shredder
Lich
Και εγω στηριζω alien earth. Δεν ειναι ανηλικοι σε σωματα ενηλικων. Ειναι μυλα παιδιων που τα πηραν απο το σωμα τους και εβαλαν σε ρομποτ που μοιαζουν με ενηλικες. Κατι τετοιο ειχε κανει ενας απο τους πρωην υπαρχηγους μου ο Hun oταν εκοψε το κεφαλι του Stockman για να τον τιμωρησει επειδη μαςε επιτεθηκε και μετα προσελαβα εναν αλλο επιστημονα τον Chaplin και αυτος εβαλε το μυαλο του Stockman σε ενα ρομποτ. Το ιιδιο συνεβη και με αυτα τα παιδια στο alien. Το εξωγηινο προβατο ειναι φοβερο . Φαντασου τι θα εκανε ενα τετοιο στις χελωνες!!! Ναι ο αδελφος της Wendy ειναι χαζος. Σε τι διχαζει το κοινο? Η σειρα ειναι πριν απο τα γεγονοντα των ταινιων αρα μπορει καποιος που δεν εχει δει καμια ταινια alien να δει πρωτα το alien earth και μετα τις ταινιες.Αν έχω στηρίξει δύο πράγματα στην ζωή μου αυτά ειναι 1) ο Γιαννούλης the cobra Λαρεντζάκης και 2) το Alien Earth.
Και ενώ για την κόμπρα έχω πέσει μέσα αρχίζω να πιστεύω οτι έχω κάνει λάθος με το Alien Earth. Λαμπρές σκηνές τις διαδέχονται απίστευτα ηλίθιες που θα έκαναν τους γραφιάδες του Rings Of Power να σκάσουν από το κακό τους.
Η όλη φάση ανήλικοι σε σώμα ενηλίκων με προβληματίζει από την αρχή. Πλέον και η σχέση Wendy - Xenomorph παραείναι ακραία για τα γούστα μου.
Την προηγούμενη εβδομάδα στηλίτευσα την ύπαρξη αεραγωγού μέσα στο lab υψίστης ασφαλείας. Αυτή την εβδομάδα μάθαμε ότι οδηγεί κατευθείαν στο δωμάτιο του Slightly ώστε να μην έχουμε έξτρα αγωνία.
Δεν είναι όλα στραβά. Babou Ceesay & Timothy Olyphant δίνουν ρεσιτάλ κάθε εβδομάδα. Όλες οι σκηνές με το πρόβατο είναι πολύ ενδιαφέρουσες.
Τρελό plot armor για τον αδερφό της Wendy που όλοι συμφωνούμε οτι είναι ο πρώτος που θα έπρεπε να ξεκοιλιαστεί γιατί είναι μαλωμένος με την ηθοποιία.
Και, όπως και το RoP, ρισκάρει πολύ βάζοντας καινούργια πράγματα μεσα στο lore διχάζοντας το κοινό. Δεν ξέρω πλέον αν θέλω να υπάρξει 2η σαιζόν.