότι σε παρατηρούν οι Μεγάλες Δυνάμεις!!!! :p :p :p

Back