PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Oκ δεν είμαι ακριβώς φαν του ασιάτικου γουτσουγούτσου γουατδεφακισμού, αλλά το ποστάρω επειδή αναγνώρισα 248 περίπου διαφορετικά γκέημς εκεί μέσα. Και φαίνεται το επόμενο βήμα στα σχέδια της Κίνας για παγκόσμια κυριαρχία.

4 χρονια μετατ ην πρωτη κυκλοφορια του yakuza 3 για pc βγαινει remake. Αν και βγηκε το 2021 σε pc για πρωτη φορα τα γραφικα του ακομα και σε max settings 1440p 60 fps που το επαιξα ηταν σαν τα παιχνιδια του 2001 οχι του 2021. Το ιδιο χαλια με την εκδοση για κονσολες. Τωρα θα ξαναβγει για pc ετσι οπως θα επρεπε να ηταν απο την αρχη.

Το Yakuza 3 δεν είναι από τα "δυνατά" επεισόδια της σειράς, κατά την άποψή μου, αλλά καλοδεχούμενο το remake. Ιδίως από τη στιγμή που θα είναι βελτιωμένο σε όλους τους τομείς, ενώ θα περιλαμβάνει και μερικά "εξτραδάκια" στην εξιστόρηση της υπόθεσης.

Στηρίζουμε Ryu Ga Gotoku.

Το Yakuza 3 δεν είναι από τα "δυνατά" επεισόδια της σειράς, κατά την άποψή μου
Ισχύει, αλλά εδώ διακρίνεις ίχνη (απ' τα πολλά) του μεγαλείου της σειράς, αν το καλοσκεφτείς, έστω και αν δεν φαίνεται όταν πρωτοπαίζεις το 3. Ένα απ' τα πιο αδύναμα entries της σειράς, αλλά παράλληλα και απ' τα πιο σημαντικά κατά τη γνώμη μου, καθώς εισάγει πολλούς και νέους χαρακτήρες, και παράλληλα με αυτούς και την εξέλιξή τους, προωθεί το bonding με τον Κύριου και το arc του για καμπόσα παιχνίδια μετά. Ή πιο απλά, και νο ιδαίτερα σπόιλερς, αλλά
το Man Who Erased His Name, και δη οι τελευταίες σκηνές, δεν θα είχαν σε καμία περίπτωση το ίδιο αντίκτυπο χωρίς το 3

Στηρίζουμε Ryu Ga Gotoku.

yes-clapping.gif

Στηριζουμε την πατριδα μου την Ιαπωνια και ειδικα την Sega και την Capcom !
Ερχεται και παιχνιδαρα το NINJA GAIDEN 4!

Το διάβασα κι εγώ χθες, ναι. Αντε μπορεί επιτέλους να δούμε Battlefield με Ταλιμπάν κ λοιπούς μαχητές του Αλαλάχ σαν "ήρωες" που σκοτώνουν κακούς Αμερικανούς.
Πέρα από την πλάκα, ενδιαφέρον θα έχει να δούμε αλλαγές στο setting κάποιων βασικών τίτλων της, πέρα από το sports segment, πχ Need for Speed στο Αμπου Ντάμπι, SIMS όπου θα παίρνεις το ρόλο ενός άντρα (υποχρεωτικά) κ θα περνάς τη μέρα σου με 20 συζύγους ξέρω γω.

SIMS όπου θα παίρνεις το ρόλο ενός άντρα (υποχρεωτικά) κ θα περνάς τη μέρα σου με 20 συζύγους ξέρω γω.
Γκουχ. Μόνο το υποχρεωτικά δεν υπάρχει στο παιχνίδι αυτή τη στιγμή..... Τα Mods κάνουν θαύματα

Το αφεντικό της RGG αποδίδει ρισπέκτ στους PC gamers που αγκάλιασαν τη σειρά:

"For Ryu Ga Gotoku Studio, and for the Yakuza series itself, PC gamers have played an incredibly important role," said Yokoyama. "I truly believe that we are where we are today because of them. And, moving forward, I hope we can continue doing fun and exciting things together in that space."

MENACE, tactical strategy-RPG από τους δημιουργούς του Battle Brothers.

Βγάζει έντονα 40Κ vibes, πέρα από τις προφανείς συνδέσεις με XCOM. Υποτίθεται θα κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες, αλλά είναι υπό development εδώ και 2-3 χρόνια. Βγάζουν αραιά και που dev diaries που επεξηγούν πτυχές του τίτλου.

Το ΜΕΝΑΣ έχει πλέον και demo στο steam.

Το αφεντικό της RGG αποδίδει ρισπέκτ στους PC gamers που αγκάλιασαν τη σειρά:

Εμεις σωσαμε την Sega! Xωρις εμενα ο Eggman και ο Kiriy θα ηταν νεκροι! Γι αυτο πρεπει και οι δυο να με υπηρετουν πιστα και να κανουν οτι τους λεω!!

Είναι παντελώς λογικό να τα αγαπήσουν οι pc gamers Σρε, σε ποια άλλα παιχνίδια μπορείς να σπάς στο ξύλο συμμορίτες και μετά να βλέπεις cat fights παίζοντας παλιά arcade της sega στο ενδιάμεσο;

Τώρα που οι Σαουδάραβες αγοράζουν την ΕΑ, ευκαιρία να πωληθεί το Dragon Age στην Larian να δούμε παιχνίδι σαν το DAO ξανά.

Back