By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ισχύει, αλλά εδώ διακρίνεις ίχνη (απ' τα πολλά) του μεγαλείου της σειράς, αν το καλοσκεφτείς, έστω και αν δεν φαίνεται όταν πρωτοπαίζεις το 3. Ένα απ' τα πιο αδύναμα entries της σειράς, αλλά παράλληλα και απ' τα πιο σημαντικά κατά τη γνώμη μου, καθώς εισάγει πολλούς και νέους χαρακτήρες, και παράλληλα με αυτούς και την εξέλιξή τους, προωθεί το bonding με τον Κύριου και το arc του για καμπόσα παιχνίδια μετά. Ή πιο απλά, και νο ιδαίτερα σπόιλερς, αλλάΤο Yakuza 3 δεν είναι από τα "δυνατά" επεισόδια της σειράς, κατά την άποψή μου
Στηρίζουμε Ryu Ga Gotoku.
Γκουχ. Μόνο το υποχρεωτικά δεν υπάρχει στο παιχνίδι αυτή τη στιγμή..... Τα Mods κάνουν θαύματαSIMS όπου θα παίρνεις το ρόλο ενός άντρα (υποχρεωτικά) κ θα περνάς τη μέρα σου με 20 συζύγους ξέρω γω.
"For Ryu Ga Gotoku Studio, and for the Yakuza series itself, PC gamers have played an incredibly important role," said Yokoyama. "I truly believe that we are where we are today because of them. And, moving forward, I hope we can continue doing fun and exciting things together in that space."
MENACE, tactical strategy-RPG από τους δημιουργούς του Battle Brothers.
Βγάζει έντονα 40Κ vibes, πέρα από τις προφανείς συνδέσεις με XCOM. Υποτίθεται θα κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες, αλλά είναι υπό development εδώ και 2-3 χρόνια. Βγάζουν αραιά και που dev diaries που επεξηγούν πτυχές του τίτλου.
Εμεις σωσαμε την Sega! Xωρις εμενα ο Eggman και ο Kiriy θα ηταν νεκροι! Γι αυτο πρεπει και οι δυο να με υπηρετουν πιστα και να κανουν οτι τους λεω!!Το αφεντικό της RGG αποδίδει ρισπέκτ στους PC gamers που αγκάλιασαν τη σειρά:
![]()
Ryu Ga Gotoku boss credits PC gamers' love of Yakuza 0 with taking the series worldwide: 'I truly believe we are where we are today because of them'
Stop, please, you're making us blush.www.pcgamer.com